neděle 30. srpna 2015

Spotřebováno: srpen 2015

Rozhodla jsem se trošičku pozměnit koncept mého Spotřebováno. Budu sem dávat i spotřebované produkty nekosmetické.
To, na co zajímavého, dobrého jsem narazila při svých toulkách mezi regály v obchodech. Různé pochutiny, ingredience k vaření, pečení nebo třeba i zajímavou věc k úklidu
Nebojte, nebudu fotit pytlíky od mouky, cukru nebo toaleťáku...... Však mrkněte :-)


Ale začnu klasicky- kosmetikou:



Budu to brát po skupinkách.

Oriflame, Astor, Avon

  • Oriflame: Pure skin- peeling na tvář do sprchy. Dostala ho dcera jako dárek a ona si ho docela chválila. Já, která si docela nerada obličej něčím škrábu, říkám NIC MOC. Voní to tak klasicky oriflameovsky:-)
  • Astor : skin match make up. Není dopoužívaný, asi půlka tam ještě je. Jenže jsem na něj zapomněla a on prošel :-( Má dost dobré krytí, ale nevydrží celý den. A taky mi zalézal do vrásek. 
  • Avon: roll on anti perspirant: Já je mám ráda. Dělají co mají a krásně voní. Mají vydržet 48 hodin, to opravdu nemůžu posoudit, každých min.24 hodin se sprchuji :-) 
Balea, vzorečky, Avon emulze

                              
  • Balea: pleťová maska Paradise Island. Limitovaná edice z DM mě opět vyhovovala moc. Krásně voní, pleť je po ní krásně hebká a navíc je protivrásková.....co víc si přát?
  • Avon: vzoreček vůně Femme. Krásná, květinovo ovocná vůně, kterou jsem moc ráda používala. Obecně toaletky od Avonu moc nemusím, ale tato je super.
  • De Rochas: vzoreček parfému Désir. Jemně pudrová, nádherně ženská vůně. O tomhle parfémku budu uvažovat na Vánoce :-) 
  • Avon: hydratační emulze pro muže. Pokud by se manžel chtěl pravidelně něčím mazat, tak tohle  můžu doporučit. Hezky jemně, ale mužně voní.
Oriflame


  • Oriflame: řasenka Wonderlash. Moje klasika, už jsem o ní v některém Spotřebováno psala. Jsem s ní spokojená. 



  • NEJVĚTŠÍ ŠMEJD Z POSLEDNÍ DOBY: řasenka z Kik. Nevím co mě to napadlo, ale koupila jsem řasenku za pár korun v Kik. Co jsem asi tak čekala? Ono to na fotce asi není moc vidět, ale štěteček je celý obalený tím sajrajtem, který bych si měla dát na řasy. A nejen štěteček, ale celá tyčinka. Hnus fialovozelený! Myslím, že by mi to vypálilo oči. ROZHODNĚ NEKUPUJTE!
A teď přejdeme na ostatní, pro někoho, možná zajímavější produkty.


A teď jednotlivě.

Megafyt: studený čaj grapefruit a pomeranč: Dostala jsem ho v některém z Brandnooz boxů a chválím. V těch šílených vedrech byl ohromně osvěžující. Je tam 20 sáčků a na litr se doporučuje 5 sáčků, mně stačily 4.  Cena: kolem 60 Kč


Alesto: Fruit&Nut Mix: Tato dobrota je z Lidlu. Nekupujeme ji běžně, protože je to docela drahá záležitost. Ale jednou za čas....většinou si oříšky ( lískové, vlašské, mandle,para, kešu, rozinky) přidávám do vloček, když mám hubnoucí hysterii. Mají ještě jeden druh, myslím, že oříšky s exotickým ovocem? Cena: 50 Kč/ 200g :-(


Rio mare: Paté Rustico. Tuňáková pomazánka, která je naprosto výborná. Taky jsem ji měla v Brandnooz boxu (klik) a jsem ráda, že jsem ji mohla ochutnat. protože za cenu skoro 100 Kč bych ji určitě nezakoupila :-(


Dr. Oetker: Citronová kůra.Toto jsem kupovala v Německu. U nás jsem to, bohužel, nikde neviděla, což nechápu. Je to citrónová kůra, která je jako byste právě nastrouhali kůru z čerstvého citrónu. Není sušená, ale je vlhká. Chci ji mít i u nás!


