čtvrtek 3. září 2015

Brandnooz: Srpen 2015

Na konci srpna jsem se těšila na další brandnooz box. Na FB jsem četla nadšené reakce ( jéééé, paráda, jůůůů, ten je božííííí), takže jsem balík o to usilovněji vyhlížela. A dočkala se...a taky mohla začít- jéééé, jůůůůů :-)

Chcete vidět tajemný obsah?




MEGAFYT ovocný čaj


Osvěžte se v létě svěží chutí zdravého ovocného čaje. Novou řadu čajů Megafyt Pharma je možné zalít studenou i teplou vodou. Koupit si ho můžete v každé dobré lékárně.
Cena: 54.-
Můj názor: Tento čaj je v boxu už podruhé a vůbec mi to nevadí. Je výborný. Na litr mi stačí 3 sáčky, místo požadovaných 5. Čaj má sytou, bohatou chuť.


PEDRO: Veselí špuntíci


Novinka kultovní značky Pedro. Nová, lahodná receptura. Nadýchaná a jemná textura bonbonu s ovocnými příchutěmi a jemnou krustou na povrchu.
Cena: 13.-
Můj názor: Já gumové bonbony nemusím....jsem si říkala, když jsem box otevřela. A pak špuntík ochutnala a ochutnala a ochutnala....Chtěla jsem je vyfotit, ale....byly fuč :-)

PEDRO: Kola pendreky 


Oblíbená a osvěžující chuť koly v pendrecích se štipkou limetky To jsou pendreky s obsahem ovocné šťávy.
Cena: 15.-
Můj názor: Co k tomu říct? Opět jsem si myslela, že tohle dám synovcovi....no, nedám :-)

PEDRO:  Tutti Frutti pásky


Ovocná příchuť se sladkým posypem pásků a obsahem ovocné šťávy.
Cena: 15.-
Můj názor: Tyto jsou ještě neotevřené, ještě se držím...Má nám přijít návštěva s malým chlapečkem, tak mu to nechci sežrat :-)

PEDRO....sentimentální vzpomínky


VITANA: Omáčky grunt


Nové omáčky mají skvělou chuť Jsou bez glutamátu a konzervačních látek. V obchodech mají 4 chutě: Svíčková, Kuře na paprice, Houbová a rajská.
Cena: 29,90.-/ 1 ks
Můj názor: Kuře na paprice jsem vyzkoušela a jednoduše doporučuji. Fakt mě omáčka překvapila. Jako rychlá večeře- bomba. Já měla pečené kuřecí prsa, které jsem nakrájela na kousky, hodila na cibulku, trochu poprášila uzenou paprikou a pak přidala do hotové omáčky.

AMYLON: Čokoláda višeň


Překvapte svoji rodinu či přátele fantasticky jednoduchým a neodolatelným receptem. Puding s netradiční dvojí příchutí z exklusivní Retro edice vydané k 100 letému výročí firmy Amylon.
Cena: 5,90.-
Můj názor: Ten retro obal je náááádherný. Miminko s čupřinou, krása. Příchuť čokoláda višeň je velmi žádoucí. 

VEST: Mini rybky


Křupavé, mírně slané krekry sypané mákem a sezamem, balené do sáčku se skládaným dnem a nažehlenými bočnými hranami. Lze se zapojit do soutěže o flash disky ve tvaru rybiček na vestzlin.cz.
Cena: 16,90.-
Můj názor: Nažehlené boční hrany? Jako by mě zrovna tohle u rybek zajímalo. Jinak dobré, takové normální. 


BEAR BEER: premiový ležák


Kombinace silné chuti, se středním aroma chmele a plné zlatavé barvy. Dánský ležák prémiové kvality, slibuje pouze čistý požitek chuti, a to nejen pro pivní znalce. Certifikát nejvyšší kvality splňuje i přísné požadavky na potraviny košer.
Cena: 36,90.-
Můj názor: Nejsem pivní znalec, ale tohle pivo je výborné. Fakt výborné. 

PURE: Pineapple


Čistá ananasová nefiltrovaná šťáva, která se vyrábí přímým lisováním z vysoce kvalitních, perfektně dozrálých plodů. Speciální antiseptická výrobní metoda umožňuje, aby byly zachovány všechny chuťové a kvalitativní vlastnosti ovoce bez nutnosti tento nápoj zachlazovat.
Cena: 27,90.-
Můj názor: Jo, ananas...věřím, že je to tak jak popisují. Ale- 3 hlty za 28.-Kč? 

NESTLÉ: fitness


Nastartujte svůj den s cereáliemi Nestlé fitness. Díky své vylepšené receptuře zredukovaly cukr na 11,8 gramů na 100 gramů cereálií a chutnají stále stejně skvěle.
Cena: 89,90.-
Můj názor: Jsou dobré, dost dobré, ale ta cena?!


Pokud chcete brandnooz box vyzkoušet, tak si přečtěte článek na mém blogu - tady klik- kde zjistíte, že ho můžete mít za 99 kaček.

Stránky boxu najdete tady klik











3 komentáře:

  1. Pořád váhám, jestli si Brandnooz objednat... Musím říci, že tehle box mne tak úplně nepřesvědčil. Ne že bych ty věci nevyužila, ale zas tak moc by mne nenadchly....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky tam bude něco, co nenadchne, ale to nabídnu někomu, koho to nadchnout může a je to :-)

      Vymazat
  2. Zajímavý obsah :). Nikdy jsem si Brandnooz box neobjednávala, ale hodně o něm přemýšlím.

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.