pátek 5. května 2017

BRANDNOOZ BOX: Duben 2017

Je tady další várka produktů z Brandnooz boxu. Jak jsem byla spokojená? Objevila jsem něco nového? Pojďme se mrknout.

Hned na úvod musím říct, že mi byl poslán nekompletní. Chybí směs na Boloňské špagety a to hned 2x. Ale bylo mi slíbeno, že mi je dopošlou v příštím boxu. 
BRANDNOOZ BOX


DUPETKY


Celou dobu než jsem začala psát tento článek jsem si myslela, že jsou to dOpetky, jakože dopékané. No nic... Jsou dobré, dost dobré. Sáček zmizel jako nic. Měla jsem variantu se sezamem.

ENERGIT


My, dříve narození, energit pamatujeme. Mám ho ráda a nevidím na něm nic špatného. Pamatujete?

KOFILA


Všimli jste si jak je retro in? Je to až k nevíře, jak rádi se obracíme do minulosti a nostalgicky prohlížíme obaly tak známé z dětství či mládí. Nejsem vyjímka, proto i mě tato retro edice kofil zaujala. A chuťově je to pořád ta stará dobrá kofilka.

MENTOS


Mentos je zkrátka Mentos. Asi se mrknu na výzvu.....

MILKA


Bonboniéra pro maminky s malinkými srdíčky :-) Hezounká pozornost. Děkuji.

MÁJKA


Manžel miluje pastu z uzeného masa, proto ho tato krabička potěšila. Budiž, jednou za čas....Ochutnala jsem a uznávám, že ochucená je dobře. Na složení jsem se ( raději) nedívala.

SEMTEX


 NEEEEE........

VITANA


Blíží se období grilování. My jsme panelákový, takže tomu moc neholdujeme, ale jednou za čas se sejdeme u mamky a grilujeme. To pak chlapi vezmou za vděk jakoukoliv barbecue omáčkou.


A to je vše. Jak jsem psala na začátku, chybí tady dva sáčky s Boloňskou omáčkou. Takže ji do celkového součtu nebudu počítat.

CELKEM: 244.- ( 2x chybějící směs je za 35.-/ kus)

Tento box se mi zdá jako průměrný, spíše nic moc. Co říkáte vy?

#vitana #semtex #hame #milka xmentos #kofila xenergit #dupetky

11 komentářů:

  1. Rozhodně nic moc, taky už zase odebíráme, protože muž nemohl bez boxu vydržet a když já swapuju, tak ať on má alespoň nějaké překvapení. Ale už mě štvou s těmi energy drinky a jinými "srajdami", které jsou plné éček a chemie. Kdyby to nebylo tak drahé, tak odebírám raději ty Zajíce v krabici:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak manžel je závislý na boxu? To mě rozesmálo...pořád jsou v nich malí kluci :-)

      Vymazat
    2. Veľké sklamanie z nového boxu, tento ešte ako tam bol vcelku fajn, ale nový brandnooz box, hrôza :( sklamanie a uvažovanie, či neskončím mesačné predplatné. Zdá sa mi, že každý mesiac je to horšie a horšie a keby ste videli tie boxíky v Nemecku, krása :) plné, preplné, mňamkové!

      Vymazat
  2. Mě taky docela zklamal. Rozhodně bývaly boxy lepší ...
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě jim už dochází nápady, co do boxů dávat. Ale ta retro kofila se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam našla dost věcí, u kterých jsem si řekla "fajn" - Milku, Kofilu, Dupetky, stakovou omáčku... Jediné o co fakt nestojí jsou ty dvě boloňské omáčky od Maggi - nemám tyhle suché směsi na omáčky ráda. Ale jinak hodnotím jako lepší průměr a tentokrát byla hodnota produktů vyšší než v minulých boxech. Takže já zklamaná nebyla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štvou mě energedrinky, které jsou v boxu snad po desáté.

      Vymazat
    2. Energy drinky pije občas syn, takže zatím všechny likviduje on. Sice teď frfňal, že Semtex není mic moc, ale bral (když máma dává, že...). Jinak by mne taky štvaly víc ;-). Jsem teď zvědavá na Men box - jestli jsem dobře tipovala obsah (chipsy, pivo, steaková omáčka, další energy drink...), ale musím vydržet do čtvrtka, kdy se vracíme z chalupy, protože box na mne čeká na poště.

      Vymazat
    3. Tvoje tipy jsou....nech se překvapit :-)

      Vymazat
  5. Jak jsem byla nadšená z Glanc boxu, tak k potravinovému jsem se ještě neodhodlala. Z tohoto bych taky nebyla nijak odvázaná, ale přijde mi možná lepší než ten minulý, co jsem viděla. Přece jen Kofilu, Milku a steakovou majdu bychom snědli určitě :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.