čtvrtek 6. srpna 2015

Brandnooz:červenec 2015

Polovina prázdnin za námi.....já mám dovolenou ještě před sebou, takže těšit se na co mám. I když já se mám na co těšit celý rok, například na box plný dobrot, jako je ten červencový :-)

Tady je v celé parádě
BRANDNOOZBOX




Bohemia chip: Z raných brambor


K výrobě jsou použity čerstvě sklizené rané brambory speciálně vybrané  odrůdy Lady Roseta. Jsou ve variantách bez soli nebo jemně solené. V obchodech budou jen určitou dobu- několik týdnů.
Cena: 27,90.-
Můj názor:Měla jsem nesolené.....já bych si je osolila a pak by byly akorát :-) 

Emco: Tyčinka s ořechy a brusinkami


V tyčince vynikne lahodné spojení arašidů, kešu, mandlí a šťavnatých brusinek. Je to novinka.
Cena: 13,90.-
Můj názor: Miluji je....jedny z nejlepších tyčinek na trhu.

Emco: Ovesné sušenky brusinkové polomáčené


Zcela nová přírustek do rodiny Emco ovesných sušenek. Jsou v jogurtové polevě a překvapí nás svou lehkostí. Obsahují vysoké procento vloček ( 33%).
Cena: 15,90.-
Můj názor: Emco má nové druhy dobrůtek s podílem brusinek, nejspíš se očekává nárůst močových infekcí :-) každopádně i tyto sušenky moje dcera velmi rychle zblajzla, takže musí být super.

Spak- Dressing


Bylinková dressing s voňavými sezónními bylinkami na jogurtovém základu. Bez konzervačních látek, vhodný pro bezlepkovou dietu. Obohatí všechny druhy čerstvých salátů.
Cena: 27,90.-/ 140 g
Můj názor: Jako skoro všechno od Spaku je dresink dobrý, ale co mě na něm baví nejvíc, je množství. Je relativně malý, tak na 3-4 porce. Což je super. Já nesnáším velké láhve dresinku, který se, samozřejmě, nespotřebuje najednou a pak je kdovíjak dlouho v lednici s ublemcaným  okrajem.

Strongbow. Elderflower


Moment zapadajícího slunce umocňuje podmanivá chuť Strongbow Elderflower. Jablečný cider, jehož chuť je doprovázena příjemnou svěžeství květin a nádechem přetrvávající jemné sladkosti. Rozpoznat v něm můžete bezové květy. Nápoj jemné perlivosti, přírodní kyselosti a se středním obsahem alkoholu 4,5%.
Cena. 18,90.-/ 330 ml
Můj názor: Mě tato mánie ciderů nechává chladnou, ale mě se nezavděčíš ani šampáněm....cokoliv má bublinky, jde mimo mě. Ale dcera ho vyžahla a prý: " Mňam."  Pro rýpalky- dcera bude mít letos 18 let :-)

Chupa Chups: XXL 4D


Kultovní značka Chupa Chups přichází s novinkou- obřím lízátkem XXL 4D. Proč 4D? Protože pro větší porci zábavy lízátko obsahuje dvě chuťové vrstvy doplněné další osvěžující příchutí v podobě granulek rozsetých po povrchu lízátka. A vevnitř se navíc ukrývá oblíbená žvýkačka. Na výběr máš ze tří příchutí: žlutý mix kubánský citrón s lesní jahodou a mintem, růžový mix jahody, banánu a borůvky anebo hnědý s příchutí magic coly, zeleného melounu a cherry!
Cena: 11,90.-/ kus
Můj názor: Lízátka jsem ještě nechutnala, ale popis mají tak kostrbaný, že na ně ani nemám chuť! Navíc- já pamatuji dobu, kdy jsem si lízátko strčila do puse a cucala a už ho nevytáhla. Toto? Musela bych mít tlamu jak Mick Jagger, abych ho tam dostala a když už by se to podařilo, tak by tam nezbylo místo pro sliny, které by.....no, dovedete si to představit, že?

Avanti: Hugo 


Osvěžující kombinace perlivého vína, sirupu z černého bezu a chutí limetky a máty. Servírujte vychlazené, ve vinné skleničce s ledem, plátkem limetky a lístkem máty.
Cena: 79,90.- / 0,7 l
Můj názor: Bublinky, bublinky....já se asi hecnu a vypiju vás :-) Čeká v lednici, až budu mít chuť na Huga.

Rio Mare: Paté Rustico


Lahodná tuňáková pomazánka v rustikální konzistenci domácí paštiky s typickými středomořskými ingrediencemi. Jako svačinka na čerstvém chlebu nebo pohoštění pro přátele na křupavě osmažených chlebových toustech....
Cena: 94, 90.- / 115 g
Můj názor: Tak tohle je mňamka úžasná. Na opečeném toustíku, fakt nemá chybu. Ale ta cena....ne, tu bych za to nedala ani náhodou. Děkuji boxíku, že jsi mi ji přinesl, protože jsem ji měla poprvě, ale i naposledy.

Patifu: všechny druhy


Zdravá paštika z tofu. Nevyžaduje chlazení a otevřená vydrží v chladničce cca 3-4 dny. Neobsahuje maso a je k dostání v devíti příchutích. Zakoupíte v DM drogériích, Tescu a potravinách se zdravou výživou:
Cena: 26, 90.- / 100 g
Můj názor: toskánská, delikates, s hlívou, s bylinkami, bazalka-česnek, hakkaido, gourmet, orient, rajče-olivy.....to je výběr, co? Já obecně paštiky, ty kupované, moc nemusím a na tyhle z TOFU jsem hleděla z despektem. Ale musím uznat, že nejsou vůbec špatné. Dcera je nadšením bez sebe, chutnají ji moc.

A to je vše, přátelé. Potěšil by vás takový box? Já ho vidím jako průměrný, na mě je tam zbytečně moc zdravých věcí :-)
Pokud chcete vyzkoušet Brandnooz box, nezapoměňte se mrknou na můj BLOG , kde je návod jak ho získat za 99 kaček. 

6 komentářů:

  1. Nesolené brambůrky jsem taky zkoušela. Přesně jak říkáš ty, dosolila bych je a byly by super, haha :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Box jsem nikdy neměla, ale uvažuji nad koupí za tu zvýhodněnou cenu a uvidím, jestli budu boxy kupovat i nadále :)
    Na mém blogu právě probíhá první giveaway, pokud se ti balíček bude líbit, určitě se zapoj :) http://beautyna-cz.blogspot.cz/2015/08/letni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu cenu do něj běž, k ničemu se nezavazuješ. Na giveaway hned jdu :-)

      Vymazat
  3. Škoda, že na fotce nejde pořádně vidět velikost těch XXL lízátek, já už dlouho žádné neměla a docela by mě i lákaly. Nesolené brambůrky si teda nedokážu představit a vím, že si je určitě nekoupím. :-D Jinak moc pěkný box, já bych byla spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představ si ty obyčejné jednou tak velké a máš XXL :-)

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.