středa 25. března 2015

Recenze toaletky a make upu


VZPOMÍNKOVÁ VŮNĚ

Nedávno jsem jela ve vlaku a ucítila závan známé vůně. Dlouho jsem si nemohla vzpomenout, co to je za vůni, ale přesně jsem si vybavila, kde jsem ji cítila poprvé. Internát.....dvacet holek pobíhajících po chodbě. Polooblečené, v silonkách, podprsenkách, šatech....prostě tak, jak to je, když se holky připravují do tanečních.
Slyším sama sebe volat, ať mi někdo půjčí něco voňavého, protože mi právě došlo moje fáčko :-)
Kamarádka mi přistrčila flakon, já se ,,fíkla“ a zamilovala se. Nádherná vůně připomínající rozlousknuté jádro třešně- to byl můj první dojem. Co to je? Kdes to vzala? Podotýkám, že jsem studovala za doby totality.
Kamarádce poslala balík teta z Kanady a tam byl tento skvost s názvem Exclamation...ano, dnes už známý, vykřičník!



parfums.cz

Když jsem ho po letech znovu objevila na stránkách http://www.parfums.cz/, musela jsem si ho koupit. Nedočkavě jsem pak vyhlížela pošťáka (rozuměj PPL), protože jsem si chtěla znovu čichnout k té mojí lásce z mládí.
 A dočkala jsem se..... Ověřila jsem si, že stará láska nerezaví. Známý tvar flakonku, bílo černý vykřičník, vůně....hned mi bylo znovu sedmnáct a chystala se do tanečních.

Oficiální popis této vůně je:
Důvěřujte originalitě, kterou vám přináší toaletní voda pro ženy Coty Exclamation. Výstřednost prezentovaná prostřednictvím vykřičníku. Ostrá vůně lahodící každému čichovému smyslu, jež se vyznačuje svoji orientálností a květinovým aromatem.
Coty Exclamation se stane nedílnou součástí každé moderní ženy, které jsou blízké vůně meruňky a broskví, jež bývají příslibem svěžesti a jemného opojení. Složení toaletní vody pro ženy je však tvořeno i s přihlédnutím k milovnicím dřevitých tónů. Nechybí tak závan jantaru nebo santalového dřeva.
Toaletní voda pro ženy Coty Exclamation vás učaruje svoji dlouhou působností. Sám černo bílý flakónek prozrazuje, že na vás čeká něco nového a smyslově výrazného. Podlehněte jarnímu a letnímu osvěžení, v jehož příjemném prostředí se budete chtít vyskytovat stále a pořád.

SUPER DOPORUČENÍ


Další z mých oblíbených produktů, o kterém bych vám chtěla napsat je makeup od Max factor Colour adapt.




parfums.cz
Tento výrobek jsem zakoupila na doporučení své spolupracovnice. Její sametová pleť totiž nebyla její vlastní, ale ošetřená právě Max factorem.

Objednala jsem ho opět ze stránek http://www.parfums.cz/, protože ho mají za nejnižší cenu.
Jsem bledule, takže odstín Porcelain je právě pro mě. Přišlo balení v umělé lahvičce s pumpičkou, takže dávkování je velmi snadné a příjemné. Ovšem nejlepší ze všeho je konzistence.....krásná, našlehaná, sametová pěna, která se úžasně roztírá- já si make up zásadně nanáším prsty- a zanechává sametovou pokožku. Nezanechává mapy a krásně mi pleť zcelí.

Vím, každá jsme jedinečná. Každé sedí něco jiného, ale po mých pochvalných ódách, si tento produkt koupilo dalších 5 spolupracovnic a tři kamarádky (Max factor nebo parfums.cz-nechtělo by to pro mě nějakou slevu :-)), a až na jednu, která špatně vybrala odstín, byly všechny maximálně spokojené.

Oficiální popis zde:
Max Factor Colour Adapt je tekutý make-up, který se vám dokonale přizpůsobí.
Běžné make-upy sice pleť rovnoměrně zakrývají, ale vytváří jednobarevný plochý vzhled.
Colour Adapt se vašemu tónu pleti dokonale přizpůsobí, stále jste to vy, navíc s dokonalým vzhledem. Make-up Colour Adapt od Max Factor obsahuje navíc částečky, které dokáží zachovat barevné tóny různých partií vašeho obličeje a výsledkem je tak naprosto přirozený, pěkný a dokonalý vzhled vaší pleti.
V dekorativní kosmetice má make-up svoje místo a Colour Adapt má své jedinečné místo. Colour Adapt má unikátní krycí vlastnosti a schopnosti, make-up udržuje vaši přirozenou barvu a zároveň potlačuje nedostatky pleti.
Make-up Colour Adapt je vhodný pro všechny typy pleti.
Co vy na to, jaké jsou vaše TOPky? 







4 komentáře:

  1. O mých oblíbených vůních a obzvláště o jedné z mládí :o) jsem psala již na svém blogu a kosmetiku Max Factor mám moc ráda, je opravdu kvalitní a za dostupnou cenu. Hodně si kupuji řasenky, stíny, laky, tvářenky. A make up nyní používám od Kanebo a ten je tedy naprosto skvělý, hebounký. Nově jsem se naučila ho roztírat úžasným štětcem na make up od Mary Kay. Jo kosmetika ta mne hooodně baví. Přeji dny plné vůní a barev. Ála

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.