úterý 31. března 2015

Spotřebováno: březen

Končí březen a mně se zase nakupily spotřebované produkty.
Občas si říkám, jestli tento druh článků psát? Zajímá někoho co jsem spotřebovala?
Ale já sama ráda čtu články na toto téma, protože se nejen dovím o produktech, které neznám a stojí za vyzkoušení, ale i o tom, co je na prd, co rozhodně nekupovat atd.
Takže je budu psát a kdo je nechce číst, ať si přelupne na jiný štítek, ne? :-)

Tady je máme všechny po kupě:




1. Palmolive šampon proti lupům s výtažky z máty a mořských minerálů



Můj názor: na rozdíl od kolegy Palmolive s granátovým jablkem,  Zde , je tento šampon úžasný. Nádherně voní, i když z něj mátu vůbec necítím. Až do dneška, kdy jsem si přečetla složení :-),  jsem žila v domnění, že je kopřivový. Nevadí, důležité je, že jeho antilupový efekt funguje.
Cena: 49,90 Kč/ 350 ml

2. Iseree jemné čistící ubrousky


Jemně čistí a pečují o suchou a citlivou pleť. Bez parfému, alkoholu a barviv.
Můj názor: koupila jsem si je na doporučení docela dost blogerek. Bohužel jsem zklamaná. Ano, jsou velké a jedním odlíčím celý obličej i s očima. ALE- mě neskutečně dřely nebo škrábaly nebo jak bych to popsala, právě na víčkách. Ať jsem se snažila jemně, opatrně oči ubrouskem odličovat, stejně jsem měla víčka odřená. Takže za mě NE.
Cena: kolem 25 Kč/25 ubrousků

3. Rival de Loop odličovací voda


Můj názor: koupila jsem ji v Německu, byla levná a nic moc jsem od ní neočekávala. Chyba. Naprosto perfektní- odlíčí, neštípe ani v očích, nevysušuje. Je bez silikonu, bez parafinů, s obsahem gingo bilba a něčeho co nepřeložím, protože jsem na němčinu analfabet. Což mi ovšem nezabrání
koupit si ji opět hned jak k nim zavítám. Navíc za tu cenu....
Cena: necelé euro/ 200 ml


3. Řasenka Oriflame Wonder lash intense



Můj názor: mám ji ráda, má úžasný kartáček, respektive hřebínek. Takový ten silikonový, který má
na jedné straně štětiny ( hernajs, jak se tomu říká?) dlouhé pro hezké nanesení a rozčesání a na straně druhé jsou krátké pro zahnutí řas.
Cena: vždycky ji kupuji v akci za 119 (?) Kč

4. Řasenka Dermacol Imperial
O ní budu dělat samostatnou recenzi, takže více tam.




5. Elmex zubní pasta


Homeopaticky kompatibilní, bez mentolu.
Můj názor: pasta bez mentolu? Sakra, to existuje? Proč by to někdo měl chtít? Inu, protože někdo mentol prostě nemůže anebo nemusí. Což je případ mého muže. Jemu tato pasta chutná a je spokojen.
Za mě- hnus! Jako bych si zuby vyčistila dětskou pastou. Já potřebuji ten svěží vítr v hubě a ne pocit, že jsem právě vycucala lízátko.
Cena: Kolem 80 Kč

6. Avon tužka na oči


Vysouvací, vodě odolná tužka
Můj názor: teď mám tmavě šedou, měla jsem i černou. Že by byla vodě odolná, to se opravdu říct nedá. Vydrží sotva pár hodin, pak se rozmazává a leze do vrásek.
Ale zase za tu cenu jsem ani nic kvalitního nečekala, pár hodin vydrží a to mě, na moje denní líčení do práce, stačí.
Cena: vždy kupuji v akci za 79 (?) Kč


7. Beauty mask revitalizing SOS mask


Osvěžující maska s okamžitým účinkem doporučená pro rychlé osvěžení pleti s příznaky únavy, stresu a nízkého okysličení bez ohledu na věk. Obsahuje čisté 25-karátové zlato, kyselinu hyaluronovou, rostlinný glycerin, 3D vyplňovač vrásek a rozjasňující mikropigmenty.
Můj názor: tato maska je z Lidlu. Nádherně voní, krásně se nanáší, pleť je po ní heboučká jako prdýlka miminka. Tento malý pytlíček stačil na dvě použití. Takže ano.
Cena: 10 Kč


8. Bi-Oil


Specialista v péči o kůži. Je kombinací rostlinných extraktů a vitamínů přidaných do olejového
základu. Obsahuje: purcellin oil, vitamín A, E, měsíčkový olej, levandulový olej, rozmarýnový olej, heřmánkový olej.
Použití: jizvy, strie, nesjednocený tón pleti
Můj názor: vlastně žádný, protože co můžete poznat ze vzorečku? Byť jich máte pět. Ano, velmi příjemný, má olejovou konzistenci, takže pleť je krásně vláčná, má mnoho dobrých recenzí, takže bude asi dobrý :-)
Cena: dle internetu od 219 Kč/ 60 ml


9. Isis Ruboril


Můj názor: opět vzoreček krému na rozšířené žilky. Nevím na jakém principu funguje, můj pocit je, že funguje, ALE..... jen určitou dobu. Po nanesení, žilky mírně zblednou, ale po pár hodinách se objeví v plné síle. Vzorek má 5 ml, vydržel mi dost dlouho, abych to opravdu mohla posoudit,. Nevím, možná kdybych měla plné balení, které bych používala dlouhodobě, mohla bych soudit lépe.
Cena: dle internetu od 276.- Kč/ 30 ml


3 komentáře:

  1. Míšo ráda jsem si početla, vždy to čtu, takže piš klidně dál :o). Jinak odličovací ubrousky bych si asi na oči nedala, na oči se vším opatrně...Odličovací voda z Německa - neznám, píšu si, podívám se (zrovna včera jsme tam byli - nemohla jsi to napsat včera :o)) - dělám si legrácky), vyzkouším pokud seženu. Řasenky Oriflame a Dermacol nepoužívám, zubní pastu Elmex znám, nemusím. Ale už jsi zkoušela Paradontax - to je hnus, ale pomáhá na stažení dásní při krvácivosti nebo začínající paradonontóze bezvadně. Používá občas má polovička... Tak se měj. Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Původně jsem tento článek chtěla vložit včera, ale bolest hlavy tomu zabránila:-) Parodontax znám, slaná zubní pasta, pěkně hnusná :-(
    Máme tady aprilové počasí, tak přeji príjemné dny v teple.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chybka se vloudila, ano Parodontax - parodontoza :o(. U nás odpoledne fučelo tak, že vypadl proud, zrovna jsem po dlouhé době u šicího stroje...

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.