úterý 2. února 2016

BRANDNOOZ: Leden 2016

S novým rokem, nový box...teda, staronový. Prostě mě Brandnooz nepřestal bavit. Pořád se těším, jaké tajemství v něm najdu. Někdy je to WOW, někdy HM a někdy COŽE?

Upřímně, je tento první box letošního roku HMMM.... 




PIVO Březňák 11



Můj názor: Pivo....prostě pivo. Dnes si ho dal manžel k obědu, neříkal nic. Takže Hmmmm :-)

ŠAMPÁŇO Rotkappchem


Můj názor: Jsem asi divná, ale ani šampáňo nemusím. Ale tohoto je jen třetinka a příští týden mám narozeniny, takže se určitě vypije a navíc mi něco říká, že bude dobré.

VITANA - chlazená jíška


Můj názor: Nikdy v životě jsem nepoužila kupovanou jíšku. Takže nastal čas, změnit to. Jen co bude příležitost.... Co vy, používáte?

MAGGI - polévka Písmenková a Rajská


Můj názor: Tyto polévky si kupujeme, když jedeme na dovolenou, kde předpokládáme rychlé vaření. Dovolená je daleko, takže padnou k večeři. Jsou dobré.

MENTOS Choco


Můj názor: Kdo někdy ochutnal toffifee? Tak takhle chutná tento Mentos. 

MIXITKA - třešeň a mandle


Můj názor: V listopadu jsem si objednala svůj první Mixit...víte co to je? Mrkněte SEM, takže na mixitku jsem se těšila, ale docela mě zklamala. Na 39 korun- nic moc. Prostě kdyby stála dvacku, řeknu super, ale takhle....

PURE - jablko


Můj názor: Mňam, prostě mňam a ptám se: PROČ ho tam bylo tak málo? Příště aspoň 3 balení. Výborná šťávička, i když taky dost drahá.

RICOLA - meduňka


Můj názor: Tyto bonbónky prostě musí mít každý rád, protože jsou zdravé. A navíc teď, v době chřipek, je meduňka skoro povinnost. Takže cucat, přátelé, cucat...:-)

Docela málo produktů, nezdá se vám? A proto to HMMMMM....Počkám co přinese další měsíc.

Máte z některým produktem zkušenost? Napište mi.

3 komentáře:

  1. Hmmm, taky mi přijde tento box trošku chudší. Jíšku jsem si taky ještě nikdy nekoupila, ale může být dobrá. Polévky v sáčku jsou dobré, jak píšeš někam na dovču, ale i když to není moc zdravé, tak jsou chuťově výborné a dělám je, když se mi nechce vařit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla Mixitku - ta byla super. Cena je dost vysoká, ale zas s ohledem na suroviny (nejsou tam žádné náhražky, jen datle, třešně, mandle, rýžové křupinky) tak na hraně toho, co jsem ochotná dát. I když je fakt, že většina tyčinek s obdobnou kvalitou složení stojí tak 30 - 35 Kč.
    Ze zbytku bych brala tu jablečnou šťávu a možná ten šampus. Jíšku nepoužívám, polívky nemusím obecně, natož z pytlíku, mentosky nemusím žádné.... Asi bych tedy z boxu moc nadšená nebyla
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.