neděle 27. prosince 2015

Brandnooz: prosinec 2015

Poslední box tohoto roku.....Žádné řečnění, jdeme na něj.





KAND: brusinky


Můj názor: brusinky....víte co vařím 1. 1. každoročně? Svíčkovou, takže brusinku rozhodně využiji. A tyto od Kandu jsou výborné. 


JUMEX: unico fressco 


Můj názor: já měla v boxu Granátové jablko, za což jsem ráda. Další dvě možnosti byl brusinkový nektar a 100% pomeranč. Nápoje mají nádherné obaly, které se dají dál využít jako termoska. Opravdu v nich tekutina drží docela dlouho teplotu. Ale, upřímně, půl litru nektaru za 48.-kaček? To bych opravdu nedala......


Krtečkova svačinka: polomáčené sušenky 


Můj názor: novinka, která je, prozatím, k dostání jen v Ratio Cash and Carry ( netuším co to je :-)). Obaly jsou krásné a sušenka chutná jako klasika-  polomáčená s mléčnou čokoládou.


SPAK: křen 


Můj názor: já dostala ten jemnější, se smetanou. Další věc, která se doma neztratí. K uzenému, ke klobáse, k párku......


PETR HOBŽA: moravské brambůrky 

Můj názor: jednou za čas, proč ne? Klasické, hospodské, smažené brambůrky....na Silvestrovské posezení s přáteli jak dělané. 


NESCAFÉ CLASSIC: 100% káva 

Můj názor: stala se mi taková věc. Uklízím poličky v kuchyni, kde mám řadu dóz na různé, potřebné, věci- kávu, sůl, cukr, luštěniny....A tu vidím, že ve dvou je stejná věc - rozpustná káva. Nepořádek, nepořádek...Tedy je sesypu dohromady. A aby se mi lépe uklízelo, uvařím si hned kafe. Hned když ho zalevám, vidím, že má nezvyklou pěnu. Po ochutnání má nezvyklou chuť. Pátrám tedy, co že jsem to sesypala do kupy? Nescafé a Caro :-) No, co už..... Takže tohle Nescafé v boxu přišlo velmi vhod. Dcera mi ho zakázala z originál obalu kamkoliv přesypat :-( 


MEGGLE: smetana na vaření 10% 


Můj názor: ano, ano...asi někdo v Brandnooz ví, že budu potřebovat nejen brusinky, ale i smetanu, aby ta novoroční svíčková byla mňamózní :-) 


BOHEMIA: zimní křupání 


Můj názor: jezismanky...preclíčky ve tvaru zvonečků a vánočních stromečků, krekry jako sněhuláčci a vločky....no není to stylové, když jsou ty Vánoce? Je to limitka a je super.


A to je vše, přátelé. Já budu box i nadále odebírat, protože mě jednak baví a taky miluji to překvapení......

Nezapomeňte, že ještě 5 dnů běží GIVEAWAY.....tady je odkaz




3 komentáře:

  1. Jééé, tak já myslím, že se jim tento box velmi povedl. Kdybych si ho kupovala, tak by mě velmi potěšil.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tak výběr potravin je zajímavý. Jenom tu nevidím nic, co by bylo aspoň trochu zdravé, nebo mělo nějaký kalorický deficit. Takhle ukazujeme dětem, že vlastně jíst junk food je úplně v pohodě a můžeme se s ním ládovat od rána do večera. Proč tu třeba není nějaký zelený čaj nebo Maca prášek. Zklamání.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.