středa 9. srpna 2017

BRANDNOOZBOX: Červenec 2017

Chápete, že už je půlka prázdnin fuč? Právě dnes, když píši článek, je venku 41 stupňů. Tolik jsme měli na dovolené na Fuertevenuře. Takže se zdá, že už nikam na dovolenou jezdit nebudeme muset :-)

Ale pojďme k tématu dnešního článku, a to je.....

BRANDNOOZ BOX

V ten den mi přišly hned tři balíky


BONECO


Mám ráda nezvyklé chutě hořčic, takže se těším.

EFKO


Sušené rajčátka miluji. Tyto od Efka jsem měla v několika variantách a vždycky byly eňo ňuňo. Dávám je do salátů, do sendviče, do špaget......

HAVLÍK


Havlíkovi tyčinky jsou v boxu poněkolikáté. A mně to ani nevadí. Jsou křupavé, tak akorát slané a chutné. A už jsou snědené....:-)

JUPÍ

Třešňovou příchuť mám v sirupech ráda. V létě je voda se sirupem naší oblíbenou závlahou. Takže super.

MATTONI


Netušila jsem, že něco takového Mattoni produkuje. Vzala jsem ji s sebou na rodinné grilování a neteř se synovcem hulákaly: " Jééé, to teď jde v reklamě." A raz dva byla fuč.

RACIO


Toto jediné mě nijak nenadchlo. I když je fakt, že si je občas ráda dám. A teď si ani nevzpomenu kdy naposledy jsem je jedla. Takže možná brzy přijdou na řadu.

RIO MARE


Tohle bych si určitě sama nekoupila. Ne, že bych neměla ráda ryby, ale ta cena....Takže jsem moc ráda, že můžu makrelu ochutnat. Mám verzi v olivovém oleji a dnes padne na večeři.


To je všechno....tedy když nepočítám časopis, který mi ( kupodivu) přišel k chuti.
Box se moc líbí, snad nejvíce za posledního půl roku. Je v něm méně produktů, ale za to kvalitnějších. Co na něj říkáte vy?

4 komentáře:

  1. Míšo, já byla taky spokojená. Vlastně mám úplně stejný názor (taky nejmíň zaujaly kukuřičné "polystyrény", nemám je ráda, ale ujal se jich syn).
    Copak bylo v těch dalších balících ;-)?

    OdpovědětVymazat
  2. Fíha, o takomto niečom čítam prvýkrát ale vyzerá to zaujímavo. :) Aj keď ja by som si to dopriať nemohla, lebo som na bezlepkovej diete. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že tento box právě teď neodebírám a objednám jen jednou za čas, nejčastěji za zvýhodněnou cenu. Produkty mi většinou nesedí k ceně boxu a málokdy pro ně najdu využití, když tam není něco sladkého :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.