neděle 12. března 2017

UNBOXING: Zdravá výživa

Nelekejte se. Nestala jsem se vegetariánkou ani ničím jinak divným :-) Jen mi došla oblíbená kaše a třtinový cukr. Jelikož na mě právě vyskočila reklama na stránku www.zdravavyzivakostelec.cz kde měli právě akci doprava zdarma za nákup nad 200.-. A jelikož ji často propaguje Barča z blogu Barušminky, rozhodla jsem se tam nakoupit.

A protože jsem byla velmi spokojená s cenami, rozhodla jsem se podělit se s vámi. Tento článek není sponzorovaný, nikdo mě o něj nežádal, vše jsem koupila za své, poctivě vydělané, prašulky :-)

Zelené bobky kam se podíváš



LINGUINE CELOZRNNÉ, RÝŽOVÉ NUDLE


Celozrnné těstoviny jsem koupila, abych vyzkoušela jejich chuť. Ne, že bych je nikdy nezkoušela, ale právě mě nikdy neoslovily. Vždy tam byla divná pachuť, ale právě Barča o těchto mluvila hodně pochvalně. Tak uvidím.
Cena: 29.-/ 400g
Rýžové nudle LUCKA je asi klasika, kterou všichni znáte. Mám ji ráda ke kuřecímu masu se zeleninou ala čína.
Cena: 26.-/ 240g

KAŠE a KAŠE


Právě kvůli kaši jsem začala nakupovat. Tuhle šestizrnou jsem ještě neměla. Je od fi Countrylife a jsem na ni zvědavá. Pokud zaujme, bude v článku o spotřebovaných dobrotách.
Cena: 44.-/ 300g
Kaše od SEMIXu znám, ale tuhle jsem nezkoušela. A ani nevyzkouším, uzmul mi ji syn :-)
Cena: 14.-/ 65g

LUPÍNKY a SLUNEČNICE


Na tyto lupínky jsem moc zvědavá. Vypadají krásně. Opět dám vědět. Jsou od fi SEMIX.
Cena: 26.-/ 200g
Slunečnici mám ráda do müsli i kaší. Co víc psát? Je ze Zdraví z přírody.
Cena: 15.-/ 250 g

TŘTINOVÝ CUKR, LÍZÁTKO, ČOKO TYČINKA


Třninový cukr přidávám kam se dá :-) Tento je od fi Plody slunce a zaujal mě hlavně cenou.
Cena: 56.-/ 1 kg
Čoko tyčinka s rýžovým mlékem, mandlemi a pomerančem- uznejte, nezní to úžasně? Ještě jsem ji nenačala, šetřím si ji na vyjímečnou situaci. Asi až se rozčílím a budu potřebovat zklidnění :-) Je od fi Vivant.
Cena: 26.-/ 35g
Lízátko je javorové....to jsem musela ochutnat. Už padlo za vlast a ano, je výborné.Kdo má rád javorový sirup bude nadšen. Já mu až tak nepropadla, ale lízátko mi chutnalo.
Cena: 7.-
Čaj je jako dárek.

MÁK a HIMALAJSKÁ SŮL


Mletý mák jsem koupila kvůli manželovi, který miluje makové dezerty. Tak budu muset najít nějaký dobrý recept. Nebo mi doporučte něco vy. To by bylo super. Je od fi Dr. Ensa.
Cena:26.-/ 200g
Himalajská sůl růžová....nezní to krásně? A proto jsem si ji koupila. Ano, je to nelogické, vůbec nevím co s ní budu dělat. Ale vypadá tak hezky ve skleněné dózičce. Takže úkol pro vás. Co s ní? Předem děkuji :-) Znovu fi Country life
Cena: 21.-/ 500g


Tak to by byl celý nákup. Suma sumárum 289 kaček, což mi za takový nákup nepřijde vůbec mnoho.

Napište mi odpovědi na mé dotazy i to, jestli máte zkušenost s některým z produktů.

Krásný den.

13 komentářů:

  1. Měla jsem banánovou kaši Semix. Byla taková hodně navoněná, ale jinak docela dobrá. A slunečnicová semínka si taky dávám do musli. Kupuju ta, na která zrovna narazím (a teď dojídám nějaká ze swapů), měla jsem myslím i ta ze Zdraví z přírody.
    Celozrnné špagety jsem měla z Lidlu a docela mi chutnaly.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na recenzi na ty kaše. Já mám nejradši domácí ovesnou kaši. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám raději domácí, ale když není čas.....

      Vymazat
  3. Himalájská sůl vypadá fakt krásně :D si tak říkám, jestli by s ní nešel udělat peeling tělový nebo na chodidla :D. Z této zdravé výživy jsem už objednávala a byla jsem se vším spokojená, parádní ceny, pečlivě vše zabalené a ještě malý dáreček jako bonus, takže spokojenost :). Spoustu produktů, co jsi koupila, jsem nezkoušela, takže mě hodně lákají

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem vždycky překvapená, co za suroviny ještě objevím, třeba Himalajská sůl, slyším prvně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Väčšinu z týchto produktov poznám, pretože sa snažím žiť o niečo zdravšie :)
    Ak môžem poradiť, proteínové kašičky si rob doma vlastné, nie takéto instantné, nezaberie to už toľko času :D
    A s Himalájskou soľou treba opatrne, pretože je slanšia ako tá klasická. Aspoň podľa mojich chutí
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Mňamky! Já si ráda kupuju věci ve zdravé výživě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Proteinovou kaši znám a běžně kupuju, je to taková rychlovka, když nestíhám. Himalájskou sůl mám taky doma a dávám různě do salátů, je taková výraznější a obsahuje spoustu minerálů. Já mám ale jemně mletou, tak tu hrubozrnnou zkus klidně na maso. Rýžové nudle mě nikdy nijak nenadchly, to si už raději dám misku normální rýže a celozrnné špagety míchám buď s normálními nebo k nim nastrouhám cuketu jako nudle. Jinak mezi zdravými věcmi pořád objevuji a zkoumám :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Co já jsem se za dobu svého mládí zajímala o zdravou stravu a hlavně životní styl, tak jsem tehdá neměla tolik možností jako mají dnešní mladé holky. Nechci si na to stěžovat, ale i ten přístup ke kvalitním doplňkům je pro mladé dnes mnohem jednodušší. Doba šla dopředu a za kvalitní věci si člověk nemusí připlácet tolik jako dříve.

    OdpovědětVymazat
  9. Já teď zkouším zelený ječmen. Nedávno jsem si to našel na internetu pod heslem "zelený ječmen účinky a docela mě překvapilo, jak univerzální to je. :) Někdy během tohoto týdne by mi to mělo přijít ze zdravé výživy, protože u nás v CHrudimi se to bohužel nikde neprodává. Tak jsem fakt zvědavý. :)

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá suprově. Některé ty věci dokonce i doma máme. Sám jsem se teď také začal dost zajímat o zdravý životní styl a stravování. Donutily mě k tomu určité zdravotní problémy, které jsem teď začal mít. Například jsem teď začal mít problém s erekcí, což pro muže není nic příjemného. Vím, že to dokáže vyřešit třeba viagra, ale četl jsem, že zdravý životní styl s tím dokáže udělat také hodně.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.