pondělí 4. ledna 2016

Spotřebováno: Listopad a prosinec 2015

V listopdu jsem nestíhala, proto je Spotřebováno společně s prosincem. Ale není toho moc, takže, nebojte....:-)
Začínáme, jako vždy, rozostřenou, fotkou všeho dohromady.

Ach jo, já se prostě nenaučím dělat krásné, zaostřené fotky :-(





A začneme food kousky :-) 


AMARETTI- Italian biscuits



Tyhle italské křupavé sušenky jsou výborné. Vlastně to ani nejsou sušenky, ale takové křupavé bochánky, které chutnají trochu jako amaretky. Jsou výborné i do pohárů.
CENA: 39.90.-

PESTO alla Genovese


Pesto s bazalkou, jedno z nejlepších kupovaných. Stačí uvařit špagety, smíchat s touto dobrotou, přidat parmazán...a večeře je hotová. Musím, ale říct, že v minulých spotřebovaných produktech (zde) jsem psala o pestu z Tesca a to bylo o chlup lepší. Na chuť i složením. Můžu porovnat: 
TESCO: 39%  slunečnicový olej, 31% bazalka, sýry Grana Panado a Pecorino romano, kešu ořechy, piniové oříšky.
LIDL: ?% slunečnicový olej, 24% bazalka, kešu ořechy, máslo, 3% sýr Grana panado....
Názor si udělejte sami.
CENA: 35.- +/-

ČAJE - Lipton a Albert excellent


LIPTON - green tea lemon Macaroon - naše stálice.o které jsem už psala hodněkrát.
CENA: 49,90.-

ALBERT excellent  jahody a jasmín - zelený a bílý čaj, který všem moc chutnal. Zvláštní kombinace chutí a vůní, která ale ne každému sedne, protože je dost intenzivní.
CENA: ? Vyhrála jsem ho :-) mrkněte sem

LINDT a Jablečné trubičky


LINDT Lindor - kdo by neznal tyhle luxusní kuličky? Pokud chcete darovat sladkost, s tímhle nešlápnete vedle. Směs bílé, hořké, mléčné a mléčné s lískovými oříšky čokolády s jemnou krémovou náplní. Prostě pohádka.
CENA: ? nevím, byl to dárek

JABLEČNÉ trubičky- jsem objevila v obchůdku se zdravou výživou. Jsou bez lepku, bez konzervačních látek a s vysokým obsahem vlákniny. To ale pro mě nijak podstatné není, mě očarovala chuť. Jsou totiž fakt výborné. V balení jsou 2 trubičky.
CENA: 12.-

Pokračujeme beauty sekcí.

YANKEE CANDLE


Angels wings - ani se mi nechce vyhazovat obal, protože pořád nádherně voní. Asi ho strčím někam do botníku...třeba:-) 
CENA: cca 50.-

BALEA, AVON, CIEN 


BALEA šampon a kondicionér 2v1- psala jsem už hodněkrát, že výrobky 2v1 nemám ráda. Tento jsem měla v DM boxu  nebo kde. Kupodivu mi nijak nevadil, krásně voněl. Cítím kokos, trochu vanilky.....takže  mi vlastně vyhovoval.
Cena: ?

AVON  šampon s heřmánkem a aloe vera - opět dárek, který mě překvapil. Šampon byl dobrý, krásně voněl heřmánkem a vlasy po něm byly jemné. 
CENA: ?

