pondělí 6. srpna 2018

SPOTŘEBOVÁNO: Červenec 2018

Tento způsob léta zdá se být poněkud nešťastným......Klasik ani neví, jakou má letos pravdu.

JE TADY JEŠTĚ NĚKDO, KOMU SE TOHLE HORKO LÍBÍ A VYHOVUJE ? 
To by mě fakt zajímalo.

Spotřebovává se přesto vesele dál :-)

KRÁSA


BOROTALCO, BALEA, EBELIN


Borotalco - deodorant, který opravdu funguje. Zvykla jsem si na jeho staromódní vůni. Je bez alkoholu, pokožku nedráždí a vydrží celý den. Jediné mínus vidím v tom, že po aplikaci se mikrotalc dostane do vzduchu a trochu dusí.
Cena: 78.- 

Balea gel na holení - miluji ho. Je to moje stálice, kterou nemám důvod měnit. Gel se změní v pevnou, hutnou pěnu. Navíc letní limitky jsou taaak voňavé. Tahle je broskvová.
Cena: 42.-

Ebelin - velké a 100% bavlněné odličovací tamponky. Jsou dobré. Minus vidím v tom, že nemají pevné okraje, takže se od sebe oddělují. Ovšem někdo to vidí jako plus :-)
Cena: cca 40.- 

BAYLIS&HARDING, WELEDA



Baylis&Harding - gel na ruce. Představím vám ho, i když se u nás nedá koupit. Pořídila jsem ho v UK a článek o tomto nákupu je ZDE. Obsahuje jojobu, mandlový olej a neskutečně krásně voní po mléčných karamelkách. A neskutečná byla i cena....
Cena: 39.-/ 500 ml

Weleda - levandulový sprchový krém voní velmi autenticky. Pokožku zanechává vláčnou a hebkou. Pokud máte rádi levandulovou vůni, můžu doporučit.
Cena: 219.- 200 ml

ASTRID, FRAIS MONDE


Astrid Beauty elixír- tento denní krém byl výborný. Hydratoval, nezanechával mastnou pokožku, krásně se vstřebával a navíc úžasně voněl. Můžu doporučit.
Cena: od 99.- / 50 ml

Frais Monde - krém proti vráskám kolem očí. Je 100 % přírodní, vyrobený v Itálii. Já ho hodnotím jako průměrný. Žádné velké ( ani střední) změny jsem neviděla. Okolí oka hydratoval....ale to bylo vše.
Cena: 313 .-/ 30 ml


YVES ROCHER, EOS


Yves Rocher - krém na ruce s vůní hrušky a kakaa. Óóó, ta vůně je l-u-x-u-s-n-í! Sladce hutná a malinko kakaová. Ruce byly krásně vláčné a voňavé. Rychle se vstřebával. Rozhodně doporučuji.
Cena: v akci 50.-

Eos - krém na ruce s vůní čerstvých květin. Nepropadla jsem módě balzámů na rty této firmy, ale krémy na ruce mají dobré. I to balení je fajn. Jemně voněl a ruce opravdu vyživil.
Cena: 93.-

CATRICE


Je potřeba tento make up představovat? Mám už několikátou lahvičku. Je původně pro mastnější pleť, ale i já se sušší pokožkou, ho mohu používat. Dělá krásný finish, neflekatí, vydrží celý den.....úžasný.
Cena: 199.-

PALETTE


Tuto značku na barvení vlasů používám léta. Neřekla bych, že je to nějaký zázrak, ale na domácí použití je fajn. Aplikace je snadná a barva drží cca měsíc.
Cena: cca 99.-

W7


Kosmetika W7 patří k levnějším, napodobujícím dražší značky. Já tuhle rtěnku dostala v některém ze swapů. No, co bych k ní řekla? Nic moc.....Barva je docela hezká, ale skoro nic nevydrží. Nebaví mě neustále si domalovávat pusu, proto bych ji nedoporučila.
Cena: 75.-


YVES ROCHER - vzorek


Tahle fotka je naprosto zavádějící, protože ve skutečnosti je obal hnědý a zlatý :-) Jedná se o vysoce regenerační péči a já můžu říct, že byl fajn. Konzistence je jemná, velmi snadno se vstřebává a nezanechává mastný film. Klidně bych brala plné balení.

POTRAVINY

PENNY


Už minule jsem psala, že mě Penny v poslední době mile překvapuje. Proto sem dávám tip na výbornou krutí šunku, obsahující 85 % masa a 1,5 % tuku. Není slaná a chuťově velmi dobrá.
Cena: 40.-/ 200 gr.

LIDL


Tento rýžový nápoj jsem vzala k přípravě kaší. Je mírně sladký a chutná docela dobře. Co mě ovšem překvapilo, že obsahuje pouze 10,6 % rýže.....Hm, tak je tento drink pro tělo nějak výhodný? Kdo tomu rozumí, napište mi, prosím.
Cena: cca 40.-

A to by bylo všechno.

Jak spotřebováváte vy, v těchto horkých dnech?
A jak je vůbec přežíváte?

Napište mi, těším se.

4 komentáře:

  1. Míšo, v těchle vedrech sotva žiju. jen jsme včera malinko vydýchla, když v Praze sprchlo a následně se o pár stupňů ochladilo. Momentálně mne, zřejmě z horka, začíná bolet hlava. Mně to vedro totálně paralyzuje - veškerou mou energii sežere fungování v práci, doma už nezbývá síla vůbec na nic. Začíná mí poněkud pustnout domácnost...
    Pokud jde o to mléko, tak 10% rýže bude asi OK. Pokud je to mléko, tak tam musím být nějaká voda, aby to teklo ;-). Koukala jsem se na na mandlové mléko, které bylo kdysi v BB a na které jsem psala recenzi a tam byly mandlí jen 2%.

    OdpovědětVymazat
  2. Tu weledu bych i ráda vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  3. Balea gely jsou fakt super, jen mě mrzí, že limitka vždy jedna, pěn mají více. Borotalco mi nefungovalo vůbec, ale fakt jako vůbec :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Gely na holení od Balei mám mooc ráda. Nejvíce jsem měla ráda s granátovým jablkem, ale nejsem si jistá, jestli to nebyla pouze limitovaná edice. Teď mi došel gel od Gillette, který je za asi trojnásobnou cenu, jak ten z DM, takže na zkoušku si zase nejspíš koupím ten od Balei :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.