pátek 10. dubna 2015

Yves Rocher za to nemůže :-)

Dnešní negativ jsem dlouho nechtěla dát. Mám firmu Yves Rocher moc ráda, miluji její voňavé sprcháče, roztomilé cestovní balení, miloučké mýdlíčka.....
Pokaždé, když jsem v Brně, a teď jsem tam poměrně často, nezapomenu YR navštívit. Oňuchávám novinky, kochám se krásou obalů......a v poslední době hraju hru. Ne, že by mě to tak bavilo, ale v podstatě jsem k tomu nucena.....Kým? Prodavačkami !




V čem tato "hra" spočívá?

Řeknu si o vzorečky....a je to.
Ještě nikdy, za celou dobu co v brněnské Vaňkovce nakupuji v Yves Rocher, mi dámy prodavačky nedaly vzoreček ničeho, o co jsem měla zájem. A já měla zájem jen o jednu věc.....

Tak třeba dnes.
Spěchala jsem na bus směr domů, letěla jsem, s kufrem v jedné ruce a kabelkou v druhé, jako vítr Vaňkovkou, když v tom....blik, blik, blik....jako zelený semafor- Yves Rocher. Letmý pohled na hodinky, mám 15 minut, to stihnu.
Aspoň mrknu.....a zkusím štěstí se vzorečkem.
Takže, co nutně potřebuji- sprcháč....čuchám, čuchám....ten s limetkou, to je on. Kráčím k pokladně.
,, Je to všechno?" ptá se prodavačka Jarka.
,, Ano, děkuji. Jen se chci zeptat, máte vzorek make upu?" ptám se já.
Děvčata se na sebe podívají a Jarka odpoví: ,, Nemáme."
Ani se nesnažily zjistil, o který make up mám zájem :-(
Nikdy vzorek nemají. Nebylo by to divné, kdyby se to stalo poprvé, podruhé, no, dejme tomu, že ani potřetí bych žádnou kulišárnu nečichala....ale pokaždé?



Žiji v domnění, že vzorky jsou pro zákazníky. Pokud chci investovat cca 500.- Kč do něčeho, co budu patlat na obličej, chci vědět jak mi to bude sedět. A od toho jsou vzorky!
Vzorek make upu je to co po nich už asi rok chci. Nikdy sem ho nedostala, tím pádem si ho nemohla vyzkoušet a možná koupit.
Jiný vzorek jsem po nich nikdy nechtěla, přestože si myslím, že pokud nakoupím, vzorek čehokoliv je to nejmenší, co pro to, aby se zákazník vrátil, může prodavačka udělat.
Nevím proč prodavačky z Yves Rocher ve Vaňkovce nedávají vzorečky zákazníkům, možná proto, že nejsem jejich kamarádka, příbuzná nebo jinak spřízněná duše,  ale vím, že to příště znovu zkusím....a dám vám vědět.





Jakou máte zkušenost vy?

4 komentáře:

  1. Zajímavý článek, s kterým souhlasím. Nikdy by mě nenapadlo o tomto přemýšlet, ale já za dobu, co tam chodím jsem dostala jen jeden vzorek. A to kdyby přede mnou nebyla starší paní, která vzorek dostala, tak bych ho já ani nedostala. Chodím tam celkem často, ale nikdy tam neutratím víc, než nad 200kč a to jim třeba vadí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jste napsala. Myslím, že by mělo být jedno za kolik toho nakoupíme. Asi byvh nad tim nepřemýšlela, kdyby se to stalo jednou, dvakrát, ale pokaždé?

      Vymazat
  2. Vznesla bych dotaz na vedení této prodejny. Myslím, že si to děvčata syslí pro sebe !! Ála

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.