sobota 11. června 2016

FRAIS MONDE - italská přírodní kosmetika

S touhle kosmetikou jsem se seznámila díky výhře u blogerky ilovemakeup. Mrkněte na její blog, protože je plný recenzí, doporučení a krásných fotek, jedné krásné dámy.

Vyhrála jsem tehdy parfémovaný olej Muschio bianco and mandarino.


www.parfums.cz

Značka Frais monde je jedinečná italská kosmetika Frais Monde nabízí luxusní termální kosmetiku a přírodní dekorativní kosmetiku, která poskytuje pleti skutečně komfortní péči! Složení kosmetiky Frais Monde je bohaté na čisté přírodní suroviny v bio kvalitě, mezi které patří termální voda, minerální soli, přírodní extrakty a oleje nebo termální jíl. Hlavní složkou kosmetiky Frais Monde je termální sirná voda z Repole, která má blahodárné účinky na všechny typy pleti. Díky své kvalitě získala kosmetika Frais Monde hned několik certifikací, včetně certifikátu Ministerstva zdravotnictví v Itálii, které uznalo léčebné vlastnosti termální vody a potvrdilo možnost jejího využití v dermatologii a kosmetice. Italská kosmetika Frais Monde existuje na trhu již od roku 1987 a neustále se věnuje novým výzkumům a inovacím. Současně také značka Frais Monde respektuje přírodu a své výrobky netestuje na zvířatech. Kosmetika Frais Monde je hypoalergenní a vhodná i pro citlivou pleť.



Nedivte se odrbané krabičce, je to důkaz toho, že ji tahám všude :-)

Vlastně jsem netušila co očekávat. Nikdy jsem parfémovaný olej neměla.
A pak přišel. 
Relativně, malinký baculatý flakónek, plný vůně mandarinek s lehkým podtónem čehosi, co ho dělá jemným, hladkým....dokonalým.

Čekala jsem takovou tu typickou citrusovou svěží, někdy až agresivní, vůni. Ale olej je takový kulatý, hebký...prostě úžasný.


Tento malinký flakónek vydrží minimálně rok. Opravdu. Stačí dát kapka na prsty, vetřít za uši a na zápěstí a otázky typu - Čím to voníš?- na sebe nenechají dlouho čekat.

Já ho mám minimálně půl roku, používám circa 3x týdně a z flakónku ubylo půl centimetru.

Značka FRAIS MONDE je k zakoupení na PARFUMS.CZ. Mrkněte se na ni, její sortiment je obsáhlý. Od olejíčků počínaje, přes řasenky, šampony, toaletní vody......Věřím, že si vybere každá žena od 12 do sta let. 



Mě teď neskutečně láká jejich bergamotová řada. Pokud byste si chtěli přečíst o značce Frais Monde víc, tak klikněte sem.

Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti s touhle značkou. Který výrobek se vám líbí nejvíc a co myslíte, že stojí za vyzkoušení? TADY je odkaz přímo na oleje, které můžete koupit na PARFUMS.CZ.

10 komentářů:

  1. Bergamotová vůně je krásně svěží. Mám ji doma a jsem s ní naprosto spokojená. Máš pravdu, že jeden flakonek vydrží opravdu dlouho. Taky se mi líbí jejich obrovský výběr vůní, kde si prostě musí vybrat úplně každý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to super. :))

    Když na fotku klikneš, tak se zvětší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle kosmetiku vůbec neznám, je to pro mě novinka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o ní dlouho nevěděla a teď ji mám ráda :-)

      Vymazat
  4. Na pohled vypadají pěkně a také kvalitně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma parfémovaný olej taky od této značky a to verzi mango a voní nádherně a hdoně intezivně, dlouho ji ze sebe cítím :) A to roztomilý balení :D

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s tím, že k létu prostě patří alespoň jednou vidět Itálii a to je naprosto fajn. My se také každé léto alespoň na otočku podíváme do Itálie a hrozně se nám tam líbí... Nedávno jsme narazili na koloseum vstupenky na jedný stránce a tak už to máme spojené nejen s výletem, ale i takovou menší exkurzí, protože ta cena je naprostá bomba.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.