sobota 4. června 2016

SPOTŘEBOVÁNO: Květen 2016

Je za námi další měsíc. Dětem se blíží prázdniny a nám, pracujícím, letní dovolená.
Kam se letos chystáte?  Preferujete dovolenou na domácí půdě nebo musíte mít moře? A co si nejraději vozíte z ciziny?

Ale vraťme se k tomu, čemu je tento článek určen.

BEAUTY sekce:



Všechno dohromady....a teď trochu poznatků, ke každému produktu zvlášť.



RADOX - sprchový gel
Naprosto dokonalá, úžasná vůně levandule a leknínu. Jedna z nejkrásnějších vůní, jakou jsem, u sprcháčů, objevila. Radox má, všeobecně, výborné produkty. Pokud je neznáte, doporučuji vyzkoušet. Navíc se dají vychytat za skvělou cenu.
Cena: +/- 35 Kč.

CIEN - sprchový gel&šampon
Klasika, která se u mě objevuje snad každý měsíc. Je to oblíbenec mého muže, protože je 2v1.
Cena: 30.-

CLASSIC CARE- tekuté mýdlo
Tohle je z Kauflandu a musím konstatovat, že za tu cenu je výborné. Používám ho jen na ruce. Má úžasnou, takovou čistou, vůni.
Cena: do 30.-




YVES ROCHER - šampon
Kopřivový šampon pro mastné vlasy. Vůně kopřivy je naprosto autentická, takže to vlastně ani vůně není :-) Mně nevyhovoval. Měla jsem po něm strašlivě drsné vlasy.
Cena: v akci +/- 59,-

YVES ROCHER - čistíci gel
Je s bio aloe verou a kyselinou salicilovou a je určen pro problematickou a aknózní pleť. Obsahuje mikročástečky, takže si pleť hezky vypeelingujete. Je docela fajn, ráda jsem ho používala ve sprše. Nedráždil, pleť po něm byla čistá a hladká.
Cena: 109.-




MIXA - micelární voda
Naprosto mi vyhovovala. Neporadila si s voděodolnou řasenkou, ale se vším ostatním ano. Nelepí, neštípe a má pumpičku, což je very good.
Cena: 119.-

YVES ROCHER - odličovač s chrpou
Je určen pro citlivé oči. Můžu potvrdit, že neštípe ani jinak nedráždí oči. S normální řasenkou si poradí výborně, s voděodolnou průměrně. Řekněte mi, používáte jiný odličovač na oči a další na zbytek obličeje?
Cena: 99.-




AVON - roll-on
Pánský roll-on je další klasikou. Voní typicky pánsky, malinko lepí, ale vydrží vonět celý den.
Cena: v akci 29.-

DERMACOL - make up
Co říct o mém oblíbeném lanýžáku? Všechno už bylo řečeno a napsáno.
CENA: 99.- na Vinted

PRIMARK - odličovací tampony
Jedna z mála věcí, která mě v Primarku zaujala. Jsou velké a oválné. Jsou dobré a jsou za výbornou cenu.
Cena: 1€/2 balení

FOOD sekce:







NOMINA - Semínková
Psala jsem o její sestře Rýžové TADY. Musím říct, že tahle kaše byla o dost lepší. Jsou v ní různé semínka, takže je trošku ochucená. Doporučuji.
Cena: 39,90.-

SEMIX - Vícezrnná kaše
Je vhodná pro všechny lidi, co něco nemůžou :-) Rozhodně můžu doporučit.
Cena: vidíte na obrázku



JANOVA PEC - musli
Semínkové, ovocné, kakaové, čokoládové....jedny z nejlepších musli, co jsem kdy měla. Všechno si přečtěte TADY.  Ořechy jsou velké a je jich tam moooc. Čokoláda belgická....
Cena: já měla celou sadu za 519.-/ 2250g





ALPRO - kokosová alternativa smetany
Měla jsem ji v  Brandnooz boxu, TADY. Až budu chtít být alternativní, půjdu si ho koupit. Ale budu muset začít víc vydělávat. Takže zůstanu u normální smetany :-)
Cena: 50.-

