sobota 2. července 2016

Moje nová láska...BURBERRY

Stalo se vám někdy, že jste se zamilovali na letišti? Mně ano :-) Na cestě do Portugalska jsme 5 hodin (!) čekali v Curychu na letadlo. Co jiného dělat než procházet všechny ty luxusní obchůdky, kterými se letištní hala jen hemží?

Ve free zóně jsem nejvíce času strávila u parfémů. A jak si tak čichám a koukám, padl mi do zorného pole jednoduchý flakónek s noblesní značkou Burberry Body.


www.parfums.cz



Přiznávám se bez mučení, že jsem tuhle značku přecházela. Ani nevím proč. Snad proto, že je anglická a já si představila suchopárné angličany a deštníky. Copak tam může vzniknout něco hezkého? 

Pardon britští obyvatelé, omlouvám se.

Teď jsem měla nutkání k ni jít a vyzkoušet ji. A bylo to...zamilovala jsem se na první přičichnutí. Burberry Body je vůně, kterou někdo vymyslel pro mě.




Tam, ve free zóně na letišti, jsem ho nekoupila. Ale doma jsem okamžitě zavítala na stránky www.parfums.cz a kochala se jejich sortimentem označeným značkou Burberry.

Teď ho mám doma. Vybrala jsem si eau de parfum, což znamená parfémovaná voda s podílem vonné parfémové kompozice 8 - 15%. Což je druhá nejsilnější možnost...hned po parfému.


Něco málo k vůni samotné:


Parfémovanou vodu Burberry Body vytvořil mistr parfémů Michel Almairac. Vůně je inspirována elegancí a časem prověřenou kvalitou značky Burberry, kterou má v oblibě i anglická královská rodina.
Na kůži nejprve ucítíte svěží tóny zeleného absintu, lahodnou broskvi a něžnou frézii. Poté srdce vůně rozehrají akordy jemné růže, šlechetného kosatce a hřejivého santalového dřeva. Závěr této jedinečné skladby završí hravá krémová vanilka, smyslná ambra, jedinečné pižmo a hebký kašmír.
Burbery Body je elegantní a nadčasová vůně, určená pro náročné a sebevědomé ženy. Hodí se jak pro denní, tak večerní nošení.

A aby toho nebylo málo, tak jsem si pořídila ještě jednu Burberry :-)
Seznamne se s Burberry Brit


www.parfums.cz

Tahle kráska mě zaujala hlavně obalem. Je tak ryze britský, že jsem ho musela koupit pro dceru, která Anglii miluje.




Na Parfums.cz ho koupíte taky, stačí kliknout na odkaz a vše potřebné se tam dočtete. Já mám variantu eau de toilette, což je 4 - 8%. Myslím, že to pro mladou dívčinu stačí. Vůně je taková ostřejší, kořeněnější než, moje láska, Body.




A co praví popis?


Základ esence je tvořen teplými a hřejivými tóny jantaru a mahagonového dřeva. Překvapivá je však kombinace těchto vůni s velice sladkými akcenty mandlí a vanilky dodávající parfému příjemnou sladkost, která přímo hladí po duši. K dokonalé originalitě je pak tato toaletní voda dovedena akordy svěží italské limetky a hrušky, které tvoří hlavu parfému. Výsledkem je saténově hebká vůně s ovocnými tóny.
Stejně jako každá žena je i Brit komplikovaná,ale rafinovaná, pokaždé dokáže překvapit a zaujmout. Luxusní vůně Brit symbolizuje rozpustilost a roztomilost. Parfém Brit od Burberry je tak vhodný pro každou ženu a dívku, která je nepředvídatelná, spontánní, chce si užívat života a udržet smysl pro humor i v podzimních plískanicích.
Znáte některou z vůní? Pokud ano, napište mi jak jste spokojené. A pokud ne, napište mi taky...třeba jestli vás článek nalákal na koupení :-)









11 komentářů:

  1. Ani se nedivím, že ti tahle značka přirostla k srdci. Já ji mám také moc ráda a to jsem ji do jisté doby nevěnovala pozornost. Pak jsem dostala vzoreček vůně Brit Rhythm, do které jsem se tak zamilovala, že jsem si ji musela koupit v plném balení. Na vůně Body mám zálusk :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem ji nezvala, ale k jednomu nákupu jsem dostala vzorek a zamilovala jsem se!:)

    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotografie ♥ Ja som mala vzorku Tender a úplne som ju milovala ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Zdravý životný štýl a giveaway * ♡

    OdpovědětVymazat
  4. Burberry jsem nekde dostala testery asi tri a voni bozsky a desne dlouho vydrzi vonet. Super.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem od Burberry nic nezkoušela, ale vidím, že to budu muset asi napravit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Burberrky jsou fajn, sice ne úplně stoprocentně moje krevní skupina, ale docela univerzální vůně, která sedí snad každému a i toaletky docela vydrží :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému sedne něco jiného. Pro mě je to srdeční záležitost :-)

      Vymazat
  7. jeej to je krásny parfém, aj keď osobne mám radšej trošku iné vône ale táto sa im vydarila

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.