středa 2. srpna 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Červenec 2017

Půlka prázdnin je fuč. Už jste byli na dovolené nebo ji máte před sebou? Jak trávíte volné dny, jak snášíte vedra? Napište mi.

A jak já spotřebovávám? Myslím, že to jde. Snažím se spotřebovávat a nenakupovat dokud nebude všechno pryč. Docela se mi daří.

Jdeme na to....


 KOSMETIKA

DIETHESTHETIC


O tomto úžasném krému jsem psala TADY. Přečtěte a žasněte :-)
Cena: 812.-

REXONA


Já tyto foukače podpazuchovi moc nemusím. Není mi příjemné si do podpaží něco stříkat. Oba anti antiperspiranty jsem někde dostala. Oba plnily svou funkci. Příjemně voněly a zanechávaly podpaží suché. Ten malinký byl výborný do kabelky.
Cena: malý nevím a velká 65.-
BALEA


Gel na holení Aloe Vera - naprosto výborný. Kupuji ho pořád a pořád a pořád. Bere mi ho dcera i manžel. Gel se po nanesení promění v hustou, voňavou pěnu. Mají ještě s vůní grepu a ten je taky super.
Cena: cca 50.-
Hydratační maska s výtažkem z mořské řasy pro suchou pleť. Je výborná, pleť opravdu zhydratovala. Byla hezky napnutá a hebká. 
Cena: 20.-

ZIAJA, AVON


Ziaja - krém na ruce s arganovým olejem byl naprosto výborný. Jemně a čistě voněl. Ruce vyživil a nezanechával je dlouho mastné. Naprosto doporučuji.
Cena: od 45.-

Avon - ochranný šampon na barvené vlasy přinesla domů dcera. Já bych ho v katalogu přešla, protože balení není nic moc. Nicméně musím konstatovat, že byl dobrý. Moc hezky voněl, vlasy nezacuchával a barva mi opravdu vydržela déle. Takže, překvapení, doporučuji.
Cena: 70.- v akci
Avon- Senses je tekuté mýdlo a ruce, které je průměrné. Nemám k němu víc co napsat.
Cena: 39.- v akci
FYTOFONTANA


V tomto krásném flakónku se ukrývá gel na stahování očních váčků. Já ho vyhrála asi před rokem na jednom blogu. Ano, vydržel mi rok. Žádné velké vaky nemám, ale přesto jsem s ním byla moc spokojena. Jak moc se dočtete brzy v samostatném článku.
Cena: od 413.-

DERMACOL


Hydratační a vyživující maska - plátýnkové masky slaví úspěch. Tato mi přišla v jednom Glancboxu. Hezky voněla po medu, dobře seděla na obličeji a nic z ni neteklo. Což znamená, že byla tak akorát mokrá. Pleť po ní vypadala rozzářeně a napapaně :-) Můžu doporučit.
Cena: cca 60.- - což se mi zdá dost

Povzbuzující sprchový gel - s vůní černé třešně byl fajn. Nic víc, nic míň. Voní, ale je to vůně chemická. Moji pleť nevysušuje, ale ani nijak nevyživuje. Prostě průměr.
Cena: od 49.-
VZOREČKY

Na dovolenou jsem vezla spoustu vzorečku - nezabírají místo a CHCI je konečně spotřebovat.

VICHY


Mám značku Vichy ráda. Dokonce o její kosmetice mám samostatný článek - TADY - a často se objevují ve spotřebovaných produktech. Miluji její vůni, je jemná, nevtíravá, přitom stálá. 
Vzorek nočního krému je malinký, ale můžu říct, že řada Liftactiv je úžasná. Měla jsem i plná balení, takže vím o čem mluvím. 

Sérum 10 je na regeneraci pokožky. Mně vystačilo na 5 dnů, kdy mohu konstatovat, že ho chci v plném balení.

Micelární voda 3 v 1 mi stačila na celý týden. Odlíčila dokonale vše, neštípala v očích ani jinak nedráždila. 
#vichy
MEDI BLANC, EBAY


 Medi Blanc - zubní pasta v cestovním balení, která je bělící. Někdo píše, že je jediná, které opravdu dělá co slibuje. Z tohoto baleníčka dokáži posoudit málo, snad jsem viděla nějaký úspěch v barvě, ale minimální.

Prášek na bělení zubů - je z Ebay. Koupila jsem ho na doporučení jedné blogerky. Takže, dámy a pánové, tohle opravdu funguje. V téhle malinké krabičce je slisovaný prášek, do kterého si namočíte vlhký kartáček na zuby a pak jen žasnete kolik pěny máte v hubě :-) Pozor, nečekejte vybělení přirozené barvy zubů, ale skvrny od kouření, kávy, vína...ty jsou fuč. TADY je článek kde a za kolik....

