čtvrtek 14. dubna 2016

Spotřebováno: Březen 2016

Spotřebované produkty jsou tady.....Opět bude u každého kratičký popisek jak se mi líbil/nelíbil. Zda stojí/nestojí za to si ho znovu pořídit. Je to jen můj názor, každému vyhovuje něco jiného. Ale můžete se inspirovat :-)

Jak už je u mě zvykem, rozdělím článek na kosmetické produkty a potravinové.



Všechno hezky pohromadě.
 KOSMETIKA

PALMOLIVE, OLD SPICE


Palmolive - sprcháč s vůní čistoty. Tak mu říkám já. Je koupený v Německu, ale myslím, že i tady je v drogeriích. Je výborný. Krémový, krásně voní, nejsem po něm vysušená a dobře pění. Jediná výtka - strašně blbě se otvírá :-( tak pevně sedí, že je to o zlomení nehtu...nebo musíte zavolat manžela :-)
Cena: cca 1 euro.
Old Spice - nenávidím reklamu s tím debilním černochem! Panebože, co za kreativce ji vymyslelo?! Tak se uklidním....Je to klasický Old Spice, hezky voní, ale moc nepění. Můj manžel navíc preferuje 2v1 sprcháče. 
Cena: ?? byl to dárek

PURE CZECH, ORIFLAME


PURE CZECH - krém na ruce s přírodními oleji a výtažkem s chmelu. Naprosto dokonalý krém, který výborně zvláční pokožku, docela rychle se vstřebá a ta vůně....Měla jsem ho v práci a holky si chodily namazat ruce, aby měly k čemu čuchat :-) Navíc je to česká kosmetika, takže velké plus. Klikněte na název a podívejte se na jejich stránky.
Cena: nevím, měla jsem ho jako dárek k předplatnému.

Oriflame hand cream: Brazil nuts
Je to miniaturka (30ml), která je ideální do kabelky. Vůně je jemná, malinko cítím čokoládu, dlouho na rukou nevydrží. Celkem rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Konzistence je jako řidší krém. Hodnotím jako průměr.
Cena: krém byl v krabičce, kde byly 3ks a stála 49.-

AVON


Maska na obličej s minerály z Mrtvého moře. Jedna z nejlepších masek. Neštípe, nestahuje, nevysušuje...pleť je po ní hladká a rozjasněná. Rozhodně doporučuji.
Cena: 79.-




Planet spa maska s extractem s kaviáru - luxusní název, ale pro mě nic moc. Vůbec jsem neměla pocit, že to něco dělá. Navíc maska má být hutná, aby mi nestékala, ale tahle je docela řídká. Takže musíte ležet, aby jste ji neměli po celém bytě. Za mě tedy ne.
Cena: mám ji doma tak dlouho, že už nevím

Krém na obličej s medem a mandlovým olejem - měla jsem ho, kdysi, moc ráda. Krásně voněl a hezky vyživoval. Pak jsem objevila lepší a tento upadl v zapomnění. Už si ho kupovat nebudu.
Cena: ???

STR8

Pánský tělový sprej - jeho vůni mám docela ráda. Je taková ostrá, chlapácká. Oblečení po něm voní docela dlouho. Takže ho doporučuji.
Cena: cca 60.-


ORIFLAME


Řasenka - tahle je moje oblíbená. Má umělý kartáček, který mi vyhovuje. Dělá krásné řasy, není moc mokrá a neslepuje.
Cena: v akci 79.-

Fix na linky - má krásný hrot, se kterým se linky moc hezky malují, ale....mě neskutečně štípal v očích. Ne hned, ale po pár hodinách se mi nějakým způsobem dostal do očí a mě tekly slzy jak krokodýlovi. Takže já ho už nekoupím, ale je mi to líto.
Cena: ?

