sobota 9. září 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Srpen 2017

A je to tady - konec prázdnin. Rodiče se určitě těší až nastane určitý, zajetý režim, ale děti jsou smutné. 
Nesmutněte, děti, vždyť za 4 měsíce jsou tu Vánoce :-)

Jak pokračuje moje spotřebovávání? Dobře. Z poliček pomaličku mizí mé nasyslené zásoby a já si něco opravdu koupím velmi vyjímečně, spíše vůbec.

KRÁSA



AVON


Tělový jogurt s vůni divokých bobulek a granátového jablíčka voněl opravdu krásně. Svěží, optimistická vůně. Konzistence byla opravdu jogurtová, krásně se roztíral a pokožka vydržela hezky provoněná.

Jogurtový peeling měl tu samou vůni jako produkt výše, kupovala jsem je jako sadu. Zrníčka jsou malá a jemná, není jich v produktu moc. Super je, že po použití tohoto produktu už se nemusíte natírat.
Cena: cca 79.- za oba v akci.
DOPORUČUJI.

MIXA,
CIEN, NIVEA, PLEVA


MIXA - tento krém jsem začala používat v zimně a nevyhovoval mi. Jednoduše na zimu nestačil. Teď v létě byl naprosto výborný. Krásně hydratoval, pokožku vypnul a zjemnil. Měla jsem tendenci pořád si na ni sahat a užívat si toho, jak je příjemná na dotek. Navíc krásně, jemně voní.
Cena: 200.-
DOPORUČUJI

CIEN - naprosto úžasný odličovač očního okolí. Já ho používám na celý obličej. Má takovou tu vychytanou věc v dávkovači ( viz obrázek) kdy stačí přiložit tampón, pumpnout a od se navlhčí. Odličuje krásně, dokonce i ikonickou rtěnku od Dermacolu (16h lip). Už mám koupený další a asi se stane mou stálicí.
Cena: 39.90.-
DOPOPRUČUJI

NIVEA - anti-perspirant. Nebudu komentovat kravinu typu - 48h výdrž. Nicméně mi docela vyhovoval. Svůj úkol plnil, žádný oděv mi nezničil, ale....já jednoduše nemám ráda tyhle pudrové podpažníky proto, že po nanesení a obléknutí tmavého trika po něm zůstanou bílé stopy. Rozumíte mi, že? 
Cena: 50.-
NEUTRÁL

PLEVA - zubní pasta s propolisem. O řadě produktů této firmy jsem psala TADY. Proč dostává neutrál si tam přečtěte.
Cena: 143.-
NEUTRÁL

VZOREČKY A MASKY


BALEA - tuhle mám ráda a psala jsem o ní už párkrát. Je výživná, hydratační a krásně voní. 
CENA: 19.90.-
DOPORUČUJI

TONY MOLY - i tuto masku na svém blogu zmiňuji několikrát. Řekla bych, že je taková normální, nevidím žádný wow efekt, a že by měla bělící účinek už vůbec ne. A že bych měla dát za plné balení čtyři stovky, to vůbec. Já si tento vzorek vyaukcovala na Ebay :-)
Cena: 8.-
NEUTRÁL

NIVEA - vzorek zdokonalujícího krému a rozjasňujícího krému očního. Oba byly fajn, obzváště ten krém na obličej. Po jednom použití toho nejde moc napsat, ale rozhodně mě nijak nedráždil a příjemně voněl.
DOPORUČUJI

FRAIS MONDE - bio pleťová kosmetika. Všechny vzorečky jsou hutné, hezky se vstřebávají, ale opravdu mi nevyhovuje parfemace. Toť vše.
NEUTRÁL

SCHWARZKOPF



Intenzivně červená barva číslo RF3. Já nepreferuji určitou značku barvy na vlasy. Jednoduše koupím tu, které je právě v akci. Pravda je, že tuhle kupuji asi nejčastěji. Je krásně intenzivní, docela dlouho vydrží, smývá se rovnoměrně. A navíc je součástí balíčku kondicionér, který absolutně nádherně voní.
Cena: 49.901.-
DOPORUČUJI

MANUFAKTURA, BATH&BODY WORKS, L´OCCITANE


Manufaktura - krém na ruce s meruňkovým olejem jsem koupila jako dárek časopisu. Kupovala jsem si ho právě pro ten krém. Je totiž výborný. Nádherně, nádherně voní, krásně se roztírá a nezanechává mastný film. Úžasný.
Cena: s časopisem 39,90.-
DOPORUČUJI

 BATH&BODY WORKS je antibakteriální gel, který jsem měla v jednom z beauty boxů. Asi by mě samotnou nenapadlo koupit si takovou malou věcičku za cenu dosti vysokou. Teď už to chápu a mám koupený další :-) Tato verze Sunshine lemons je svěží, veselá, letní, citrónová vůně, která je z rukou dlouho cítit. Do kabelko naprosto dokonalá.
Cena: 70,-
DOPORUČUJI

