středa 12. července 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Červen 2017

Červen mám ráda. Je to takový pozitivní měsíc - všechno kvete, něco dozrává, je krásně, dětem se blíží prázdniny, já se v něm vdávala...2x :-)....
My byli letos v červnu na dovolené, proto je zde spotřebovaných produktů méně. Chtěla jsem spotřebovat hlavně vzorky, tak jak se to na dovolené dělá :-)

PÉČE



VZOREČKY


SYLVECO - šampon a kondicioner - jsou polské výroby a musím říct, že mě nezaujal ani jeden. Šampon skoro vůbec nepěnil, bylo ho málo a cítila jsem divnou chemickou vůni.
Kondicioneru bylo dost, ale i ten měl chemickou vůni.

VICHY - šampon - tohle je jiná třída. Jak vidíte je o dost větší než předchozí značka, krásně stačil na to, abych vlasy umyla 2x, tak jak jsem zvyklá. Byly krásně jemné a voňavé.
Hydratační mléko - jsem aplikovala na dovolené po příchodu z pláže. Je hydratační, pokožku zklidnilo a provonělo. Navíc má SPF 30, takže super.


David Beckham - toaletní voda pro muže - veeelmi příjemná, pánská vůně. Moc mi na manželovi voněla

Mexx - dámská toaletní voda - nic moc jsem neočekávala a překvapila mě. Velmi osvěžující, čistá vůně jako dělaná na léto.Kdybych neměla takovou zásobu toaletek, šla bych do ní.

Avon - Tomorrow for him- toaletní voda pánská - i tato vůně je fajn, jen trochu těžší, kořeněná.


Yves Rocher - sprchový gel - je s vůní citrusů a je skvělý. Měla jsem pocit, že snad obsahuje kapku oleje, protože jsem měla krásně vláčnou pokožku.

L'Occitane - sprchový gel a tělové mléko- obě jsou s vůní verbeny, které je naprosto dokonalá. Kdo máte rádi citrusové vůně, tak tohle vám bude vonět určitě. Gel je hustý, krásně hydratuje. Mléko se krásně roztírá, nádherně pokožku provoní a zvláční. Bohužel plné balení stojí tolik, že mi nestojí za to si ho pořídit :-(

Vichy - denní krém Liftactive - naprosto úžasný krém. Krásně vyhladí pleť, nádherně voní a dobře hydratuje. Velké plus má i díky své sladké chuti :-) Ano, čtete správně. Určitě se vám už mockrát stalo, že jste si natřeli obličej včetně rtů, a když si je pak olíznete a krém je hořký, kyselý či jinak hnusný, je to nepříjemné. Ale tento krém je sladký a tak nemusíte mít obavu si přetřít i rty. Já o této řadě psala samostatný článek, TADY.

CHILLY, PURE CZECH, MUSK


Chilly - intimní gel - používá moje dcera. Já jsem tomuto trendu nepropadla a upřímně nevím proč bych měla. Nicméně ona je spokojená a už na vaně stojí další lahvička. Jak to máte s intimnímy gely vy?
Cena: cca 130.-

Pure Czech - vlasový šampon s přírodním výtažkem z jablek - tento šampon byl výborný. Obsahuje pivo, jablečný a obilný výtažek. Vlasy jsem po něm měla jemné a lesklé.
Cena: už se nedá koupit

Musk - makové mýdlo - jak vidíte není spotřebováno celé. Ale jen proto, že už špatně klouže po těle :-) Celý článek o této výborné slovenské značce najdete tady
Cena: 132.-
GILLETTE, BALEA


Gillette - gel na holení- výborný, brala jsem ho manželovi pořád :-) Gel vytvoří krásnou, hustou pěnu a zároveň nevysušuje.
Cena: 60.-

Balea - lak na vlasy- klasika, která mě baví svojí vůní i účinkem, v neposlední řadě cenou.
Cena: 30.-

