sobota 5. března 2016

GLANC BOX No.2

Nevím jak vy, ale já jsem v neskutečném stresu. V práci máte audity před akreditací. Ten kdo ví o čem mluvím, si dovede představit v jakém napětí pracujeme. Obzvláště, když jste v pozici, kdy zodpovídáte za všechno....

A proto je důležité si dělat radosti. A já si ji tímto boxem určitě udělala :-) Pokud se vám bude líbit, přejděte na TENTO odkaz, kde zjistíte jak ho koupit za 299.-

Opět jedno společné foto....

GLANC BOX No.2






YVES ROCHER



Můj názor: Kdo by neznal YR? Jejich kosmetika je dobrá, voňavá i dostupná. Tento sprcháč je, pro nás, kdo máme rádi vůni citrusů, jak dělaný. Vůni verbeny mám taky moc ráda, ale tady je dost potlačena citrusovou vůní, což je docela škoda. 


DERMACOL




Můj názor: Dermacol je moje stálice. Ne že bych měla všechny jejich produkty vyzkoušené, ale dost na to, abych věděla, že jsou dobré. Tento krém neznám a těším se, až se seznámíme. Což bude asi až v letních měsících, protože teď musím spíše vyživovat než hydratovat :-) Mimochodem, všimli jste si, že cena tohoto výrobku je víc než za celý box ( viz odkaz výše)? 

DOMESTOS 




Můj názor: Jak říkala jedna youtuberka - do záchodu dáváme všichni něco :-) Ano, někteří z nás i něco voňavého:-) Mám modrý, s vůní oceánu a....modrá je dobrá.

SAVO



Můj názor: Výborné, výborné, výborné....já na úklid wc nepoužívám nic jiného než vlhčené ubrousky. A tyhle levandulové jsou opravdu super.

SILAN



Můj názor: Nevím proč, ale Silanu jsem se vyhýbala...nevím co mi udělal :-) A dělala jsem chybu. Tento voní nádherně, alespoň na první oňufání. Jsem zvědavá, co udělá s prádlem.

ZENDIUM


Můj názor: Nepěnivá zubní pasta....nic co nepění, nefunguje :-) Já vím, že to tak není, ale řekněte to mojí hlavě. Uvidíme.

Myslím, že za 299.- je tento box výborný. Takže TENTO odkaz a můžete ho mít taky.
Znáte některý z výrobků?


10 komentářů:

  1. Já bych byla moc spokojená a ty vlhčené ubrousky si asi koupím. Ještě jsem je nikde neviděla, ale vypadají skvěle. :-) Škoda, že tento box neposílají i na Slovensko. :-(
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct Míšo, že mne některé výrobky zaujaly. Ty vlhčené ubrousky od Sava budu hledat v obchodě :o), aviváže používám pouze na svetry a Silan znám, jeho vůně mám ráda. S těmi zubními pastami to mám také tak, zvyk je železná košile !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nebude vyhovovat pasta mně a manželovi, dceři bude určitě :-)

      Vymazat
  3. Tenhle box mne zaujal mnohem víc než ty jídelní - z něj bych užila všechno. Asi jsem v jídle vybíravější než v drogérii ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to udělala. A díky za možnost využití slevového kódu.

      Vymazat
    2. Není zač, jsem moc ráda, že mám tuhle možnost.

      Vymazat
  4. Musím říct, že obecně mě podobné boxy moc nelákají, ale tento vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.