AMYLON - puding matcha
Puding s matcha, bez lepku a příchutí ananasu. Matcha čaj je IN, takže jsem musela vyzkoušet tuhle verzi pudingu. A konstatuji - příště si koupím ten s kousky pravé čokolády :-) Za mě tedy ne. Znáte matcha čaj? Chutnal vám?
Cena: 10.-

EXQUISIT - tagliatelle
Tento štítek je od těstovit z Kauflandu. Je to jejich privátní značka. Měli akci, kdy bylo 1/2 kg za 26 korun, tak jsem vzala jedny chilli placaté špagety a musím říct, že opravdu dobré. Nejsou ostré, ale mírně, opravdu malinko pikantní a jsou cítit paprikou. Doporučuji vyzkoušet.
Cena: 25.-

OPAVIA -kolonáda
Proč sem dávam "obyčejné" Opávie? Protože tyhle s hořkou čokoládo jsou naprosto luxusní. Miluji je.
Cena: +/- 20,-


MARKS&SPENCER- lemon curd
Oblíbená pochutina v Anglii a kdoví kde ještě. Jo, je to dobré. Třeba na vanilkovém nanukáči nebo zmrzlinovém poháru....ale že bych se po tom utloukla, to zas ne.
Cena:?

Tak a je to......komentujte, pište mi svoje zkušenosti, ptejte se....... 









10 komentářů:

  1. Matcha pudink mám doma taky - ze swapu a ještě jsem nedostala odvahu ho vyzkoušet. Matcha čaj mi totiž velmi nechutnal... Stejně tak jsem ještě nevyzkoušela boxovou kokosovou smetanu - zatím nebyl čas a nápad (na co jsi ji použila ty?) ani vícezrnnou kaši (ale tu mám doma jen pár dnů ze svého čajového swapu s Michelle).
    Znám samozřejmě (jako milovník hořke čokolády) Kolonády - radši si je ani nekupuju - jsem pak schopná zlikvidovat balíček na jeden zátah.
    A o Musli z Janovy pece už dlouho uvažuju, ale bude muset chvíli počkat, když mám teď doma krabici z květnového Brandnoozboxu...
    Kosmetikou jsem málo poznamenaná málo, takže neznám ani jeden z produktů, který tu máš (tedy třeba sprcháč Radox ano, ale ne tuhle konkrétní vůni)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kokosovou smetanu jsem dala do jídla. Kuřecí prsa na kostky, orestovat, přidat koření, nivu a zalít kokosovou smetanou - rychlovka a dobrota.

      Vymazat
  2. Jééé a mně zrovna ten kopřivový šampon YR pasoval a strašně moc mi voněl :D. Já mám ráda takové přírodní autentické vůně :). A ty kaše Nomina – jednu jsem měla a... fuj! Nikdy více! :D Měla jsem myslím jáhlovou. A za boha jsem ji nemohla dochutit tak, aby pro mě byla poživatelná. I když jsem do ní dala džem, jahody a bůhvíco všechno, takže jsem nakonec místo zdravé snídaně měla nezdravou kalorickou bombu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to je přesné pořekadlo: 100 lidí-100 chutí :-)

      Vymazat
  3. Micelárka od Mixy mi moc nevyhovovala, ale mám ráda mycí gel :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám od Yves Rocher z tejto rady masku na pleť a je super :).

    OdpovědětVymazat
  5. zaujalo me to peceny musli, ale naprosto nejvic matcha puding! ted si musim jit hned koupit, az pojedu do mesta, diky za info! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Micelárka od Mixy za mě ne, zůstal mi na pleti vždy takový ten lepivý film, to mi vadilo. Mám raději od Garnier. Jinak ty müsli bych si dala a Kolonády taky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  7. YR mám také ráda. Super článek :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Od Mixy jsem měla 2 nebo 3 produkty na pleť a moc mi vyhovovaly, za mě skvělá kosmetika. Matcha čaj piju, studený i teplý a chutná mi moc :)
    Díky za tipy na musli z Janovy pece :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.