sobota 15. dubna 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Březen 2017

Jsem strašně ukázněná a skoro nenakupuji kosmetiku. Rozhodla jsem se spotřebovávat. Jde to pomalu, protože jsme na to v podstatě zůstali s manželem sami. Syn je osamostatněn a dcera na víkendy jezdí k přítelovi. 

Nejvíce spotřebováváme dobroty :-)
Ty tady budou taky, jako vždy.

KRÁSA




HERBATINT, AMICA, GLISS KUR


 Herbatint - barva na vlasy, která je přírodní a o které bude samostatná recenze. Brzy. Budu chválit.
Cena: 297.-
Amica - suchý šampon. Já vím, v době Batistů trochu předpotopní. Uznávám, ale svoji práci odvedl skvěle. Vlasy odmastil a krásně načechral. Pravda, v tmavých vlasech mohl být vidět, pokud se pořádně nevyčesal. Ale za tu cenu....
Cena: od 21.-
Gliss kur - dlouho jsem tuto značku přehlížela. Jednou ji měli v akci, já ji koupila a neprohloupila. Nádherně voní, vlasy nechává lesklé a fakt hedvábné.
Chcete je vidět?
Cena: 40,- v akci

Dobré, ne? 

MARVIS


Pasty na zuby sem běžně nedávám, jen zajímavé, jiné, vyjímečné. A tohle je právě taková. Skořicovo mentolová příchuť byla super. O čištění se nebudu bavit, protože je jedno jakou pastou si zuby čistíte, důležitá je technika. Manžel si ji zamiloval. A mně se moc líbilo starodávné, bytelné zavírání :-)
Cena: 113.-

DERMACOL, ŠTĚTEC Z EBAY


Dermacol - sérum na prodloužení řas mám doma už pár let. Je to gel, který aplikujete večer na řasy. Poctivě jsem aplikovala asi měsíc a neviděla žádný efekt. Pak jsem na něj úspěšně zapomněla a našla ho až teď. Znovu ho nechci.
Cena: cca 120.-
Štětec na pudr z Ebay jsem objednávala v sadě. Mrknout se můžete TADY. Tento vyhazuji, protože už je takový nehezký, A mám další, nové :-)
Cena: cca 120.- za celou sadu

NIVEA - vzorečky


Mám ráda vzorečky, které mají smysl. To znamená, že produktu musí být tolik, abych z nich něco dokázala posoudit.
Vzorek lehkého zdokonalujícího krému takový je. Jen bych vytkla to, že nikde není psané, že je tónující. Já se s ním ráno namazala, na něj dala můj make - up, a protože tónuje postupně, ničeho si nevšimla. V práci mi holky říkají, že jsem dnes nějak výrazně namalovaná. Mrknu do zrcadla a vypadám jak černoušek Bubu :-( Jinak je fajn, na léto ideální.
Noční péče je naopak typ vzorku k prdu, je ho málo. Měla jsem dva a i tak můžu říct jen to, že hezky voněl a byl příjemný.

DOMÁCNOST

YANCEE CANDLE


Jak vidíte vypálila jsem 3 vosky.
Sugar apple - je velmi žádaná vůně. Je sladká, ale ne moc. Je teplá a líbivá.
Cotton candy - je ještě žádanější vůně. Což moc nechápu, protože mě nijak nezaujala. Je sladká až moc.
Chocolat layer cake - miluji čokoládu, ale ne jako vůni. To jsem zjistila díky tomuto vosku. Ne že by to byla vůně odpuzující, ale opět sladká a ....čokoládová :-) Mám ráda svěží vůně.
Chystám celý článek o tomto fenoménu. Taky jste jim propadli?

JÍDLO


LIDL


Javorový sirup z amerického týdne jsem musela vyzkoušet. Zůstanu u českého medu :-) Ano, je dobrý, je to něco jiného, ale mě nezaujal tak, abych byla ochotná dávat za 250 ml...
Cena: 99.-
TESCO


Čokoláda z Tesca a jejich prémiové řady FINEST je výborná. Koupila jsem ji v akci, protože jinak jsou drahé. Kombinace tmavé čokolády s pomerančem je úžasná. A když jsou tam ještě kousíčky mandlí....mňam.
Cena: 30. - v akci
SEMIX


Tyto lupínky jsem objednávala z eshopu www.zdravavyzivakostelec.cz, unboxing je TADY. Chtěla jsem se podělit o dojmy. Takže - jsou perfektně křupavé a kousky čokolády jsou docela velké. Takže za mě ano.
Cena: 26.-

OXALIS


Kávičky z Oxalis jsou voňavé a výborné. Tahle je s aroma čokolády a makadamových oříšků. Pravda, pít ji denně několikrát, to bych nemohla. Ale v neděli k bábovce.....
Cena: dárek



Tak to bychom měli.
Opět budu ráda za reakce, doporučení, inspiraci. Přeji krásné, slunné dny.

12 komentářů:

  1. Já vosk YC poznala poprvé až díky tvému Míšaboxu, který jsem u tebe vyhrál. Ten od tebe voněl tak hezky, že se možná kouknu po nqkjaké další vůní. A pak uvidím, jestli jim také propadnu (dp teď jsem do aromalampy dávala vodu a do ní pár kapek aromaolejíčku).
    A pokud jde o spotřebováno - jídlem naplním článek za měsíc, kosmetikou za čtvrt roku :-) (nevím, jestli bych se nad sebou neměla zamyslet ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aroma olejíčky mám taky. Zkoušela jsi Cubeba litcea od Saloos? To je nádhera.

      Vymazat
  2. Ten suchý šampon mám taky.. svou funkci sice plní, ale už se těším, až mi dojde a já budu moct vyzkoušet Batiste :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Amica je náhodou super. :) Často se mi stávalo, že suché šampony mi na hlavě nic neudělaly, nebo jen na pár hodin. Je fakt, že ten bílý poprašek se musí pořádně vyčesat, ale jako u jediného sucháče mám pocit, že opravdu něco dělá.

    OdpovědětVymazat
  4. Skořicovou pastu musím vyzkoušet. :) Furt myslím na jednu scénu z Gilmorek, kdy Luke řiká, že má Lor pastu s příchutí žvýkačky. Tu bych taky potřebovala. :D

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se přiznat, že jsem javorový sirup ještě nezkoušela, ale pořád mě láká. A taky mě láká ta pasta, vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Javorový sirup je dobrý, ale neokouzlil mě nijak významně.

      Vymazat
  6. Super článek! S "předpotopním" suchým šamponem mám taky jen dobré zkušenosti. Koupila jsem si ho dříve než samotný batiste a kromě absence pigmentu a jiného stylu aplikace jsem nenašla rozdíl. Za tu cenu se rozhodně vyplatí víc tenhle! :) Pochoutky vypadají všechny skvěle.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta čokoláda z Tesca je výborná a to v jakékoliv příchuti. Miluji čokoládu, takže si ráda pochutnám na nějaké pořádné :) Yankee Candle? O těch mi ani nepovídej. Objevila jsem je v lednu a úplně propadla a to hlavně voskům :D Svíčku mám jen jednu a myslím, že to stačí, ale vosků už mám nespočet. Sugared apple chci očuchat, moc by mě zajímala ta vůně :) Také na to chystám článek, ale asi to ještě nechám až budu mít trochu větší množství :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc ráda měním vůně a to nejen těch v domácnosti, ale i parfémy, proto mám raději vosky než celé svíce.

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.