sobota 10. prosince 2016

BRANDNOOZ BOX: Ochutnáváme v adventním čase

Hned na úvod musím konstatovat, že to je možná nejlepší box tohoto roku. Je tématický a já upotřebím každou jednu věc z něj.

BRANDNOOZ BOX




CHUPA CHUPS

A hned první produkt popírá moji druhou větu článku :-) Tuhle novinku nejspíše přenechám někomu mladšímu. 

VEST 

Hvězdičky k Vánocům patří, i když tyhle bych viděla spíše na silvestrovském stole. Jsou dobré, malinko slanší, ale k zobání u vína ideální.

HAVLÍK 

Havlíkovi tyčinky jsem opěvovala v boxu pro muže ( tady). Bohužel tyhle chválit nebudu. Jsou jednoduše nudné, fádní, nijaké. 

JEMČA 

Čaj proti nachlazení....ten v zimním období nesmí chybět. Je bylinkový. Ještě jsem ho neotevřela, takže netuším jak chutná, ale jelikož je bylinkový, dá se to tušit :-)

HAMÉ 

Tato pomazánka je výborná. Opravdu můžu doporučit. Chutnala jsem i ostatní, sardinkovou a tuňákovou, a můj názor je, že se povedly všechny.

Mr. BROWN

Kávu od této firmy jsem měla v boxu i minule, ta mi nechutnala, protože byla sladká. Tahle je taky mírně nasládla díky vanilce, ale tady mi to nevadí. Takže ano, dobrá. Jen ta cena by měla mít rozum :-)

VITANA 


S polevami v sáčku nemám zkušenost. Tuhle nejspíše vyzkouším až budu péct nějaký rychlý perník. 

VITANA


Ochucené cukry mám ráda. Dodají dezertu další rozměr, tedy pokud ho přidáte do vhodného dezertu. 

VITANA


Kupuje vůbec někdo ještě ten šílený vanilínový cukr? Já ne a tyhle cukry s pravou vanilkou jsou výborné. Takže doporučuji.

NOLI



Sušené droždí mám vždy v zásobě. Nevím co více napsat ke kvasnicím :-)

HERA 

Hera je klasika. Já ji mám v lednici vždycky. Ano, máslo je máslo, ale tohle je alternativa, která  neurazí. Moc se mi líbí, že vám můžu nabídnout i recepty. Jak jinak než tématické :-)

FIGARO 


Tato čokoláda na vaření má 43% kakaa, což je průměr. Netvrdím, že je to málo, ale já bych ji do dezertu nepoužila. Maximálně na polevu. A cena se mi zdá přemrštěná.

Z JINÉHO TĚSTA

A nakonec mám dvě mouky, které jsou pro mě novinky největší. Já je v obchodě nezaznamenala.

CUKRÁRENSKÁ


Dnes z ní upeču linecká kolečka. Jsem zvědavá jestli poznám rozdíl mezi touhle a běžně používanou. Ale ten obal, ten je krásný. A další recept pro vás :-)

TMAVÉ PEČIVO





Další hezký obrázek na obale a recept jako inspirace. Z této mouky upeču tohle, klik.

A to je z posledního boxu tohoto roku ( kecám, ještě bude Glanc box :-)) všechno. Mně se líbí moc a hodnotím ho jako jeden z TOP boxů tohoto roku.
 Jaký názor máte vy? napište mi.

Klidný adventní čas přeji všem.

9 komentářů:

  1. Mně se box líbil - nejvíc jsem si pochutnala na Mr. Brown a těším se až využiji ingredience na pečení, kterých bylo v boxu požehnaně. Ale je fakt, že pro lidi, kteří nepečou to může být box "na dvě věci..."

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale box mě moc nezaujal. Hodně se mi líbily ty prázdninové :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě zaujal, protože se chystám na pečení vánočního cukroví.

      Vymazat
  3. Já byla spokojená. Ostatně už jsem část použila - mouku, Heru, vanilkový cukr, čokoládu (na polevu mi vyhovovala i s těmi 43%).

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý obsah boxu na vánoční čas. Já nepeču, tak by mě box moc nezaujal, ale věřím, že ti udělal radost a upečeš z něj spousty dobrot. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Všetko vyzerá lahodne. Rada by som tieto vecičky ochutnala. Pekné fotky ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.