sobota 7. října 2017

BRANDNOOZBOX: Září 2017

Září uběhlo jako voda. Nebylo hezké, nebylo babí....podzim vtrhl prudce a nečekaně. Ale vadí nám to? Nevadí, protože není nic hezčího než deka, kniha a gauč, když venku tančí déšť :-)

A k tomu těšení se na box....tady je.



Dr. OETKER


To bude dobrota...Pudinky nijak nevyhledávám, ale když ano, tak zvláštní příchutě a na tuhle se vyloženě těším. Už jste ho ochutnali?

Dr. OETKER

I na tuhle dobrotu se těším. Občas jsem líná na pečení a pak přijde vhod rychlovka. 

MÁJKA

Mít malé děti, asi bych jim paštiky moc nedávala. Ale jako dospělák si ji ráda dám, občas. I když tuhle zrovna nevyhledávám, přesto musím konstatovat, že je opravdu méně solená a chuťově vyvážená :-)

JUPÍ

Už jsem psala mockrát, že mám sirupy ráda. A úplně nejraději ty jiné, neobyčejné. A právě takový je tento, který má připomenout atmosféru vánočních trhů ( taky už se tak těšíte?). 

LOTUS

Tak nějak jsem předpokládala, že budou typicky karamelové. Měla jsem variantu polomáčenou a minulý čas znamená, že už nejsou :-) Byly dobré, ale za tu cenu znám lepší.

MAGNESIA

Přiznám se, že jsem neochutnala ani kapku. Dcera si ji přivlastnila a celou zlikvidovala. A prý, dobrá.

MENTOS

Dostala jsem variantu Bubble Fresh. Jsou to velké tablety, které jsou fajn. Osobně preferuji svěží varianty.

SEMIX

Aby se lněné semínko správně vstřebávalo v těle ( respektive minerály a jiné látky), musí být mleté. Takže jsem ráda vyzkoušela tuhle dobrotu. Ano, dobrotu. Je pomleto spolu s kešu a dýňovým semínkem. Dá se jíst samostatně ( což mi moc nejede) nebo přidát do kaší atd.. Já vyzkoušela do kaše a do musli a je to velká mňamka.

SEMIX

I tento produkt mi sebrala dcera. Nic pro mě, ale sportovcům či jiným nadšencům tohle hodně chutná. Jako zdravotní sestra bych to klidně zařadila i do jídelníčku staroušků. Mohlo by to ideálně doplňovat jejich stravu.

Součástí boxu byly dva časopisy. Vlastně jen jeden, ale protože mi zapomněli poslat v minulém boxu časopis History, přibalili ho teď.
A to by bylo všechno. Mně se tentokrát box líbil, využiji všechno.  
Jak se líbí vám?

9 komentářů:

  1. Míšo krásně sepsáno, ostatně jako vždy, mě by boxík potěšil ovšem na ten protejnový nápoj, protože od mala nesnáším banány. Já ho zrušila, páč mě už nebavili ty tahanice s poštou. Krásnou sobotu přeji. E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám banány ráda jedině v syrovém stavu. Jakkoliv tepelně zpracované mi nechutnají.

      Vymazat
  2. Neodolala jsem a článek jsem přečetla, i když jsem si vlastně zkazila překvapení - box dostanu až v příštím týdnu (měla jsem minulý týden dovolenou, tak jsem požádala o posunutí doručení). Na první pohled to vypadá, že budu celkem spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já občas taky neodolám a mrknu se, i když vím, že box budu mít později :-)

      Vymazat
  3. Box jsem již v létě zrušila a z tohoto zářijového by mne snad zaujala Magnesia Red, tu si asi koupím, Panna Cotta, protože se občas hodí mít doma po ruce něco rychlého pro nečekanou návštěvu a tyhle produkty jsou opravdu dobré, no a to je vlastně vše. Míšo měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapilo mě lněné semínko, je opravdu moc dobré a zdravé.

      Vymazat
  4. Kombinace hrušek a levandule? To zní jako něco, co mi bude ležet v hlavě, dokud to nevyzkouším! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla moc spokojená, spousta novinek a navíc dost zajímavé :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.