úterý 6. září 2016

BRANDNOOZ BOX: Srpen 2016

Hned na úvod musím konstatovat, že srpnový box je opravdu povedený. A to tak, že než jsem ho stačila nafotit, tři z produktů byly fuč. Prostě sežrány :-) 

Jdeme na to.




KOTÁNYI
Na tuto příchuť se těším. Asi koupím makrely a o víkendu budeme grilovat.

EMCO 

Tyčinka Emco už v boxu jednou byla. Teď mám příchuť lesního ovoce a můžu doporučit ( jedna z věcí, která zmizela aniž bych ji vyfotila). Je úžasně šťavnatá a dokonce zasytí. Takže ideální svačina.

HAMÉ 

Tuhle paštiku znám a můžu doporučit. Není to tradiční paštika, ale spíše takový krém....a je moc chutný.

 LORENZ

Další z dobrot, která okamžitě zmizela ( přiznávám se). Já mám jednoduše tyto nezdravé pochutiny ráda. Omlouvá mě, že to bylo malé balení.

MIRINDA

Ale jejda, další ochucená voda - jsem si říkala, když jsem viděla PET láhev. A světe div se, ono je to dobré. Já minerálky ani jiné bublinkové (ani nebublinkové) vody nekupuji. Ale tahle by mi do bytu směla :-)

NESTLÉ 

Nenadchne - neurazí. Jako ne, že by nebyla dobrá, ale box má být novinkový, ne?

OPAVIA 

Mňam, jedno velké mňam. A navíc mám pocit, že vlastně nehřeším. Jsou tam přece ovesné vločky, ne? :-)

PEDRO 

Ještě jsem je nerozbalila, ale úplně vidím, jak krásné budou na aranžování fotek :-) Jo, jíst je asi nikdo moc nebude, protože je moc nemusíme, ale na oko jsou krásné. 

RACIO 

Trh je opravdu pružný. Medvědí česnek je IN, tak šup s ním všude kam se dá. Mě to nevadí, naopak. Mám ho moc ráda. A v těchto kolečkách je přímo výborný.

TOMA 

Zítra má být zase parádní vedro. Takže se tato osvěžující minerálka bude hodit :-) Ale až ji vypijeme, budeme si zase dělat čistou vodu s kolečky okurky. To nám chutná víc.

TRANQUINI 

Už jsem několikrát psala, že energetické drinky nemám ráda. Ale tyto jsou nějaké jiné, jsou chutné. Jelikož už nechodím na noční ani diskotéky, nemám jak jejich účinnost vyzkoušet. Dám to za úkol dceři a synovi :-) Snad se obětují.

A nakonec křížovka :-)


Co říkáte na srpnový box, líbí se vám?
Myslím, že je opravdu povedený.



4 komentáře:

  1. Ja jsemz boxu nadsena. Bonbony snime s mamcou, ta je vylozene zavisla na zele :D Energy vitam, jelikoz sama si to nekoupim, ale chutna mi. Cesnek miluji, takze i to me potesilo. Vyuziji vse az na tunaka.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla tentokrát taky docela spokojená. Zatím jsem ochutnala jen hruškovou Mirindu a tyčinku Emco (s obojím velká spokojenost), ale těším se i na Cornies, tuňákovou pomazánku, ovesné sušenky. Chipsy jsem poslala dál z dietních důvodů, stejně jako Pedro bonbóny (tam navíc i proto, že příchuť panna cotta ani různé dortíky mne u želé nějak moc nebere). Kitkat dostane manžel. Jen vlastně ten dip bych klidně oželela, moc tyhle přípravky nepoužívám (ještě mám někde ten rajčatový z nějakého boxu z jara)

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem z boxu nadšená - snědli jsme a vypili jsme všechno už :D
    Nejvíce nám chutnala okurková voda, Pedro bonbony, Kitkat, ovesné sušenky a strašidelné chipsy :)

    Jediné, co mi přišlo takové nijaké, tak ty dvě novinky v plechovce :)


    Giveaway na září 

    OdpovědětVymazat
  4. Povedený box, dala bych si asi všechno :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.