neděle 4. března 2018

BRANDNOOZ BOX: Únor 2018

Nejkratší měsíc v roce....a já nic nestíhala. Že by to bylo třemi dny, které chybí? Nicméně BB přišel tak jak má a byl pořádně těžký.

Mrkneme co se v něm skrývalo.

První náhled do krabice


COLT BREW


Myslela jsem, že je to další energeťák, ale ne, je to káva. Už si ji zamluvila dcera do školy. Ale ta cena? 

CREME BONJOUR


Přiznávám, že tato rostlinná mazadla používám. Zvykla jsem si na jejich chuť a nevadí mě ani rodině ( jasně, že máslo je máslo). Tuto značku jsem na namazání na pečivo nikdy nevyzkoušela. Určitě dám vědět v článku o spotřebovaných produktech, jak nám chutnal.

BABIČČINA VOLBA


A další babička mezi námi :-) Moje zásoba této mouky se ztenčila a nyní byla doplněna. Ano, mazanec z této celozrnné mouky určitě vyzkouším. Byla jsem skeptická, ale ta mouka je výborná.


KORUNNÍ


Kdo moje články poctivě čte ví, že bublinky nemusím v žádné formě. A nyní se dovíte, že ani mango nemám ráda. A když se spojí dvě neoblíbené věci......No, nutno uznat, že je nepřeslazená a nepřevoněná tím mangem. Takže kdo si v podobných dobrotách libujete, vyzkoušejte.

LIPTON



Až uvidíte článek o spotřebovaných produktech, pochopíte, že tohle jsem potřebovala :-) Moje zásoba čajů byla na dně. Bylinkové čaje mám ráda.

MENTOS 


Tyto mentosky byly nedávno v jiném boxu a zabavila mi je dcera. Což znamená, že tyhle okamžitě uschovávám do kabelky :-)

RACIO 


Opět rychlá akce dcery a chlebíčky byly fuč :-) Ale dala mi jeden ochutnat, abych ho mohla zhodnotit. Jelikož nemám ráda ty celé polité, oceňuji, že je varianta s jemný pocákáním, tím pádem mírně nasládlá. Jsou opravdu chutné.

DR. OETKER


Víte co se mi na rýžových kaších moc líbí? Že jsou nádherně bílé :-) Kaše vypadá jako čerstvě napadnutý sníh......Jaká bude tahle? Dám vědět.


A to je vše.
Vlastně není. Součástí boxu je časopis Svět na dlani v hodnotě 34 korun. Nepočítám ho do celkového součtu za box, ale kvituji, že to není bulvár. Vlastně si ho ráda přečtu.


Celková hodnota boxu: 286.-

Jak se vám líbí? Mně ano. 
Napište mi co nového jste ochutnali, objevili. Inspirujte mě :-)


7 komentářů:

  1. Taky mi dvě minerálky se stejnou příchutí v provedení malá + velká přišly zbytečné - uvítala bych místo jedné z nich ještě nějaký další produkt.
    Ostatně můj článek jsi četla, takže víš, co mne zaujalo víc a co míň....
    Těším na na článek o spotřebovaných produktech, ty mám ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ochutnala bych tu vodu a rýžovou kaši

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych klidně tu mangovou minerálku ochutnala, bublinky mám ráda. Zaujala mě káva, ale asi bych si ji nekoupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ta káva vypadá zajímavě, ale taky nevím jestli bych si ji koupila, ale ta mangová minerálka vypadá skvěle, mango miluji, musí mít bezvadnou chuť :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou to hodně využitelné věci, ale za mě teda nic moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne láká čajík i káva.Obojí neznám a ráda zkusím.
    Rýžovou kaši znám a mám je v oblibě.
    Krásný den přeji.Z ❤

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.