VIANEK 


 Tohle je přírodní kosmetika z Polska. Jediné co o ní můžu říct, že mi neskutečně smrděla. Fakt, všechny tyto vzorečky mají divnou, nepříjemnou parfemaci a já bych do plného balení nešla. Koupit se dá na Notino.cz

LIRENE, RŮŽOVÁ KOSMETIKA, JANSSON COSMETICS, HOLIKA HOLIKA 


Lirene - oba vzorečky moc hezky voněly. Hezky se roztíraly, ale to je vše co můžu říct.

Růžová kosmetika - denní krém voněl imtenzivně po růžích, takže kdo má tuhle parfemaci rád, jděte do něj. Pleť po něm byla hladká a provoněná.

Janssen cosmetics - výborná kosmetika, o které mám článek (TADY). Tento denní tónovací krém byl velmi příjemný. Dodal obličeji velice přirozenou barvu, takže jsem na dovolené, když jsem měla potřebu se nalíčit,  používala jen tohle.

Holika Holika - gel s 99% aloe gelu. Výborná věc. Já tento vzorek použila na čerstvě oholené nohy, krásně zklidnil a zhydratoval pokožku. Výborný je i na (p)opálenou pleť :-)

TOUS, BIAGIOTTI DUE


Strašně ráda střídám vůně, proto miluji vzorečky parfémů. 
TOUS - Floral tous, vzoreček, který jsem dostala v obchůdku na jednom z Kanárských ostrovů, kde jsem byla na dovolené ( článek bude brzy). Je to vůně velmi ženská, svůdná, těžší, rafinovaná....to všechno mě napadá, když si k ní přivoním. Krása.

Biagiotti due - je pánská vůně. Kořeněná, ostrá...typicky pánská. Taková luxusní a exotická. Moc manželovi slušela :-)

POTRAVINY

HEISSE TASSE


Tohle je polévka do hrnečku. Neukamenujte mě, ale já na ni mám jednou za čas chuť. Koupila jsem ji v Německu. V krabičce jsou 3 ks. Trochu jsem se obávala, že bude ostrá - to víte, thajci :-) Ale ne, byla jemně pikantní, s malinkými opečenými kousky. U nás se dá objednat TADY.
Cena: 37.-

A to je dnes všechno. Docela nálož, že? Mám ještě malý tip - pokud budete chtít některý z produktů koupit, klikněte SEM a vyhledejte ho. Je to srovnávač cen, takže si najdete kde se dá koupit nejlevněji.

Komentujte, pište....moc mě to potěší. A dobrá zpráva na závěr - brzy bude GIVEAWAY :-)

7 komentářů:

  1. Tyhle články mám ráda. Ovšem musím říci, že vlastně žádný tebou spotřebovaný přípravek neznám (a tu polévku taky ne). Jen mi doma na vyzkoušení čeká ta plátýnková maska s Glanzboxu. Mé obsahově podobné články "Z kosmetické poličky" bývají chudší - vzdor tomu, že jejich frakvence je jen zhruba čtvrtletní a ne měsíční (byť je to trochu rozdílným pojetím - dám do nich jen to, co jsem vyzkoušela poprvé). Ale já si to vynahrazuji články "Co jsem ochutnala" - tam zvládám docela obsažné články s měsíční frekvencí (holt jsem spíš na jídlo než na krásu :-D).
    Těším se na další články a přeju hezkou druhou polovinu léta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já jsem taky víc na jídlo než krásu. Vždyť z dekorativky v článku nemám nic, všechno je to pečující kosmetika. Já miluji vůně, ať už ve sprcháčích, tělových mlékach či parfémech a moc ráda je střídám.

      Vymazat
  2. Gely na holení od Balei mám velmi ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivuji tě Míšo, že tak ráda zkoušíš neustále něco nového :o)), já na to moc nejsem. Když se mi něco osvědčí, ráda zůstávám. Z tvé "ochutnávky" znám krém na ruce od Ziaja a je naprosto skvělý. Od Dermacolu mám krém na ruce s vůní černé třešně a přesně jak píšeš - ta vůně je otřesná, ani na ty ruce se mi ho nechce mazat :o). Krémy od Vichy jsem také pár let používala, ale cena se mi zdá přehnaná. A určitě vyzkouším pěnu od Baley, tu jsem si vlastně ještě vůbec nekoupila.
    Měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěnu vyzkoušej, je super. Vichy kupuji díky tomu, že mám v práci benefit 2000.- do lékárny :-)

      Vymazat
  4. Bála bych se ,že to je samá chemie . Bohužel přikláním se k heslu ,že potravinářský průmysl rukuvruce s dalšími ...hlavně kosmetickým se lidstvo spíš snaží vyhubit , než mu jakkoli dopřát či pomoci. :-(((( přeji krásné léto bez chemie ♥ Iva

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.