čtvrtek 9. listopadu 2017

MŮJ SUPER BOX: FOOD

A je tady druhý z avizovaných boxů od Nadi. Kdo je to Naďa? Paní nebo možná slečna, která se pustila do podnikání s boxem plným potravin a sem tam i kosmetiky. A protože jsem milovník takových překvapení, objednala jsem ten kosmetický i tento s potravinami.


Odkaz na Nadin první box je TADY.

A zde je celkový pohled na všechno....



ADRIANA


Těstoviny jsou doma potřeba pořád. Pravda je, že od fi Adriana je moc nekupuji. Tak je aspoň vyzkouším.

ALPRO


Od Alpra kupuji jejich mléka - mandlové, kokosové...a taky jsem už vyzkoušela rostlinou smetanu. Ale tento dezert jsem neměla nikdy. A ani nebudu, protože mi ho okamžitě zabavila dcera :-) Věřím, že byl výborný.

BEBE


Další do rodiny bebe dobrůtek. Taky mi ho zabavila dcera, ale tady jsem stačila aspoň ochutnat. Na mě dost sladký, ale jako svačinka proč ne?

CHUPA CHUPS XXL


Tři obrovské bambule, kterým bych před 30 lety neodolala :-) Teď už necumlám a tyto dobroty přenechávám mladším. Jak jste na tom s lízátky vy?

CORNY FLAPJACK


Dostala jsem brusinkovou verzi, a protože tuhle tyčinku znám, můžu říct, že je výborná. Tohle vás určitě zasytí i při větším výdeji energie.

FIDORKA


Klasika, kterou máme rádi snad všichni. Dcera snědla žlutou, manžel červenou a já modrou :-) A navíc ten mikulášský design....moc hezké.

JOJO


Víte co vám řeknu? Právě díky minibalení těchto gumových bonbonků jsem je začala mít ráda. Já se vždycky ošklíbala a pohrdavě o nich smýšlela :-) A pak jsem v jiném boxu dostala minibalíčky, ochutnala a teď je zobkám vždy, když chci něco malého a relativně zdravého k mlsání.

JUPÍ


Já sirupy miluji. Fakt. Myslím, že jako alternativa sladkých limonád je voda se sirupem ideální. Taky je ráda používám k dochucení čaje.

MENTOS


Proč ne? Do kabelky super.

ORION


Mňam...ano, je to sladké jako blázen, ale jeden kousek zažene právě onu potřebu na sladké. Já mám nejraději verzi s pistáciemi, ale i tato mandlová je dobrá.

RACIO


Tak tohle skončilo hádejte komu v kapse? Ano, dceři....moc ji tyhle prkýnka chutnají.

SMARTY



Obě verze znám a jsou docela fajn, pokud máte rádi tento druh nápojů. Já si ho dovedu představit jako pomocníka na noční službě. Jinak je nevyhledávám.

TOMA


Tohle byla dobrá varianta. Kombinaci citronu a máty mám ráda a tohle jsem sama vypila :-)

SPAK


Veganská tatarka je pro všechny kdo se bojí jíst normální jídlo. Já se nebojím, proto tatarku sice použiji, ale budu pokračovat v tom co jíme dosud.

SPAK - dressing


Dressing nebyl běžnou součástí boxu, ale vyhrála jsem ho. Je taky veganský. Naďa na svých stránkách pořádá často soutěže, kdy můžete vyhrát produkty navíc. Takže je fajn sledovat její FB MŮJ SUPER BOX.

A teď půjdeme k financím. Když si objednáte box jednorázově jen na 1 měsíc zaplatíte 299.-, včetně poštovného.
Pokud objednáte na 3 měsíce zaplatíte jen 888.-. 

Jestli dobře počítám celková cena mého boxu je 437.- a to tam není započítán dressing, který jsem vyhrála. Myslím, že to je docela dobrá bilance.
Co říkáte, zaujal vás tento box?

A ještě jeden benefit box má....je to ta krásná krabice. Je taková retro a na uchování čehokoliv je jako dělaná :-)



16 komentářů:

  1. Tak tento boxík je opravdu povedený, krásný článek. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, nejvíce se mi líbí ta krabice. V boxu je na můj vkus příliš sladkostí, ty já nevyhledávám, takže za mne - box by mne nezaujal :o).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je využiji buď pro synovce nebo je vezmu do práce kde je dávám dětem po tom, co jsme na ně zlé - braní krve, píchání injekcí....taková náplast na bolístku :-)

      Vymazat
    2. Nasledujici edice Vanocni bude vice o peceni a jinych vyrobcich. Sladkosti tam nebudou . Dekuju Mise za krasnou recenzi

      Vymazat
  3. Tolik sladkostí! To by bylo něco pro mého přítele, který chodí mlsat :D
    Box vypadá hodně dobře - tento retro-komixový vzhled se mi hrozně líbí! Díky za tip!

    Inka Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Nové jojo s ovocem jsem měla a chutnalo mi :) Obsah boxu se mi líbí. Já lízátko neměla ani nepamatuju, to je kokino, které tedy nevyhledávám :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na tenhle článek jsem byla hodně zvědavá :-). Obsah je klasika - dost se podobá Brandnooz boxu (omáčka, bonbóny, energeťák, sušenky, čokoláda, minerálka...). Ale počet i hodnota věcí je vyšší, jak dlouho jim to vydrží). Uvažovala jsem, že bych ho taky zkusila, ale nakonec jsem si řekla, že jedno překvapení měsíčně stačí (a taky z toho pokaždé vyplave něco, co nejím a musím udat jinde).
    Z tohoto boxu bych brala těstoviny, flapjack a Tomu, jako fajn nápad beru Alpro (i když karamelová příchuť mne moc neoslovuje). Krabice mne moc nebere - nějak nejsem na malůvky ;-)
    Budeš si tenhle boxík objednávat dál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlím o tom, Stáni. Taky si říkám jestli dva boxy s jídlem není moc, ale na druhou stranu- vánoční boxy bývají super.

      Vymazat
  6. Kdybych bydlela v ČR, tak do toho boxu jdu taky, obsah se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Asi by mě nenadchl, samé sladkosti. Sice jsem na sladké, ale v boxu bych ocenila pestrost. Ale krabice boží :D

    OdpovědětVymazat
  8. První boxík jsem si objednala a už mám i další vánoční edici. Jsem z něj nadšená. Brandnooz jsem měla jen jednou a může se jít vycpat :-) produkty se v něm hodně opakují a nejde vůbec o novinky, navíc jich není tolik jako v Super boxu, ten si budu určitě kupovat pravidelně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.