Gelatelli: Walnut. Další dobrota z Lidlu je tato výborná zmrzlina. Má v sobě 28% smetany a je to znát. Mají víc druhů, vanilkovou, čokoládovou, jahodovou a občas i speciální jako rumovo-rozinkovou :-) Cena: cca 60 Kč/ 1l


HarboePure: Ananasový džus. Opět Brandnooz, ten srpnový, který ještě ani nemám na blogu :-) Tohle totiž bylo vypito okamžitě. Je to 100% ananasová šťáva....Ale taky stojí: 28 Kč/ 250 ml


Emco: Ovocné tyčinky: Tentokrát ananasové :-) Já obecně musli tyčinky nemusím, ale tyto jsou jiné. Jsou prostě šťavnaté, fakt.Prodávají je v DM a já měla ještě jahodové. Cena: 24.-/ 3ks


Domestos: Attax čistící proužky do WC. Proužky do WC mám ráda, přijdou m hygieničtější než různé košíčky atd. Jen neudělejte chybu jako já....první mi po prvním spláchnutí utekl do móře. Povrch mísy musí být suchý a proužek na něj pořádně přimáčkněte, Cena: V tetě v akci asi 20 Kč/ bal.(6 proužků)



A to je vše, přátelé :-) Napište mi, jestli se vám líbí, že jsem přidala spotřebované nebo spíše spapané produkty.

A nezapomeňte, že stále můžete mít Brandnooz box za 99.- Kč. Informace KLIK

9 komentářů:

  1. Já si v Lidlu kupuju hlavně kešu a pak takový pytel jen se sušeným ovocem :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. ja som si teraz kúpila ten ma-up od Astoru a som s ním naozaj spokojná. ako za tú cenu má dobrú výdrž a bol to prvý make-up, po ktorom mi stekal pot, ale nestekal spolu s roztekajúcim sa make-upom, práve naopak, držal lepšie, ako som si myslela! :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Míšo ta citronová kůra z Německa mne zaujala, až pojedeme na nákup musím juknout, tu jsem nějak přehlédla.
    Ty tedy vyzkoušíš věciček jak kosmetických, tak i ohledně papání :o))). Já mám pleť citlivou tak nerada experimentuji a držím se osvědčené značky. A v boxech máš neustále něco nového, viď ?
    Tak testování zdar a těším se na další tipy, rady a hodnocení.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na ni podívej, je super, mívám ji v zásobě, kdybych neměla citron a nutně potřebovala do pečení:-)

      Vymazat
  4. riasenka z Oriflame vyzerá dobre, no z Kik by som si riasenku asi nikdy nekúpila :D majú tam super veci, ale určite nie z kozmetiky :) maximálne nejaký tmavý púder ako bronzer môže byť fajn :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tam kosmetiku koupila poprvé a naposledy :-)

      Vymazat
  5. ta tuňáková pomazánka vypadá dobře. Ale na to, abych za ní dala stovku, jsem skrbílík :-). Zmrzlinu Gelateli z Lidlu (čokoládovou) jsem měla někde na návštěvě a byla dobrá. Ovocné tyčinky Emco musím vyzkoušet. Ořechové (hlavně s kešu) mi chutnají hodně...
    A čistící plátky do WC nemám dost šikovné ruce - "do móře" už jsem jich poslala tolik, že jsem to vzdala a vrátila se k závěsům (momentálně používám takové ty s kuličkami, protože ty jsou tak velké, že se snad nedají spláchnout)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.