středa 27. července 2016

SWAP: GURMÁNSKÝ KNIHOMOL

Už nějakou dobu chci udělat swap. Určitě všichni víte co to je. Na swaplace jsem hledala nějaký vhodný pro mě. Není to lehké. Swapovat nejčastěji chtějí děťátka 11-15 let :-( Nevím co bych jim já, dospělá ženská, mohla nabídnout. Navíc chtějí většinou kosmetiku. A to není to, co hledám při swapování já.
Mám ráda swapy s nápadem.

Balíčky jsou dva. Ten horní je k jinému swapu, ten dolní je k tomuhle.
Přihlásila jsem se na swap Michelle z blogu Pod myšími křídly, který sleduji a mám ráda. Téma swapu bylo vyloženě pro mě Gurmánský knihomol....no uznejte:-) Miluji knihy a miluji jídlo, nebylo o čem přemýšlet.

Jelikož už Míša na svém blogu uveřejnila můj balíček, dávám sem fotku toho co jsem ji poslala já. Takto jsem balíčky zabalila.....

Moje balíčky pro Míšu

A tohle v nich bylo....


A co vymyslela Míša?

Obal je se zimním motivem, což je v těchto horkých dnech příjemné :-) 

Tolik balíčků.....prostě Vánoce v létě
Dopis je důležitou součástí každého swapu. Aspoň pro mě. Poslat balíček bez dopisu je jako dát si svíčkovou bez knedlíků.
Na každém balíčku byl papírek s náznakem toho, co můžu očekávat. A já začala rozbalovat.....

Všechno pohromadě....

Zdravá a nezdravá alternativa chipsů. Ta mrkev je jedinou věcí, o které jsem věděla, že ne. Už jsem ji měla a absolutně mi nechutnala. Ty druhé, nezdravé, v tom se Míša trefila.


Už jsem stačila ochutnat Vivo tyčinku a musím konstatovat, že nee. Chutí mi připomněla dlouho neprané ponožky. Ne, že bych je někdy chutnala, ale takhle si tu chuť představuji :-) Takže Míšo, tuhle ani nezkoušej. Na ostatní si teprve brousím zuby.


Tyto dvě věci jsou super. Jak mi psala Míša, možná si pochutná i manžel. Určitě si pochutná, ty sušenky nahoře miluje a já už se těším, až si čokoládou vylepším svoji ovesnou kaši.



Pitíčko s bio červených hroznů. Taky za jedna.


Nebyl by to správný gurmánsko knihomolský swap bez knihy. Já dostala dvě a ani jednu neznám. Moc se těším na čtení.
ANOTACE:
Napadlo vás někdy, že láska je vlastně veliká cesta po všech známých i neznámých světadílech? Nejdřív se ocitáme většinou v žhavé Asii A právě tam začíná i příběh našeho páru Alexe a Oony. Celou dobu sice nevytáhnou paty z Finska, kde žijí, ale v jiné realitě se závratně řítí z kontinentu na kontinent. Z vášnivé Asie se posunou do Austrálie, kde je sice spousta věcí vzhůru nohama, ale objevují se nové živočišné druhy plačící v kolébce a dožadující se mléka. Po tom všem přijde Amerika, země neomezených možností, a pomalu se přesouváme do Evropy, s jejími mlhami a deštěm, pak následuje studené Grónsko a možná i mrazivá Antarktida.


A druhá kniha na kterou se těším ještě víc. Je vidět, že Míša čte můj blog a ví, že psychologické thrillery mám nejraději :-)
ANOTACE:
Psychologický thriller o tajemném domě, podivných lidských vztazích a utajeném zločinu. Hrdinka prožila neradostné dětství s psychopatickou matkou a proto nechce svého syna přespříliš vázat na svou osobu. Koupí s manželem dům na venkově, ale nemají ani tušení, že zde její matka prožila krátké problematické období, které ji poznamenalo na celý život. V domě se objevuje často malá holčička, k níž se nikdo nehlásí a která se postupně stává členem domácnosti. Hrdinka zároveň postupně odhaluje všechny tajemné souvislosti v minulosti domu i své matky. Těžký zločin, který se zde odehrál, zanechává své stopy i následky ještě po mnoha letech.

Tak co myslíte, bylo dodrženo téma GURMÁNSKÝ KNIHOMOL? 
Já myslím, že určitě.

10 komentářů:

  1. Parádní balíčky jste si vyměnily. Hodně mě zaujala kniha Tajemství panenky, může být dle popisu super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je suoer, má tajemství....to mám v příběhách ráda :-)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že se balíček líbil. A až přečteš knihy, tak dej určitě vědět, jsem zvědavá co na ně řekneš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem už článek u Míši a hrozně se mi líbil. Podarovaly jste se opravdu hezky. Já zatím dělala jen swap s kamarádkou, protože jsme zatím neměla odvahu s někým cizím. Z důvodu toho, že já třeba balíček odešlu a už nic nedostanu :( Dneska je plno lidí, kterým se nedá věřit a kteří to kazí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na swaplace je dobré, že vidíš hodnocení ostatních. Takže se dá podvodníkům vyvarovat. Nebo si tam najdi nás, které znáš :-)

      Vymazat
  4. To je boží! Takový swap by se líbil i mně. :) Zatím jsem do toho nešla, protože se bojím okamžiku, kdy Já nakoupím super věci a přijdou mi samé "šunty". :D
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to se může stát, každý má hranici či vkus někde jinde.

      Vymazat
  5. Parádní balíček a Tajemství panenky vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.