sobota 6. ledna 2018

SPOTŘEBOVÁNO: Prosinec 2017

Máme tu poslední spotřebované produkty tohoto roku. Musím se pochválit za to, že jsem letos zbytečně nenakupovala pečující kosmetiku, ale spotřebovávala jsem zásoby. Občas jsem něco dostala, ale sama koupila minimum. A docela se mi to podařilo :-)

Tentokrát mám tři sekce - krása, domácnost a potraviny.

KRÁSA


YVES ROCHER


Sprchový gel s vůní mexické limetky - nevoněl mi ani trochu. Mám ráda citrusové vůně, ale tohle "vonělo" jako zatuchlé ponožky.
Cena: 79.-

Šampon na vlasy - je určen na poškozené vlasy a obsahuje jojobový olej. Byl výborný. Nádherně voněl a vlasy po něm byly hebké. Použití kondicionéru je nutné.
Cena: 95.-

DOUGLAS


Maska na obličej X - mas spice - vánočně laděná maska s vůní skořice byla příjemná, ale že by něco dělala....nezaznamenala jsem. Takže znovu ji nepotřebuji.
Cena: cca 130.-

Maska na ruce - nikdy jsem podobnou věc neměla. Rukavice napuštěné ošetřující emulzí byly velmi příjemné a ruce pak jako dětská prdelka. 
Cena: cca 130.-

Maska na obličej - další hydratační maska byla úžasná. Měla jsem ji na dvě použití. Krásně pokožku zvláčnila a zhedvábnila. Této bych se znovu nebránila a pokud někdy zabloudím do Douglas, tak se po ní mrknu.
Cena: 99.-

Šumivá tableta do koupele - krásně provoněla vodu....a to bylo všechno.
Cena: 49.-

Všechny tyto produkty jsem našla v adventním kalendáři od parfumérie Douglas.

RŮZNÉ


Koupelnová sůl CHristmas time - nádherně voňavá paráda do vany. Voněla po skořici, pomeranči, jablíčku....prostě vánočně.
Přinesla ji dcera, takže cenu nevím.

Maska na obličej - s arganovým olejem jsem koupila v Kauflandu. Byla naprosto zapomenutelná. Vůbec nic s pletí neudělala. Plusem je, že mi ani neublížila.
Cena: cca 20.-

Fenjal - tělový olej. Tyto vzorky jsem měla v jednom z boxů. O značce vím, ale nikdy jsem se jí nezabývala. Ovšem tento olejíček je úžasný. Krásně voní, rychle se vstřebává a zanechává pokožku krásně vláčnou. Takže se po něm určitě podívám.

ORIFLAME, AVON, CIEN


Oriflame - antiperspirant Divine jsem od někoho dostala. Vcelku dobře fungoval, ale já nemám tyto parfémované kuličky ráda.
Cena: ?

Avon - tělový sprej se zeleným čajem a verbenou voněl naprosto dokonale. Měla jsem ho v práci, a protože nic moc nevydrží občas přestříkla a libovala si, když mi kolegyně říkaly jak hezky voním :-) 
Cena: 79.-

Cien - můj oblíbený odstraňovač make upu (nejen) z očí. Používám na celý obličej a je fakt dobrý. Kupuji pravidelně.
Cena: 39.-

PRESIDENT, WELEDA - VZORKY


Pasta na zuby President - běžně sem pasty na zuby nedávám, ale tahle je specifická svou jemně mátovou příchutí. Ale netuším kde ji koupit.

Weleda - sprchový gel je krémový a velmi příjemný.

DOMÁCNOST

SOLLUX, KOUZELNÁ VÍLA



Sollux - organický čistič na ovoce....divná věc. Jednoduše mi bylo proti srsti s tím omývat ovoce a zeleninu. Zůstanu věrná vodě :-)

Vosky od Kouzelné víly - celý článek o těchto voscích  mám TADY.
Jsou úžasné, voňavé a levné.
Cena: 30.-

POTRAVINY

CAFÉ SANTO DOMINGO


O této vynikající kávě jsem psala samostatný článek, TADY.
Je výborná.
cena: 189.-

MOLLERS


Rybí tuk, který si zasloužil samostatný článek, TADY. Můj názor na zobkání vitamínových doplňků je negativní, ale tohle je něco jiného. Tohle je potřeba.
Cena: 266.-

TOPPO


Hummus s Lidlu s rajčaty a bazalkou je moje nejoblíbenější verze hummusu. pokud vám nevadí sušená rajčata, jděte do něj.
Cena: cca 20.-

KITL 


Bezkonkurenčně nejlepší sirup jaký jsem letos ochutnala. Stačí ho trocha, je domácí a jednoduše dokonalý.
Cena: 109.-

Tak moji milí, to je vše. Letošní rok končí....jaký byl? Pro mě fajn. A už se těším na ten s koncovkou 8 :-)

5 komentářů:

  1. Fenjal produkty používám jsou skvělé ,jejich vůně mě baví a pastu na zuby President mi poradila zubařka kupuji ji v lékárně Max - jistě mají i v jinýcha mívají tři druhy -tahle mi vyhovuje nejvíc mají fialovou, bílou a tuto modrou- po jejím požívání mi vůbec nekrvácejí dásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Yves Rocher miluju ty jejich krémové sprcháče. Po osprchování mám pocit, jako bych se rovnou namazala tělovým mlékem. Nejvíce mi voní ten kávový :-)

    OdpovědětVymazat
  3. .. Sprchové gely od Yves Rocher a šampon mám vyzkoušeno...ZA MĚ OK!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle články mám ráda :-), těšila jsem se, až se objeví.
    Z tvých výrobků nemám vyzkoušeno nic. Od Fenjalu jsem kdysi měla antiperspirant a byl fajn. A vlastně jsem měla hummus Toppo, ale ten bez příchutě. Sušená rajčata mám ráda, tak asi někdy vyzkouším i ten, když ho chválíš.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  5. Na Fenjal jsem zvědavá, vzorečky mám taky :) Sirup vypadá hodně lákavě. Hummus nemám ráda nebo alespoň ten, co jsem koupila jednou mi nechutnal a nemám chuť zkoušet dál.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.