sobota 19. září 2015

10 NEJ: srpen 2015

Rozhodla jsem se pro novou rubriku na blogu. 10 NEJ bude o všem, co mě za uplynulý měsíc zaujalo. Nebudu nic moc vysvětlovat, jdeme na to a uvidíte :-)


  1. Kniha Zmizelá ( klik ) o knize jsem psala samostatnou recenzi. 
  2. Film- Věčně mladá. Krásný film, romantický, s hrozně zajímavou myšlenkou. Dovedete si představit, že přestanete stárnout? Zdá se, že to je super....ale co když vlastní dcera začne být starší než vy? Co když všichni milovaní kolem umírají a vám je pořád 27? Co když si musíte každých 10 let měnit identitu? A co když se zamilujete a pak zjistíte, že před 50 lety.......? Dám sem odkaz na anotaci klik 
  3. Kosmetika- dostala jsem vzorečky kosmetiky z růží, ještě jsem o nich nikde nic nepsala, ale už teď vím, že budu mluvit kladně :-) Poslali mi je z ruzovakosmetika.cz
  4. Zážitek- koncert Hanky a Petra Ulrychových pod širým nebem u nás, na kopci nad městem. Bylo to v rámci dne se sv. Metodějem a bylo to krásné, nostalgické....podívejte na ty červánky, které si asi taky přišly poslechnout :-)
  5. Věc do domácnosti - na dovolené na Slovensku jsme byli v Dunajské Strede, kde jsem poprvé v životě zavítala do obchodu Pepco. U nás je taky, ale jen ve velkých městech. Mají tam všechno, trochu jako KIK. Kvalita oblečení strašná, ovšem doplňky a jiné kravinky do domácnosti, to je jiná. Moje věc do domácnosti měsíce srpna je DEKA. Ale ne jen tak nějaká deka. Představte si nějaký americký romatický film, kdy dívka usne na pohovce a zamilovaný mladík na ni položí deku, která se kolem ní měkounce položí, ona se do ní zachumlá a i přes tv obrazovku je cítit, že ta deka je měkká, hebká, ňuchňací.... A já si vždycky říkala- kde taková deka je? Asi jenom v daleké cizině. A ono ne, takovou zachumlávací deku mám teď doma i já :-) A navíc krásnou . 
  6. Jídlo - koláč s cuketami, rajčaty a sýrem. To jsem vybrala za srpen, protože je opravdu dobrý a levný a jednoduchý. Tady je klik 
  7. Oblečení -  u nás ve městě otevřeli Textil house. Vy, z větších měst, víte, že je to second hand. Ale ne, takový ten hrabací....všechno je hezky pověšeno na ramínkách, skoro jako v normálním obchodě. Pravda, ceny jsou tam malinko vyšší než v běžném sekáči, ALE.....dost často dělají akce jako: šťastná hodinka nebo výprodeje. A právě v jednom takovém jsem si za 39 kaček koupila letní šaty na dovolenou. Řekněte, nejsou krásné? A ten materiál.....a navíc jsem se v nich cítila krásně žensky :-) 
  8. Blog - jeden z nejhezčích blogů poslední doby jsem objevila tady klik. Kačka je krásná, usměvavá holka, která vaří a peče s láskou, a i když jsem nic osobně neochutnala, myslím, že i velmi dobře. A její recepty, doplněné úžasnými fotkami....prostě se podívejte. Pro mě je smoothcooking objev měsíce.
  9. Fotka- tato fotka je, podle mě, nádherná- blesk nad mým městem :-)
  10. Citát- tím je za srpen rozhodně tento: Když každý moudřejší ustoupí, potom si hlupáci budou dělat, co se jim zachce.... 
Tak co říkáte na moji novou rubriku ?

11 komentářů:

  1. Zmizelou si chci přečíst a Věčně mladá je super film. :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka s bleskem je úžasná :) Také mám vzorečky od Růžové kosmetiky, ale ještě jsem se k nim nedostala, tak jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka s bleskem je úžasná :) Také mám vzorečky od Růžové kosmetiky, ale ještě jsem se k nim nedostala, tak jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nápad na článek. Moc se mi líbí šaty a fotka s bleskem je dokonalá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná rubrika. Ráda si naklikám podrobnosti (protože tvůj blog jsem našla před pár dny, tak je to asi druhý článek, co čtu) - zaujala mne knížka, recept i odkaz na další blog. Citát a fotka taky super. A ráda se k tobě budu vracet ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Míšo dobrý nápad a takový souhrnný přehled za měsíc není špatný. Tak se těším až zdokumentuješ ZÁŘÍ. Fotka s bleskem - úžasná.
    Měj se prima.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  7. Zmizelá je naprosto perfektní! Víc se mi ale asi líbila ta kniha než film :D
    Ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Teda tvůj blog je tak krásnej, určitě si zasloužíš víc odběratelů. Jen tak dál. :)
    www.mejserada.cz

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.