CIEN men 2v1- tak jako já výrobky 2v1 nemusím, můj muž ( jako každý chlap) je miluje. Kupujeme Cien sprcháč a šampon dlouho, protože jsou super. Nevysušují, nedělají lupy a voní. A ta cena.....
CENA: 29,90.-

ISEREE, BALEA, 7TH HEAVEN, TETESEPT


ISERRE odličovací tampony- 100% bavlna, což je pro mě nejpodstatnější. Jedna strana je hladká a druhá má malinkaté vroubky. Jeden mi stačí na odlíčení celého obličeje a další na oči. je jich 70 ks a budu kupovat dál.
CENA: 35.-+/-
BALEA balsám na nehty a ruce - heřmánkový...krásně po této bylince voní a nechává na rukou jemnou vůni. Mám pocit, že jsou ruce jemnější, Ale nutí mě mazat si je častěji....nevím, to je asi záměr výrobců :-)
CENA: 19.- +/-
7TH HEAVEN  maska s aloe vera- tato značka je, aspoň  myslím, k dostání v Rossmanovi. Maska voní tak nějak desinfekčně, na obličeji mě malilinko pálila, což asi má být, když obsahuje aloe. Byla dobrá, pleť jsem měla hedvábnou.
CENA: do 30 .-
TETESEPT  sůl do koupele - medovo mléčná sůl, která má v sobě krém. Takže po koupeli jste namazaní :-) Voní opravdu veeeelmi intenzivně, někomu by to mohlo vadit. Mně ale ne. Opravdu jsem se po koupeli nemusela natírat. byl to krásný relax. Cena je ovšem dost vysoká za jeden sáček.
CENA: 49,90.-

YVES ROCHER, BOTANICO


YVES ROCHER - šumivá tableta do koupele- vybrala jsem si vůni černého rybízu. Docela fajn, ale nijak výrazně mě neuchvátila. Prostě normál.
CENA: 30.-+/-
BOTANICO - šumivá koule- tato je s výtažky z Mrtvého moře a ohromila mě velmi. Objevila jsem ji v jednom studiu, kam jsem chodila cvičit. Měli jich tam celou hromadu a já si řekla, za tu cenu, proč nezkusit? Krásně šuměla, vodu malinko obarvila, ale hlavně....má v sobě asi krém, který pokožku nádherně promastí. Navíc je firma BOTANICO česká firma.
CENA: 29.-

Vzorečky

 DOVE, SHISEIDO


DOVE - Derma Spa - tělový lotion je novinka na trhu. Neskutečně krásně voní...já tu vůni ale nepopíšu, protože ji nedokážu k ničemu přirovnat. Je zvláštní.....Konzistence hustějšího mléka. 
SHISEIDO - korektivní sérum proto vráskám - kdyby mi ho chtěl někdo věnovat, neodmítla bych. Ale sama si ho nekoupím.  



BURBERRY


BURBERRY BODY - nikdy jsem nic od Burberry nečichala, neznala a ni po ničem netoužila. Až do chvíle, kdy jsem dostala vzoreček této vůně...je to nádherná kombinace frézie, broskve, vanilky....nádhera. Mám ve flakonku ještě na dně a nejde mi to vystříkat ven, asi tu skleničku rozbiji, protože se té kapičky nechci vzdát :-)

YVES ROCHER, MIXA


YVES ROCHER  -Elixir 7,9- krém gelové konzistence, příjemný, voňavý....
Sérum vegetal - voněl mi víc než elixír, jinak opět příjemný....

MIXA - tento balíček 7 vzorků jsem vyhrála na jejich FB. Krém je jemný, s jemnou parfemací. Pleť nijak nedráždí, krásně ji vyživý. Můžu doporučit.

HOTOVO....používáte některé z produktů? Zajímal by mě váš názor.


2 komentáře:

  1. Znám samozřejmě Lindorky :-). A pak jablečné trubičky - ty mám taky moc ráda.
    A krím na ruce od Balei beru jako inspiraci - chystám se na velký nákup do DMka (se slevovým kuponem), protože mi doma dochází všechno - od gelu na praní přes písek na nádobí až po sntirespirant a odličovací mléko. A krém na ruce užiju určitě taky - tuba s Cienem v koupelně začíná být poloprázdná stejně jako ta s Indulonou na nočním stolku
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych měla doplnit kosmetiku, ale jen tu pro domácnost :-)

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.