neděle 22. května 2016

Spotřebováno: Duben 2016

Já vím, je skoro konec května, většina blogů má tento článek dávno uveřejněný.... No, já to, trochu záměrně, odkládala právě proto, že začátek měsíce je spotřebovanými produkty zahlcen. A pak, když měl být uveřejněn, mi, na celých 5 dnů, umřel internet. A bylo toho víc, co mi odešlo. Ale o tom jiný článek, protože mě zajímá, jestli to, co se děje mě, se děje i vám :-)

Jdeme na to. Jak už je na mém blogu zvykem, bude sekce potravin a sekce kosmetiky.

FOOD:




Bio lněné rolky s pomerančem



Kupovala jsem je ve food marketu, článek tady....jsou tvořeny ze 65% lněnými semínky, 17% pomeranči, 9% agáve sirup. Je to raw, bio, vegan produkt - takže vysoce módní. Chuťově mírně nahořklý a dost se lepí na zuby. Hodnotila bych ho jako průměrně chutný. Prostě nic, co bych nutně potřebovala denně.
Cena: 59.-

Jablečné trubičky


Ty se u mě objevují často. Skládají se ze 79% jablečné dřeně, 1% kokos, 20% carobová poleva nebo jogurtová poleva. Jsou prostě výborné. Moc nemusím carob, raději mám jogurtovou polevu a nejraději úplně bez.
Cena: 10,50.-/11,50.-

Chia olej


Tuhle lahůdku jsem vyhrála na FB jedné společnosti. Je to jednodruhový olej, je raw a je taky velmi in. Přidávala jsem ho hlavně do salátů. Měl zvláštní, výraznou, příjemnou chuť. Nesmí se to s ním přehnat.
Cena: dle internetu cca 200.-...upřímně, za tu cenu bych ho nekoupila.

Kikkoman



Sójová omáčka Kikkoman je výborná. Složena jen z pitné vody, sojových bobů, pšenice a soli. Moc oceňuji výborné dávkování, viz obrázek. Měla jsem ho v jednom z Brandnooz boxů a určitě to je jeden z nejlepších produktů, které jsem tam našla.
Cena: 89.-

Ahmamed čaj



Milk Oolong -zapomněla jsem vyfotit samostatný sáček tohoto čaje, proto vkládám z internetu. Měla jsem 3 druhy po jednom sáčku v brandnooz boxu. Tento byl zvláštní. Taková zemitá chuť v pozadí s jemnou, hladkou chutí mléka. Takový ten typ čaje, který si dáte na chuť, kdy ho chcete vychutnat. Ne, když potřebujete tekutiny a máte rýmu :-)



KOSMETIKA


REXONA


Mám ji ráda. Dělá to co má dělat a hlavně, krásně voní celý den. Pravda je, že při oblékání trika nebo halenky, mám vždycky bílé proužky. Proto mám raději gelovou formu.
Cena: cca 70.-

Panthenol gel


Tento gel od dr. Müllera mám na spáleniny. Je ideální po opalování, krásně pokožku zklidní a ochladí.
Cena: 120.-

Crea-m


Výborný denní krém proti pigmentovým skvrnám. Psala jsem samostatný článek, TADY.

Oriflame - krém na ruce


Další mini krém do kabelky :-) Tento je s višňovým extraktem. Voněl malinko uměle. Docela rychle se vstřebával a ruce byly jemné, ale brzy jsem měla pocit, že si je musím znovu namazat. Takže spíš průměr.
Cena: 49.-/ 3 ks v akci

7th Heaven - pleťová maska


Slupovací okurková maska, prostě klasika. Krásně voněla, výborně se roztírala a dobře se sloupla. Nepálila, nedráždila, pleť byla jemnější. Má za úkol odstranit nečistoty a odumřelé buňky, což splnila. Můžu ji doporučit.
Cena: cca 25.-

Vzorečky


Janssen Cosmetics
Dva pleťové krémy a pleťová maska  - tato kosmetika je výborná. Mám vyzkoušeno dost výrobků a plánuji samostatný článek. Ke vzorečkům můžu říct, že krásně voní, pleť zjemní a vyživý. Na TOMTO ODKAZE je krátký článek o pár jiných produktech této značky.

Yves Rocher- parfémovaný vlhčený ubrousek
Vůně pro mě byla hodně těžká, vhodná pro statší dámy. Jmenuje se So Elixir Purple. Jako parfém bych ho nekoupila.

Vichy
Makeup 25 nude - pro mê tmavý:-( Ale jako korektor dobrý :-) Vichy má makeupy výborné, mají dokonalé krytí. Takže, když si koupíte správný odstín, nebudete litovat.

DOMÁCNOST

Svíčka Scented candle


Dostala jsem ji jako dárek od dcery. Je s vůní svěží limetky a taková i byla. Příjemná, nevtíravá vůně. Provoněla místnost, ne byt. A krásně dohořela až do dna.

Měsíc duben byl ve spotřebovaných produktech slabší, ale to proto, že jsme byli na dovolené. A to v Portugalsku :-) Článek už je připraven.

Máte s některým produktů zkušenost? Napište mi.






7 komentářů:

  1. Vidím, že dubnové spotřebováno dalo zabrat hodně blogerkám :))) ...nejvíce mě zaujala ta svíčka - limetku totiž miluju :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Takže nejsem sama, která má spotřebovance až kdo ví kdy? :-)

      Vymazat
    2. Nejsi...já sama jej zveřejnila teprve nedávno a jedna kolegyně blogerka mi napsala, že jej zveřejnila taky později, protože se jí prostě nechtělo :D Asi na nás padla jarní únava ;)

      Vymazat
  2. Já znám jablečné trubičky - ty občas koupím. Narozdíl od tebe já zas nemám moc v oblibě ty s jogurtovou polevou... ;-)
    A pak znám mléčný oolong. U toho jsem se rozhodla, jestli mi chutná nebo ne, až po vypití asi půlky krabičky. Pořád jsem váhala - ta chuť je skutečně zvláštní (zemitou bych jí nenazvala - zemitě mi chutná, rexp, moc nechutná ;-) pu-ehr).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pu-ehr čaje neznám. A chutná nebo nechutná Oolong?

      Vymazat
    2. Nakonec jsem se rozhodla, že chutná :-).
      Pu-erh mi naopak nechutná (maximálně s citronem) - jeho chuť mi evokuje něco mezi starou knihovnou a sklepem, prostě mi chutná tak jako "zatuchle". Takže pu-erhům se vyhybám, byť kůli přebalům už jsem jich pár vypila. Fakt je, že ty určitě nebyly z těch nejkvalitnějších, protože prostě opravu kvalitní čaj se prostě do pytlíků necpe ;-) (úděl sběratele je, že si moc kvalitního čaje nenakoupí, protože v podstatě pořád bojuje s tím, aby vypil to, co si koupil kvůli těm přebalům :-D)

      Vymazat
    3. Já svůj nejoblíbenější čaj pořád hledám. Nejsem vásnivá milovnice čaje, ale občas si ho dám a chci, aby mi hodně chutnal.

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.