sobota 4. března 2017

BRANDNOOZBOX: únor 2017

Mě asi tyhle boxy s překvapením nepřestanou bavit. Slyšela jsem na BB nějaké negativní ohlasy ve smyslu -  je to nezdravé, opakují se stejné produkty atd..

Pokud bych se chtěla vyvarovat nezdravých produktů, objednám konkurenční box za mnohem vyšší cenu a nebudu se pohoršovat nad obsahem toho co jsem objednala. A vlastně proč by mělo být nezdravé dát si pár soust chipsů nebo hlt sladké limonády? Pokud toho nesním kila tak není nezdravé nic.
Můj názor.

Ale pojďme se mrknout na únorové překvapení.





AQUILA


Hned na úvod - nikdy je nepijte nevychlazené, opravdu nejsou dobré. Ale pokud je vychladíte jsou fajn. Mám nejraději čistou vodu, ale pokud dostanu chuť na něco sladšího tohle je dobrá varianta.

BOHEMIA


Ještě jsem je neotevřela...divné, že? Já, milovník chipsů :-) Mají moc hezký obal, ale nemyslím si, že si je budu kupovat. Ta cena je totiž značně přemrštěná.


Za to tyto arašídy jsou už fuč. Obalené v jemně kořeněném křupavém těstíčku byly moc dobré. Ale opět, ta cena.....

DR. OETKER


Nejsem zarytá odpůrkyně takových polotovarů. Moc ráda peču a zkouším nové recepty z poctivých surovin, ale takový sáček mě nejednou zachránil, když se mi ohlásila nečekaná návštěva. Prostě rychlovka, kterou vykouzlíte dobrotu.

KAND


Podle popisu je to zdravý kečup, a pak že tady nenajdeme zdravou pochutinu :-) Fi Kand dělá kečupy moc dobré. Používám je spíše na vaření, jen občas třeba k párku.


PEDRO


Když tohle uviděl manžel, rozzářily se mu oči a říká: " Jé, Lipo." Ano, je to lipo, které teď vyrábí fi Pedro. Chuťově je stejné jako se pamatuji z dětství.

RAMA


Tohle byla pro mě úplná novinka. Netušila jsem, že Rama něco podobného vytvořila. Ještě vymýšlím kam ji použiji. Na chleba určitě ne. Zkusím z ní něco upéct a dám vědět.....

SEMTEX


Semtex je něco, co ke svému životu fakt nepotřebuji. Pokaždé si to vezmou děti ( dospělé). Buď syn, na noční nebo dcera, když chce prohýřit noc :-)

TOMA


Bublinky nemám ráda. Ale chuť citronu a máty ano. Tento typ pití jsem si kupovala, když jsem šla třeba na přednášku a nechtěla nic velkého ani sladkého.

V boxu byl i časopis, který mě nijak nenadchl, ale ani mě jeho účast v boxu nepohoršila.



Co na něj říkáte? A znovu se ptám - máte nějaký nápad co dělat s krabicemi? Je mi líto je vyhazovat, jsou pěkné a pevné, ale hromadí se mi a hromadí a hromadí......

Napište mi :-)

8 komentářů:

  1. Také jsem byla spokojená-Rama, Semtex, ledové čaje a arašídy hodně potěšili:-)

    Já třeba z krabic dělám organizéry na spodní prádlo a ponožky-teď jsem dodělala i na zimní drobné věci (čepice, rukavice) a plesové pomůcky (rukavičky, vložky a pokepky dodo bot, atd.)


    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ramu ráda nemám, ale tahle vypadá celkem dobře a na pečení by nemusela být špatná :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Moja mama si odkladá každú jednu krabicu.... a máme v nich všetko :D sú to dobré organizéry na korenie, sáčky s cestovinami, múkou.. v podstate na všetko :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se obsah boxu líbil, až na ten Semtex. Jinak takové krabice využívám jako organizéry na kosmetiku. Nebo si dovnitř z kartonové krabice dodělám přihrádky a mám uvnitř vonné vosky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji čokoládou pěnu, ujedla bych se jí, jen kdyby to na mě nebylo tak vidět.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Boxík vypadá dobře, já sice měla také nabídku na spolupráci, ale nebavilo mě to věčné handrkování se s poštou, tak jsem toho nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  7. Praktické veci sa nachádzajú v boxe :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.