LIRENE  


Krém pro citlivou pleť - dostala jsem ho v DM BOXU, který si můžete prohlídnou tady. Používala ho dcera, která má citlivou, atopickou pokožku a vyhovoval jí. Vůně je jemná, příjemná. Konzistence malinko tekutější. 
Cena: dle internetu 119.-

JANSSEN KOSMETICS, YVES ROCHER, ELLIE


Vzoreček make upu od Janssen Cosmetisc - o této kosmetice jsem něco málo psala tady. Make up byl na mě dost tmavý, takže jsem ho míchala s denním krém. Je krásně roztiratelný, pleť sjednotí a vydrží i bez zapudrování.
Vzoreček zesvětlujícího séra proti pigmentovým skvrnám od YR - ze vzorečku jsem zjistila jen to, že krásně voní.
Pleťová maska Ellie a růží a mandlovým olejem - voněla krásně, ale jen po růžích. Mandle jsem necítila vůbec. Maska docela příjemná, ale ne dost na to, abych si ji znovu koupila.
Cena: 29.- +/-

POTRAVINY


LIDL


To by bylo, aby se tady neobjevili něco z mého oblíbeného Lidlu :-)

Deluxe - čokoláda na dřevěné tyčce, která se vloží do teplého mléka a mícháním vznikne čokoládové mléko. Pokud máte rádi slaďárnu jako blázen, běžte do toho. Já příště sáhnu po hořké variantě, tahle s bílou čokoládou, bylo opravdu jak cukrkandl.
Cena: 39.-

Mražená zelenina s máslem - kupuji pořád dokola. Jako příloha k masu, jako rychlá večeře, do rizota....dokonalé. 
Cena: +/- 30.-

SEMIX, CEREA



Mix ovesných kaší - brusinková, čokoládová, ořechová, vanilková. Po jednom pytlíčku, takže 4 porce. Obsah sáčku vsypete do misky, zalijete 180 - 200 ml horké vody nebo mléka a je hotovo. Jsou dobré, přidávám do nich med a nic víc. 
Cena: 39.-

HNUSÁK MĚSÍCE - tyčinka New bar - brokolice a hrášek. Vidíte, že to nikdo nedokázal sníst. Předpokládala jsem slanou chuť a ono to je sladké a hnusné. Nikdo si to nekupujte! Fujtajb.
Cena: 17.-

6 komentářů:

  1. Zelenina z Lidlu je super. Také ji kupuji stále znovu a znovu.

    OdpovědětVymazat
  2. Masku z mrtvého moře znám a také ráda používám. Jinak hnusáka New bar jím a mám je ráda. Nevím tedy, zda jsem měla zrovna tento. Manžel říkal, že opravdový hnus je čokoláda a chilli, ale ochutnat mi nepřinesl. Prý to rovnou v práci vyhodil. :)
    Jinak prvně čtu tvé spotřebováno a pěkné. Líbí se mi. Budu číst pravidelně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mela jsem celou radu s kaviarem od avonu, ale vsechno katastrofa!

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že tě tyčinky Cerea New bar zaujaly ještě míň než mne - moje hodncení bylo v duchu "jíst se to dá, ale není důvod to koupit znovu". Já tedy neměla brokolicovou, ale mrkev s celerem, řepu s rybízem a tvaroh se s podmáslím. Recenze viz tady http://werka13.blog.cz/1602/tycinky-cerea
    Zajímavě vypaají ty kaše - já kaše od Semixu ještě neměla a mix je na vyzkoušení ideální

    OdpovědětVymazat
  5. Masku s minerály z Mrtvého moře taky ráda používám, stejně tak sprcháče Palmolive. Kosmetiku Janssen používala moje kosmetička, když jsem tam tedy ještě občas zašla, teď už to zas pěkně flákám, a strašně mi voněl pleťový krém :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháč Palmolive také používám - mám moc ráda jeho mléčnou konzistenci :) Reklamu s černochem také naprosto nesnáším, nechápu co za "inteligentního" člověka tohle vypouští ven.
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.