DERMACOL, 7th HEAVEN, BALEA


Dermacol - SOS krém na ruce - měla jsem ho v práci, kde mám, díky desinfekcím, ruce nejvíce vysušené. Krém dělá co má - vyživuje, hydratuje a regeneruje. Docela hezky voní. Ale je hutný, takže je vhodný spíše na večer jako maska pro ruce. Taky se déle vstřebává.
Cena: cca 70.-

7th Heaven - maska na obličej s aloe vera - nic moc. Sice pokožku hezky zklidní, ale to je všechno. Nepozorovala jsem nic jiného.
Cena: 39.-

Balea - pomáda na rty - je taková průměrná. Zdálo se mi, že na rtech dlouho " sedí ", což mi nebylo příjemné. Ale na noc fajn.
Cena: 20.-
SIGNAL


Pasta na zuby - pro muže, bělící - nechápu proč by měli mít muži jinou pastu než ženy. Bělící účinek pouze chvilkový, jen díky modrému zabarvení. Jako pasta dobrá.
Cena: 75.-

POTRAVINY

PENNY, LIDL


Penny - Selection - máslové karamely - bože, to byla dobrota. Normálně karamely nejím - lepí se na zuby a jsou přeslazené. Ale tyhle byly tak výborné....krásně se odlamovaly, nikam se nelepily a ta chuť...máslovo smetanová. Fakt, dokonalost.
Cena: v akci 29,90.-

Lidl - Alesto ovocný snack - je to novinka, kterou jsem nemohla jen tak přejít. Tyčinka obsahuje 94 % ovoce, je bez cukru. A je dost dobrá. Pokud chcete něco zdravého, přitom dobrého na ( malou) svačinku, tohle je to pravé. V krabičce je 5 ks a mají, myslím, 3 druhy - borůvka, jablko, třešeň.
Cena: 39.90.-

DOMÁCNOST

OZON


Ozon - náhradní vůně do Air wich freshmatic - k tomuhle mám velmi zajímavý příběh. Tento osvěžovač vzduchu jsem dostala minulý (!) rok jako součást dárku k narozeninám, které mám v únoru. Používat jsme ho začali na začátku května minulého (!) roku. Používali jsme ho na wc jako běžný osvěžovač vzduchu, bez elektrického strojku, kam původně patří. Vlastně jsem ani nevěděla, že je to náhradní náplň do strojku.
A teprve dnes jsme ho vypotřebovali. Chápete to? Vydržel celý dlouhý rok a 1 měsíc! Nic jiného jsme nepoužívali. Jsme tříčlenná rodina, používající wc běžně :-) Každý minimálně jednou denně tento osvěžovač použil a on vydržel celý rok!!

Nechápu.

Cena: asi 100.-

To by bylo všechno.
Jak jste na tom se spotřebovávaním vy? A co znáte z produktů v mém článku. Doporučte mi svoje oblíbence.

8 komentářů:

  1. Ten sos krém na ruce od Dermacolu bych chtěla už konečně vyzkoušet. Kdysi jsem měla jeden intimní gel od Chilly a vůbec mi nesedl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já intimní gely nepoužívám ani nechápu jejich význam.

      Vymazat
  2. Dermacol krém na ruce se chystá vytáhnout teď, takže mi hodnocení přišlo vhod - nechám si ho na noc a na běžné denní používání vylovím jiný.
    Ty ovocné tyčinky z Lidlu jsem měla třešňové a byly moc dobré (a nejsou drahé).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak to s Dermacolem udělej. Na noc je ideální.

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že čtu pozitivní recenze na tyčinky z Lidlu, tak je taky vyzkouším. Na dovolené jsem si spotřebu vzorečků oblíbila :). A intimní gely mám ráda z Avonu a Nivea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyčinky se malinko lepí na zuby, ale to je tím, že jsou opravdu samé ovoce :-)

      Vymazat
  4. Tycinky z Lidlu jsem videla, ale jeste nevyzkousela. Mrzi me, ze kdyz uz se snazi prodavat neco zdravejsiho strci tam palmovy olej. Intim gely jsem zacala pouzivat po porodu a nejak jsem u nich zustala. Nejvic mi vyhovuje Niveam

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.