sobota 20. května 2017

10 NEJ: Duben 2017

Duben byl tak klasický.....za kamny budem. Mám ráda ten příslib tepla ve vzduchu, ale nevadí mi ani závany paní zimy. Tak to prostě musí být a je to správně. 

Velikonoce jsou asi nejméně oblíbeným svátkem všeobecně. Aspoň já to tak ve svém okolí vnímám. Proto se do mé top 10 nedostaly. Jak to máte vy? Já se je učím mít ráda, ale ne jako svátky křesťanské, ale jako svátky jara....

A co mně duben přinesl? 

1. KNIHA

VÍ O TOBĚ


Tato kniha má tak překvapivý závěr, že jsem zůstala s otevřenou pusou. A to mě hned tak něco nepřekvapí. Článek o ní mám TADY .

2. FILM

BAREVNÝ ZÁVOJ


Krásný film, o kterém jsem nikdy neslyšela. Je o tolika věcech a z tak hezké doby..... Jedna věta z filmu ho dokonale vystihuje. Je to tato:

„Myšlenka života ve světě svázaném přísnými pravidly, je stále aktuální. Na dvou lidech, kteří nalézají pokoru a učí se odpouštět jeden druhému, je něco dojemného...“ - Edward Norton.

3. KOSMETIKA

ŘASENKA MISS SPORTY

O této řasence jsem četla hodně dobrých recenzí, tak jsem ji koupila taky. A dobře udělala. Za málo peněz, hodně muziky...tohle na ni platí jako ušité. Dělá hezké řasy - prodlouží je a zahustí. A za cenu cca 60 kaček....není co řešit.

4. ZÁŽITEK

JARNÍ PROCHÁZKA


Obyčejná procházka kousek za sídlištěm.


Mám ráda oblohu, mraky....


Řekněte, není to krása?

5. FOTKA

 

Sem patří rozhodně kvetoucí příroda....

6. RECEPT

MEDVĚDÍ PESTO


Každoroční šílenství kolem medvědího česneku.....parádní boom, který trvá dva roky :-) I já mu propadla a letos si vytvořila pesto. Recept najdete TADY.

7. VÝHRA

MOUKY Z PENAMu


Vlastně to ani není výhra, jen poděkování za to, že jsem se zastala.....:-) Jak to bylo? Na FB stránce časopisu Žena a život byla soutěž o tyhle mouky. V komentářích bylo pár zlých a jedovatých poznámek na konto firmy Penam. Já tam  napsala, že mouky této firmy používám, nikdy jsem neměla žádný problém a ty jejich obaly jsou úžasné. Přidalo se ke mně dost dalších žen. Firma Penam si mého komentáře všimla a napsala mi, že je to moc těší a jako poděkování by mi chtěli poslat balíček mouk :-)

8. BLOG

VÍKENDOVÉ PEČENÍ

www.vikendovepeceni.cz

Tento blog určitě mnohé znáte. Tahle dáma peče tak nádherné kousky. Já tam často hledám inspiraci. TADY je odkaz, kochejte se :-)

9. COKOLIV

ZOOT

Udělala jsem si radost nákupem na Zoot.cz.

Dorothy Perkins
 Potřebovala jsem černé šaty. Nějaké univerzální. Mám ráda značku Dorothy Perkins a když jsem uviděla tyhle zlevněné z 969.- na 489.-, měla jsem jasno. Bohužel mi byly malé přes prsa, takže putovaly zpět :-(  Nyní jsou vyprodané, ale přesto dávám ODKAZ

www.zoot.cz

Novou zástěru jsem potřebovala taky a tahle, s nápisem Rakvičku nebo věneček, je kouzelná. Opět ve slevě z 319.- na 159.-. Mrknout můžete TADY, ale je taky vyprodaná. 

Dorothy Perkins
A nakonec tahle kráska. Není na nic nic, přitom je tak slušivá....Jak vidíte jedinou "ozdobou" je pásek kolem krku. Je to teď módní hit a já byla sama překvapená jakou dělá parádu, když si halenu obleču. Často to nedělám, ale vložím sem svoji fotku, kdy ji mám na sobě. Na oslavě jsem na ni sklidila komplimenty.

Tak co říkáte?
Opět je zlevněná, a to z 649.- na 324.-, odkaz TADY a není vyprodaná :-)

10. CITÁT


Co myslíte, je to tak? Řekla bych, že ano.


Přeji vám krásné jarní dny, buďte zdravé a spokojené.
A pište mi :-)

12 komentářů:

  1. Fotky z jarní procházky jsou moc krásné :) A udělala jsi super nákup na Zootu! Ta halenka ti moc sluší. Já osobně Zoot miluji a zrovna včera jsem si tam objednala jedno tričko a v pondělí si pro něj půjdu, tak doufám, že mi bude :)

    O tom, jak jsem vykročila ze své komfortní zóny

    OdpovědětVymazat
  2. Já teď dočetla Ví o tobě a je to síla!! Jako ten konec byl fantastický!

    OdpovědětVymazat
  3. Zoot taky miluju, tricko ti moc slusi!
    Mej se krasne!
    Papa ByGabra

    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Měsíční souhrny čtu ráda... Tentokrát se mi líbily fotky s mraky, tip na knížku i na blog o pečení. A blůza ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky těch mraků jsou nádherné. Docela jsi mě nalákala na tu řasenku. Akorát přemýšlím, kterou si koupit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Wow tomu říkám skvělý měsíc! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc povedený měsíc od začátku článku do konce :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.