středa 13. září 2017

DIÁŘE 2018

Ano, je čas myslet na plánování příštího roku :-) Že je brzy? Ale kdepak. Já svůj diář na příští rok už potřebuji, protože právě v září/ říjnu začínám plánovat články na leden / únor.
Navíc miluji zaznamenávání narozenin všech svých příbuzných a kamarádů.

A to ani nemluvím o plánování na kdy objednat pacienty. Víte, že pracuji ve zdravotnictví a tam se plánuje o sto šest.

S e - shopu PRESCO jsem už měla tu čest spolupracovat. Pamatujete na nádherné kuchařky a knihu pro děti ( TADY a TADY)? Oni se ale nejvíce věnují právě diářům, kalendářům, školním potřebám, notesům atd..


Vybrala jsem si dva diáře. Jeden denní a druhý týdenní, oba ve velikosti A5.

TÝDENNÍ DIÁŘ


Design tohoto krasavce mě okouzlil. Není krásný? Vím, že někomu na obale nezáleží. Že důležitější je vnitřek, ale pro mě ne. Já se s ním chci kochat i navenek.


Tak vypadá týdenní dvoustránka. Tento diář budu mít na plánování blogu - kdy vyjde jaký článek, kdy mi má přijít kniha k recenzi, kdy chci dělat GA atd.. Letos mám na plánování blogu denní diář a nevyhovuje mi, právě proto, že nemám přehled celého týdne najednou.


Ano, už jsou i psací potřeby v pohotovosti. Vždyť se bude plánovat :-)

Zdá se mi praktické, že diář obsahuje i takové věci jako svátky státní i církevní v Evropě. Vždyť co je horšího než vyjet na nákup do Německa a zjistit, že mají všude zavřeno, protože je státní svátek?


Anebo česká i slovenská křestní jména...čekáte miminko? Tady máte přehled všech jmen. Jedete na návštěvu tety Leokádie a nevíte jestli nemá náhodou svátek? Mrkněte sem a zjistíte, že ho má 22.3. :-)


A neméně praktická je část s měsíčním plánováním. Když jsem pracovala v třísměnném provozu, právě tento jsem používala pro zapsání služeb.


 Opravdu se moc těším, až ho začnu používat. 
Koupit ho můžete TADY nebo si tam vyberte z mnoha jiných.

DENNÍ DIÁŘ


Tento červený krasavec se mnou bude dennodenně v práci. Jak vidíte je mnohem vážnější než žluťásek nahoře. Taky že v něm bude mnoho vážných poznámek - zápisy z porady, úkoly z vizity, plánování různých důležitostí, které obnáší práce vrchní sestry :-) 


Tohle je přesně co potřebuji. Na každý den jednu stránku, kterou zaplním úkoly.


Až pojedu na kongres či konferenci, mrknu jak daleko to je :-) 


I pro měsíční plánování najdu využití. 


Tento diář má všechno to co žluťásek - jména, svátky atd..
Koupit ho můžete TADY a opět vybírat z mnoha designů.


Jak se říká - Kdo je připraven, není překvapen....proto plánujte, aby jste měli řád :-)

Moc děkuji milé Lucii, která mi diáře poslala. 

Co vy a plánování? 
Jak to vlastně máte s plánováním článků na blog? Píšete a hned je vkládáte? Nebo plánujete co kdy vložit?
Napište mi.

7 komentářů:

  1. Já neplánuji :D když jsem plánovala tak mi nic nevycházelo :) články píšu a hned je vkládám. Jinak papírové diáře nepoužívám řadu let. Vystačím si s telefonem, ale má to určitě své kouzlo!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké diáře, já používám týdenní a kupuji většinou v Tescu a nebo v papírnictví :) články na blog plánuji tak v rozmezí 2-3 dnů, ale nějaký přesný plán nemám.

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám ráda, když diář vypadá hezky i z venku. Ten žlutý je úplně úžasný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Pro všechny milovníky diářů doporučuju skupinu Planner Lovers v České republice. Těch krásných diářů je opravdu mraky a tipů na jejich vedení též ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám v práci stojací kalendář na stůl, kam si píšu vlastně všechno - termíny odevzdání spisů, pracovní akce i akce soukromé. Rozlišeno barvami (zeleně termíny, červně pracovní akce, modře moje akce, černě další poznámky). S vázaným diářem nějak neumím pracovat... Ale ten tvůj žluťásek je moc pěkný.
    Články na blog neplánuji. Jen pravidelný měsíční článek "Co jsem vyzkoušela" a články "Z kosmetické poličky" píšu postupně - hned jak danou věc sním, resp. vypoužívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj! Diáře jsou super! :) Za sebe můžu říct, že bych bez diáře asi ten rok nepřežila. Jednou jedinkrát jsem ho neměla, a byl to tedy... mazec :D Jinak to snad ani říct nemůžu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Presca jsem měla diář na letošek - s motivem Muchy - miluju. Na příští rok jsem se po žádném zatím nedívala, i když je už pomalu načase. Dost často mě lákají velké diáře, které jsou ale i těžké a pak se mi je ani nechce nosit. Takže asi pořídím zase něco menšího. A kuchařka od Presca si ke mně našla cestu minulý týden a vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.