úterý 4. dubna 2017

BRANDNOOZ BOX: Březen 2017

Je tady jarní BB. Jaký je? Podíváme se hned po tom, co vám nabídnu slevový kupón 100 Kč na nákup BB ( předplatné nezávisle spolu). 

KÓD: HTONDHY4SU

A jdeme na to. Chipsy Bohemia jsou za body, takže do březnového boxu je nebudu počítat.

Chybí tady časopis, který je bezpředmětný, protože je lednový. Což se mi vůbec nelíbí.


FIDORKA


Novinka, která mě nijak nenadchla. Hořká čokoláda - super, ale ne s citrónovou příchutí. Miluji citrónové dobroty, ale tato kombinace mi nepřijde povedená.

HAMÉ



Pod masíčko, tak se jmenuje tato směs zeleniny. Já dostala Sojanku a těším se, až si na ni udělám maso, protože to mám moc ráda.

KRUŠOVICE


Pivo v boxu mi nevadí, protože ho běžně nekupuji, ale jednou za čas na něj dostane manžel chuť. Takže je dobré, že ho mám v lednici :-)

PEDRO


Když se řekne Pedro, vždycky, prostě vždycky si představím žvýkačku z mého dětství. Už dávno tato firma produkuje i jiné dobroty. Jako tyto hamburgery. Manžel má želatinové bonbónky rád, takže nejspíše rychle zmizí.

PODĚBRADKA


 Poctivá citronáda - ještě je v lednici, takže nemůžu říct jaká je. Osobně slazené vody nemusím, ale někdo ji jistě vypije. A líbí se mi cena za dva litry.

SHATLER´S



Novinka, která na trh přijde v květnu. Míchaný alkoholický nápoj. Proč ne? Jednou za čas....Já našla v boxu Swimming pool což je vodka, rum a kokosový likér. Ještě jsem ho neotevřela, ale těším se na něj :-) Příprava je velmi snadná - protřepete, nalijete do sklenice s ledem a HOTOVO.

TRANQUINI


Za to tento produkt mě vůbec nenadchl. Je v boxu poněkolikáté, což nechápu. Buďte tak hodní a už nám ho tam necpěte. Děkuji.

VITANA


Budu muset upéct nějaký dobrý koláč :-) Netuším jaké tohle může být, nikdy jsem žádnou potahovací hmotu nepoužila. Ale všechno je jednou poprvé.....


A to je všechno. Celková cena je 295 kaček bez časopisu.

10 komentářů:

  1. ja úplne žasnem nad tými maškrtami Pedro, ktoré stále v týchto boxoch vidím, lebo u nás na Slovensku nie sú. Alebo som si ich nevšimla... :D
    World of Nicol |

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V červnu budu v Bratislavě, klidně vám jich pár privezu :-)

      Vymazat
  2. Ja jsem s obsahem spokojena, hlavne me nadchnul koktejl :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na koktejl se taky těším, ale jinak je box nic moc.

      Vymazat
  3. Já hodnotila jako průměr. Nebylo tam nic, co by mne vyloženě nadchlo. Zvědavá jsem na koktejl. Stejně jako ty jsem egativně hodnotila, že v boxu (kde by měly být novinky) byly dvě plechovky Tranquiny, které byly v boxu už pře půl rokem. Časopis taky do boxu nepočítám (ale on není ani uvedený v letáku, takže to myslím BB bere taky tak). Navíc bulvár tohoto typu fakt nemusím.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Průměr nebo i podprůměr. Na časopis bych neřekla půl slova, kdyby byl o jídle a aktuální. Takový Apetit by mi nevadil ani měsíc starý.

      Vymazat
  4. Ačkoliv box neodebírám, čas od času mne zajímá, co v něm kdo našel. A nevím, ne že bych byla nějaký extrémní milovník všeho zdravého a nezávadného (a v neposlední řadě dietního), ale když vidím v boxech takové věci jako energetické nápoje a podobně, tak se občas divím, že tuhle smršť éček někdo dobrovolně dostává poštou.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.