sobota 29. dubna 2017

UNBOXING: Drogerie z Německa

Určitě už úplně všichni zaregistrovali internetový obchod www.drogeriezde.cz.
I já jsem podlehla chtíči vyzkoušet alespoň něco....... A když mi pánové z toho eshopu nabídli kupon v hodnotě 350 kaček, nebylo co řešit a dala jsem se do objednávání.


Víte, jsem patriot. Miluji svoji rodnou hroudu a Moravu nejvíce. Ale přesto musím uznat, že mnoho produktů koupených v zahraničí je zatraceně kvalitnějších než tady. Můžu to říct, protože každým rokem jezdíme na chalupu, kde máme německé obchody blíže než české. Takže srovnání mám.

Proč tento článek vlastně dělám?
Chci podpořit eshop DROGERIEZDE.
Chci abyste viděli kolik stojí běžné věci tam a dokázali si tak srovnat ceny. Proto jsem brala produkty běžně a dostupné i u nás.

MUSLI EDEKA


41% ovoce....to je dost dobré. Jasně, nejvíce je sultánek, ale jsou měkoučké a sladké. Dále vidím banány, kokos, datle, maliny, něco jako broskve...
Koupíte TADY.
Cena: 77.- / 750 g

EDEKA - MUSLI TRIPLE CHOC


 Mohla jsem tam tohle nechat? Já, milovník čokolády? To je taková dobrota. Je tam přesně to, co vidíte na fotce, včetně těch malinkých ruliček.
Koupíte TADY.
Cena: 87.- / 500 g
HEISSE TASSE


Ano, chci ochutnat i polévku do hrnečku. Tady je malý zádrhel, objednala jsem Indické tandoori a přišlo Thai curry. Krabička je trochu pomuchlaná.No, nevadí. Zatím jsem nechutnala, tak podám report v některým článku o spotřebovancích.
Koupíte TADY.
Cena: 37.- / v krabičce jsou 3 ks

GG MALINOVÝ DŽEM


Na tuhle mňamku se moc těším. 50 % malin....Nevím kolik bývá standartně v našich marmeládách, nekupuji je. Dělám si svoje nebo je dostanu od kamarádky, ale malinovou nikdo nedělá, protože je jich málo a každý je raději sní čerstvé. A ta cena......
Koupíte TADY.
Cena: 38 .- / 450 g 

Teď se přesuneme na věci do domácnosti.

KAPSLE DO MYČKY


Už jsem odzkoušela a žádný problém. Jediné co jsem musela udělat jinak je to, že polštářek je dost velký, takže se mi nevešel do zásobníku na tabletu. Vlastně vešel, ale byl tam dost nacpaný :-) Tak jsem ho vhodila přímo do myčky.
Koupíte TADY.
Cena: 54.- / 30ks 

ČISTÍCÍ UBROUSKY



Čistící ubrousky mám pořád po ruce - v kuchyni, koupelně i wc. Tyto krásně voní a je jich hodně. Je to taková klasika, kterou si z tohoto eshopu kupují snad všichni :-) Protože cena je velmi příznivá.
Koupíte TADY.
Cena: 67 .-
PALOMA


No jo, měla jsem rýmu, když jsem dělala objednávku....Takže kapesníčky šly do koše automaticky.
Koupíte TADY.
Cena: 25 .-
HOUBY NA NÁDOBÍ


 Tyto houby jsem koupila na doporučení maminky jedné blogerky, kterou sleduji. Má je už vyzkoušené a tvrdí, že se s těmi, které kupujeme tady, nedají srovnat. Mají mnohem delší výdrž a jsou hutnější.
Koupíte TADY.
Cena: 14 .-
PAPILION


Gel na mytí od značky, kterou neznám, jsem koupila opět na doporučení. Vůně je krásně ovocná a sladká. 
Koupíte TADY.
Cena: 33.-
SIDOLUX


Může tady chybět ikona kvůli které to všechno začalo ? :-) Kdo ho nezná, jakoby neexistoval...Sidolux, univerzální čistič do domácnosti. Už jsem se seznámila s jeho bílým bratříčkem, který voní naprosto dokonale. A tento se drží v závěsu oblíbenosti. Dokonce tak moc, že je často vyprodaný. A pozor - cena je o polovinu nižší než kdekoliv v našich obchodech.
Koupíte TADY.
Cena: 49 . -

Celý nákup je za 481 .- + doprava.
Co myslíte, půjdete taky nakupovat ? :-)



8 komentářů:

  1. Ty džemy také kupujeme :-) super produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Taky miluju bílý Sidolux :)) Po těchto stránkách pokukuju, výrobky už jsem prohlížela a viděla i pár videí, tak se nejspíš taky k nějaké objednávce nechám zlákat. A mimo drogerku mě láká müsli a džemy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě bych si taky nakoupila, spousty výrobků ani nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Drogerii jsem ještě přes internet nekupovala, ale docela mě to nalákalo, určitě se na stránky podívám. Díky za tip ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, nechtěla byste vyzkoušet naši královskou drogerii Xantea? Dovážíme zboží z Anglie! Dejte vědět na pavel@novaks.cz. Moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
  6. To je tedy moc fajn. Také bych se chtěla podívat do Německa a něco tam nakoupit, ale mám takový pocit, že to teď v této době nebude úplně reálné. Takže si svůj komplex z nenakupování léčim online a hledám a nakupuji v tomto prostoru. Má to své výhody, třeba to, že si můžeš na spoustu věcí najít nějakou slevu

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.