sobota 9. května 2015

ACORELLE: bio kosmetika

BIO, v poslední době tak profláknuté slovíčko, až se zdá, že kdo nekupuje všechno bio, nežije. Nebo aspoň nežije správně.
Jsem skeptik a nevěřím všemu. A přesto ( nebo právě proto ) jsem se zapojila do testování BIO kosmetiky Acorelle. Říkala jsem si, v čem bude jiná, bude lepší, stejná, budu cítit, že konečně žiji ten správný BIO život?
A tak, když se na blogu blogerky.cz objevila možnost vyzkoušet bio kosmetiku, neváhala jsem.

Samozřejmě je  blbost takhle smýšlet, což si uvědomuji a do kosmetiky, která obsahuje, mému naturelu lahodící, pyl a propolis ( díkybohu nejsem alergik ) jsem se s chutí pustila....tedy, ne že bych ji zblajzla, ale jala jsem se aplikovat :-)
A pozor! Na konci článku pro vás mám bonus:-)





 ACORELLE- denní a noční krém, serum


Zde vidíte co mi bylo posláno. Tři vzorečky, na první pohled sympatické. Trocha osvěty nikoho nezabije, takže: Kdo ví co je APITERAPIE?

Já to vím :-) Je to léčba s pomocí včel a jejich produktů. 

Sympatické, což? Tedy pokud není myšlena taková ta terapie, kdy se jedna včelka chytne, přiloží se zadečkem ke rtu a trošičku zmáčkne. Včelka udělá pích, pích a náš ret je nafouklý jako rty Angeliny Jolie :-)

Denní krém


Co a jak a jak a co obsahuje si přečtěte na mojebiokosmetika.cz.
Je vhodný pro normální až suchou pleť, takže přímo pro mě. Vůně je jemná, tak jemná až skoro žádná, což někomu vyhovuje a někomu ne. Velice dobře se roztírá a zanechává jakoby film, což je velice příjemné. Mám pocit, že je můj obličej v bezpečí :-) Rozumíte mi, že? Malinko lepkavý pocit za chviličku zmizí, a navíc, je to včeličkový produkt, tak s tím počítám, ne?


 Noční krém


Tento krém je malinko hutnější než denní a vůně skoro žádná, což mi až tak nevyhovuje. Marilyn Monroe chodila spát v Chanelu č. 5, já chci chodit spát taky v něčem voňavém :-) Vstřebává se déle, ale to je opět v pořádku, vždyť v noci pokožka regeneruje, tak ať se krém vstřebává postupně. A že trochu lepil? Včeličkyyyy......všechno odpouštím :-)

Zpevňující sérum  

Tohle sérum prý bojuje proti prvním příznakům stárnutí. No, nevím, potřebovala bych vyhrát celé balení, protože  tento vzoreček je na to malý vojáček, potřebuji generála :-) Dobrá zpráva pro antilepivky netýkavé- sérum nelepí ! 
Je řidší než krémy a ráno jsem pokožku měla hezky napnutou.

Takže závěr mého snažení je: bio nebio, tato kosmetika je prostě dobrá.  

ALE: musím konstatovat, že vzorečky, které jsme dostali, jsou absolutně pidi. Ono to na první dojem vypadá dobře, ale když jsem chtěla krém dostat z tubičky....nešlo to. Ať jsem dělala co chtěla. Musela jsem obal rozstřihnout a  pak jsem krém mohla aplikovat. Bylo ho opravdu jen na jedno použití.
Bonus: pokud se vám kosmetika natolik zalíbí, že ji budete nutně potřebovat, běžte na mojebiokosmetika.cz zadejte kód ve tvaru BLOGERKY a hnedle máte 15 % slevu:-)

2 komentáře:

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.