neděle 14. února 2016

Valentýnské překvapení

My Valentýna neslavíme....říkala jsem každému, kdo se mě na to zeptal. Ne, že bychom ho úplně přešli, ale prostě si řekneme, že jsme rádi, že se máme a hotovo.

Dnes ráno odešel manžel do práce a já vstala asi za hodinku, kdy odešel.

Snídaně, kafe a cesta k pc....a tam na mě čekalo tohle:





A já šla a hledala....a nacházela další nápovědy...




...abych se dostala k dárku.



Víte, ten dárek je super, ale to, že si můj padesátiletý manžel dal tu práci a vytvořil mi něco, o čem věděl, že mě pobaví, potěší....To je něco, co mě dostalo. A když ještě napíšu, že jsme spolu 11 let...žádní čerstvě zamilovaní puberťáci....To je prostě nádhera.

Děkuji.

Přeji všem, ať máte kolem sebe lidi, které vás milují.

18 komentářů:

  1. Míšo, krásný..manžel je romantik..ach:o)))! Krásný den..Inka

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásné, taky mě přítel po 10ti letech překvapil tím, že mi vyrobil adventní kalendář před Vánocemi, sice maličkost, ale potěší víc než kdejaký dárek.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Je to krása, když si po tolika letech dokážeme dát najevo lásku....máme štěstí.

      Vymazat
  3. Někdy nás ale dokáží překvapit, že ? Můj muž mi občas dává dárky jen tak... Stačí jen maličkosti, které nám dávají ten pocit štěstí, že jsme dva.
    Moc pěkné Míšo.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké. Manžel tedy Valentýna ignoruje velmi okázale, ale kytky (a občas čokoládu) nosi jen tak...
    A podobnou "lístečkovanou" mi udělali před několika lety se synem na Vánoce - dostala jsem křeslo, které nechali stát za dveřmi bytu, a já se k němu propracovávala asi 10ti postupnými kroky právě pomocí podobných lístečků ;-)
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To muselo být milé překvapení! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je opravdu krásné překvapení :) Manžel si dal opravdu záležet :) Tak hlavně hodně štěstí a ať je i příští Valentýn v takhle romantickém duchu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Smekám právě pro to nadšení i přes nějaký ten křížek na krku. Pokud i po 11ti letech mate doma takoveho romantika - tak je to vážně mnohem větší důkaz lásky, než zamilované tokani po půl roce známosti :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych potřebovala letos na Valentýna taky vymyslet nějaké překvapení pro přítele. Vloni mě totiž překvapil krásnou kyticí, kterou mi nechal doručit do práce. Našel si na internetu doručení květin a hodně mě tím zaskočil. Není to zrovna romantik, ale toto se mu opravdu povedlo, tak mu to chci letos nějak oplatit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak květiny do práce by mě na Valentýna také určitě potěšily. Předpokládám, že už je pozdě, ale pokud byste hledala inspiraci na příštího Valentýna, tak doporučuji vyzkoušet nějaké párové tantra masáže. My na tom právě s manželem byli letos na Valentýna a bylo to naprosto úžasné. Lepší dárek bych si nedokázala představit.

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.