úterý 29. listopadu 2016

BRANDNOOZ BOX: For men

Limitovaná edice pro pány....co bych pro toho svého neudělala? :-) Simsalá bim...tady je.



BOŽKOV
 4 frťany mandlového rumu. Už jsem je jednou v boxu měla a použila na pečení. Teď jsme si s manželem každý jeden rozbalili a dali na zdraví :-) Je dobrý, takový jemně sladký a v pozadí cítím mandle (překvapení:-))

HEINEKEN
 Tohle světoznámé pivo mi, zase, nic neříká :-) Manžel si ho otevřel v neděli po obědě. Vypil ho a prý dobré. Já zhodnotila, že je divně světlé.

MR. BROWN
 Na tohle kafe jsem se těšila. Bohužel mě zklamalo, protože je sladké. Já kafe nesladím. A za tu cenu bych si ho nekoupila ani kdyby v něm plavala rybička.

ROCKTS*R
 Energy drink si vzala dcera, která jela s přítelem na nějakou car road do Brna. Jestli po něm byla svěží a nadupaná? Nevím, ona je taková i bez energeťáku :-)

 SPAK
Spak má kečupy dobré. Tento jsme ještě neotevřeli, takže můžu posoudit jen vzhled láhve a ten je....černý :-)


THE GUSTO
 Sušené maso znám. Tohle se prodává v DM (snad se nepletu). Až pojedu na pustý ostrov, kde bude předpoklad hladu, tohle bude jedna z věcí, kterou si vezmu s sebou :-)Nevím jak bych popsala chuť a myslím, že je to opravdu spíše pro chlapy. Taková koncentrovaná, silná chuť masa. Já dám malinkatý kousíček občas a stačí na dlouhou dobu.

 LAY´S
 Dejte mně, milovnici chipsů, balíček a budu tiše než ho sním. A proto POZOR, tyhle jsou ještě schované. Ne že bych je neměla chuť sníst, ale....zapomněla jsem na ně :-) Jsem sama zvědavá jaké budou.

HAVLÍK
Za to tyhle tyčinky padly za vlast hned ten den, kdy jsem balík otevřela. Jsou výborné. Rozhodně doporučuji. Pikantní jsou lehce, přesně tak jak mám ráda. Víc než sýr jsem v nich cítila česnek. Po těchto tyčinkách se ráda poohlédnu v obchodech.

FA MEN
 Klasické Fáčko, které nezklame. Má velmi příjemnou vůni.

RADOX
 Mám ráda Radox, hlavně jejich sprcháče. Tato pěna do koupele voní kořeněně. Bude součástí vánočního dárku, protože v naší domácnosti máme koupelových produktů kopu.

REXONA

Rexona nikdy nezradí...nebo jak byla ta reklama. Pánská verze je moc příjemná na první přičichnutí. Je i na pohled taková hezká. No, paráda.


A to je všechno. Mně se box moc, moc líbil a manželovi taky. Za 299 kaček je tam plno super produktů. Co myslíte vy? Objednali jste si ho taky?

10 komentářů:

  1. no...novinky, možná kečup a chipsy...ostatní známe :) sušené masíčko nám nechutná, sušíme doma v sušičce a tohle je tuhé a divně chutná :( jinak pěkná recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma sušené maso? Hm, to bych ráda ochutnala, určitě bude lepší než kupované.

      Vymazat
    2. kupované je drahé, dá se sušit i v troubě a výsledek rodina vždy rychle spase :D

      Vymazat
  2. Sušené maso mám ráda, ale je to proklatě drahý :D . Myslím si, že box je super pro chlapa

    OdpovědětVymazat
  3. Novinkový asi ne, ale jinak se mi taky moc líbí. Povedl se :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já s tímhle boxem byla spokojená. Ale tedy tyčinky na mne byly ostré dost. Česnek jsem v nich necítíla.

    OdpovědětVymazat
  5. Ó jé, tohle asi fakt potěší většinu pánů tvorstva :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.