úterý 23. května 2017

Barva na vlasy HERBATINT

Naskytla se možnost vyzkoušet přírodní barvu na vlasy HERBATINT, neváhala jsem a šla do toho. Když přišlo balení, zjistila jsem, že chybí rukavice. Já bych to neřešila, ale ostatní "zkoušečky" asi ano, protože mi přišel omluvný mail s tím, že pošlou další barvu, již kompletní.

Řekla jsem si, proč nevyzkoušet dvě různé barvy? Proto jsem si jako druhou vybrala jiný odstín než ten, o který jsem si napsala původně.
Takže mám dvě balení, různých barev. Jednu vyzkouší dcera, druhou já.

DCERA

Její vlasy jsou středně hnědé, dlouhé. Vybrala si barvu číslo 7R Copper blonde, což je odstín do zrzava.





První věc na kterou chci upozornit - na krabičce je upozornění na možnost alergické reakce. Nevím jak vy, ale já si nikdy nic takového nedělám, ale....dcera je atopička, taky zkoušku neudělala. Po aplikaci barvy cítila svědění a to dost nepříjemné. Toto svědění trvalo i po umytí barvy, ale po pár hodinách vymizelo. Takže vy, které jste citlivější, zkoušku raději udělejte, abyste předešly nepříjemné komplikaci.



Jinak barva krásně překryla vlastní barvu vlasů. Dcera je moc spokojená. A protože tento článek píši po cca měsíci od barvení, můžu konstatovat, že barva se vymývá pomalu.
Koupit ji můžete TADY.

Původní barva
Obarvená...
 
Barva je moc hezká


Moje vlasy jsou dlouhé, husté a mám barvu do červena. Vybrala jsem barvu hnědou 4N Chestnut.



Když pominu to, že se mi více líbí původní barva :-) musím konstatovat, že barva opět pěkně chytla a překryla moji barvu vlasů i šediny :-)

Já neměla alergickou reakci žádnou. S barvou se pracovalo velice dobře, nikde nestéká. Prosím vás, rukavice jsou tam k tomu, aby se použily. Já je, samozřejmě, nepoužila a moje ruce vypadaly jako, když loupete ořechy. A smýt to šlo opravdu velice špatně.


Taky pozor na to, aby jste hned smyly kapky z umyvadla, zemi, stěny......protože pokud zaschnou, opět se zapotíte při čištění.

Tady je moje barva vlasů před........

Před....

....a po barvení.

Po....

Myslím, že je jasně vidět, jak barva tu původní  překryla. Jen si nejsem jistá, jestli je to opravdu kaštanová barva. Asi moc ne, ale to je nejspíše tím, že ta původní je dost výrazně červená :-)
Koupit můžete TADY.

Děkuji e - shopu STIBIO za možnost vyzkoušet tyhle výborné, přírodní barvy na vlasy. Jejich obchod nabízí i přírodní péči o tělo, pleť, doplňky stravy, ekodrogerii.....stačí kliknout SEM a můžete brouzdat :-)

Napište mi jak se vám barvy líbí nebo zda máte s e - shopem Stibio.cz zkušenost.
 

8 komentářů:

  1. Líbí se mi jak tyto barvy chytly, i na tobě. Taky jsem měla možnost barvu vyzkoušet a jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to, že jsou přírodní mě příjemně překvapily.

      Vymazat
  2. Excellent and helpful post… I am so glad to left comment on this. This has been a so interesting ..I appreciate your effort..

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.