sobota 6. června 2015

Brandnooz: Květen 2015

A je tady další z boxů, na který se každý měsíc těším. Nebudu to protahovat, jdeme na to.

TOHLE NA MĚ VYKOUKLO PO OTEVŘENÍ




TOTO BYLO POD NÁLOŽÍ MAGGI VÝROBKU


MAGGI- BBQ marinády


Kuře a krkovička jsou dva nejoblíbenější druhy masa. Tyto směsi masu dodají tu pravou chuť. 
Cena: 18, 90.-
Můj názor: Vyzkoušela jsem tu na kuře....je výborná. Takže nemám důvod nevěřit, že i na krkovičku bude super.

MAGGI- marináda+ směs na bylinkové maslo
MAGGI- marináda+ směs na kečup


Chcete kromě marinovaného masa připravit ke grilování ještě něco navíc? Sáhněte po BBQ Marinádě se směsí na dokonalé bylinkové máslo nebo po BBQ Marinádě se směsí na BBQ kečup. Přidejte bagetku a váš pokrm bude neodolatelný.
Cena: 27, 90.-
Můj názor: Opět vyzkoušeno na kuřecím ( vepřové bude příští týden :-)). Opět palec nahoru. Jak si vše připravit je jednoduše popsané na zadní straně.

MAGGI- BBQ marináda+ marinovací sáček


V tomto sáčku se chutě a vůně dokonale promísí. Směs dodá masu tu pravou chuť a marinovací sáček vám umožní jednoduchou manipulaci nebo převoz na grilovačku.
Cena: 27, 90.-
Můj názor: Ano, na převoz či manipulaci dobré, ale já se jinak těmto sáčkům vyhýbám. Prostě v ně nemám důvěru. Kdovíco se z nich uvolňuje :-)

FERNET Stoch- hruška



Ke čtrnácti bylinám z celého světa byla přidána hruška, tradiční české ovoce, a dala tak vzniknout jedinečné, nezapomenutelné chuti.
Cena: 179.-/ 0,5 l
Můj názor: Rozhodně TOPka tohoto boxu. Ani ne tak pro to, že je to fernet, ale pro originální ( neprodejné) balení. Super :-) 10 ala štamprlek je bezva nápad. A co se chuti týče- můj muž, který pokud něco pije, tak je to fernet originál, a všechny ostatní jeho příchutě přirovnává k hovnu z nutrie,  posoudil tuto kombinaci jako povedené spojení.

CORNY Big fruit


Nová řada tyčinek Corny bez čokolády obsahuje pořádnou nálož ovoce. Divoké lesní plody uspokojí mlsné jazýčky nespoutaných dobrodruhů.
Cena: 14, 90.-
Můj názor: Do třetice všeho dobrého opět Corny. Jo, fajn, jako vždycky, Ale neodpustím si- když jsme v boxu našli třikrát po sobě Jumex, řvali jsme, že už ho nechceme. Jak to, že u tohoto produktu neřvem? 

CHUPA chups- Big fruit


Vzpomínáte na sladké a šťavnaté žvýkačky z dětství, které dělaly ty největší bubliny? Takové jsou i tyto žvýkačky v příchuti jahody, tutti frutti a zelené jablko.
Cena: 11, 90.-
Můj názor: Když jsem je viděla, musela jsem se usmívat. Ano, vrátily mě do dětství a ano, dělají krásně velké bubliny, které, když prasknout, zabalí vám půl obličeje :-) Jsou baleny jednotlivě, je jich tam šest.

STRONGBOW- gold apple




Jadlečný cider, který nejlíp chutná na ledu. Má svěží hořkosladkou chuť, jemnou perlivost, přírodní kyselost a obsah alkoholu 4,5 %. Tento cider je nejprodávanější na světě.
Cena: 18, 90.-/ 330 ml
Můj názor: Pokud máte rádi šampaňské nebo jiná šumivé vína, budete nadšeni. Pokud jste jako já, budete se ofrňovat. A sladké je to jako.....však víte :-)


SPAK- Gourmet jemný


Klasický, nefalšovaný ketchup. Nic míň než osvědčená kombinace italských rajčat a vybraného koření v pořádném balení, do kterého se vešlo 36 na slunci dozrálých rajčat. Bez přidaných konzervantů. 100% italských rajčat.
Cena: 49, 90.-
Můj názor: Já mu budu říkat kečup, žádný ketchup! A co říct o kečupu? Chutná jako kečup, vypadá jako kečup, je to kečup.


SMARTY- black, white



Premiové nealkoholické nápoje originální chuti a vůně. Poskytují jak relaxační tak koncentrující účinky. Smarty black má tmavě červenou barvu s plnější chutí granátového jablka. Smarty white je barvy světle oranžové, chuťově lehčí a i proto mu říkáme "odpolední pohlazení". Oba jsou založeny především na látkách přírodního charakteru.
Cena: 39, 90.-¨
Můj názor: Měla jsem ten lehčí. Na mě opět sladký a nicneříkající. Vůbec nechápu smysl těchto nápojů. Proč by někdo chtěl dávat čtyřicet korun za cosi bez smyslu? Odpolední pohlazení? Mě pohladí můj muž a zadarmo. Takže za mě NE.

JUMEX- mango, broskev


Jumex broskev vyniká především svou bohatou a plnou chutí zralých plodů.
Mango je ovoce syté a výrazné chuti. Balení v miniplechovce je praktické na cesty, jelikož se obal nemačká a vydrží i větší tlak.
Cena: 18 .-/ 125 ml
Můj názor:
 Jumex....ale ano, dal si chvilku pauzu, takže já jsem ho přivítala s radostí. Miniplechovčičky jsou roztomilé a příchutě mě baví- obě. Teď budu mluvit k těm, kdo tyto plechovky otevřou a pijí přímo z nich. PROSÍM, nedělejte to! Víte, co všechno za havěť po tom lezlo?  Vím, že jsou ty plechovky becně dělány na to, aby se z nich pilo, ale......fujtajbl.

A to je vše. Box se mi líbil a to tak, že dost.
Co říkáte vy?


9 komentářů:

  1. Moc pěkný boxík. Mě by zaujaly hlavně ty marinády. :-) A jumex, mňam. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Samé dobroty, hned bych si dala corny big :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee ty marinady by se u nas doma, velice hodili.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se budou hodit hlavně příští týden, budeme oslavovat :-)

      Vymazat
  4. Já snad do toho také půjdu a zkusím se registrovat ;-).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, jsou slabší a lepší boxy, ale to těšení se.....a hlavně z nich všechno využiji :-)

      Vymazat
  5. Tenhle boxík se mi poměrně líbil :) Já jsem ještě žádný box s jídlem neměla, ale někdy si plánuji nějaký objednat, moc mě to láká a jídlo mám velice ráda :)

    SOUTĚŽÍME / MONČA ♥

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.