L´OCCITANE - krém na ruce s vůní třešňového květu. Opět dokonalá vůně, dokonalé vstřebávání. Je to jen vzorek, ale vydržel mi měsíc, protože stačí malé množství. Jen kdyby ta cena plného balení nebyla tak astronomická....
Cena: 690.- / 100 ml
DOPORUČUJI

EXCLAMATION, TOUS


EXCLAMATION je můj srdcový parfém.  Byl můj první, který jsem v 17 letech začala používat a na takové se nezapomíná :-) Dokonce jsem o něm psala samostatný článek, TADY. Ona je to vlastně toaletka. Taky máte takový vzpomínková parfém nebo vůni? Já ho pořád miluji.
Cena: od 144.-
DOPORUČUJI

TOUS je parfém pro muže, jehož vzoreček jsem dostala k nákupu jiných parfému na dovolené. Nicméně je k dostání i u nás a já ho můžu jedině doporučit. Je svěží, lehoulince květinový a přitom mírně kořeněný. Fakt super.
Cena: 709.-
DOPORUČUJI

POTRAVINY


ŠTRUDL, OCET, DOBROTA A KAŠTANY 


ŠTRUDL jsem koupila v Kauflandu jednoho dne, kdy jsem byla líná a nechtělo se mi nic péct, ale přesto jsem měla na něco chuť. Holky, tohle je dobrota. Je to lístkové těsto a náplň z tvarohu s rozinkami. Je to křehké a výborné. Určitě budu mít v mrazáku jako rychlovku, když přijde nečekaná návštěva. Vyrobeno v Německu.
Cena: 39.90.-
DOPORUČUJI

KAND - ocet 7-bylinný. Tento ocet jsem poznala díky Brandnooz boxu a jsem za to vděčná. Přidávám do salátů, je jemný, bylinkový a já ho koupím zas.
Cena: 30.-/ 0,5l
DOPORUČUJI

DRUID - tohle vám sem dávám proto, že jsem to objevila v malém obchůdku a moc si to oblíbila. Jsou to dýňová semínka v třtinovém cukru a skořici. Naprostá dokonalost do kaší nebo jen tak k zobání.
Cena: 19,90.-
DOPORUČUJI

ORION - ledové kaštany s marcipánem. OMG....Klasické kaštany nikterak nemusím. Marcipán taky ne, ale kombinace obou je výborná. Já ji objevila teprve teď, nevím jestli je to novinka nebo jsem zaspala. Každopádně ji nesníte celou, stačí 1 - 2 bobulky. 
Cena: 15.-
DOPORUČUJI

LIDL


EL TEQUITO - smetanová pomazánka s paprikou a chilli. Koupila jsem v rámci španělského týdne a chci doporučit. Nebojte se, není superostrá. Je jemně pálivá, hezky okořeněná a je to zase něco jiného.
Cena: asi 19,90.-
DOPORUČUJI

MILKO - tyto řecké jogurty koupíte všude, nejen v Lidlu, ale já je tam koupila v českém týdnu. Normálně jsou docela drahé, tady je měli právě v akci. Normálně bych jogurty neukazovala, ale tyto jsou tak dobré, že je chci doporučit. Husté, nepřeslazené, porce tak akorát na svačinu.
Tak jak je mám seřazené na obrázku, tak mi i chutnaly - čokoládový, pak hruška&skořice a nakonec jablko&skořice.
Cena: v akce 10,90.-
DOPORUČUJI

TOPVET


Zařazuji sem i doplněk stravy Zelená káva. Já si ho koupila kvůli hubnutí, má prý potlačovat chuť k jídlu. Mně rozhodně nic nepotlačila. Nicméně je dobrý při únavě a vyčerpání, obsahuje antioxidanty, upravuje hladinu cholesterolu. Pravda je, že jsem při užívání cítila méně unavená a měla jsem více energie.
Cena: 185.-/60 tobolek
DOPORUČUJI

A to by bylo všechno. Jak se daří spotřebovávat vám? Napište mi :-)

9 komentářů:

  1. Já mám obdobu tvého kosmetického spotřebováno rozepsanou v PC, ale nějak není čas na dokončení. A mé jídelní ochutnáno za srpen je k vídění u mne na blogu - byla toho docela nálož. Byla jsem docela úspěšná se spotřebováním věcí z Brandnooz boxu - dost často si věci schovávám, že někdy a pak na ně zapomenu.
    Z tvého článku znám odličovač očí Cien - moje hodnocení je podobné jako tvoje. A musím se podívat po čokoládovém Milku, to by mi mohlo chutnat.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda toho zase je :D věcičky od Avonu jsem má taky, jsou super :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi šikulka.. :-) Je super, že tu máš takový miš maš, a každý si najde to svoje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám ráda pestrobarevnost, proto mám svůj blog zaměřený různorodě.

      Vymazat
  4. Jojo, Exclamation, to bylo svého času Number ONE :) Taky jsem milovala :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.