čtvrtek 21. března 2019

HOROSKOP: BERAN 21. 3. - 20. 4.

BERAN


OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

ŽENA

Když Byron napsal, že „Láska je oddělená od života muže, ale je celou existencí ženy,“ zapomněl na ženu Berana. Dovede se obejít bez muže snadněji než kterákoliv jiná žena, kterou potkáte. Tato dívka si sama otevírá dveře. Také si bez mužské pomoci obléká kabát, bojuje své bitvy, chytá taxíka a zapaluje cigaretu. Udělat si to sama je podle ní nejrychlejší způsob. 
Muž, který odolává jejímu kouzlu, ji vždy zaujme. Nemůže pochopit, proč ho neohromila svým nepopiratelným půvabem.
Ztělesněním ženy Berana ovládané planetou Mars je Scarlett O’Harová. Stejně jako Scarlett padnou dívce v Beranu všichni muži z okruhu sta mil k nohám. Musí na vás být hrdá, aby vás mohla milovat.
Prakticky neexistuje nic, s čím by si tato žena neporadila.


Známé ženy beranky:

Halina Pawlowská - herečka, spisovatelka
Lucie Bílá - herečka
Vilma Cibulková - herečka
Céline Dion - zpěvačka
Mariah Carey - zpěvačka

MUŽ


Jestli vám jde o vzruch, od Berana ho dostanete fůry a zřídka nastane nudná chvíle. Ale jde-li vám o bezpečí a pohodu konejšivé lásky, jste na špatné adrese.Tento muž vás v jedné minutě omráčí vášnivým žárem a v příští bude chladný jako medvěd. Je netrpělivý, odvážný a sebejistý a vždy má náskok před ostatními, někdy i sám před sebou. Muži ve znamení Berana, jejichž partnerky nevěnuji dostatečnou pozornost romantice, jsou zprvu nešťastní. Potom dostanou zlost. A potom se vydají hledat princeznu, která nechrápe, a vůbec. Je zároveň idealista i egoista, což znamená, že nerad přiznává chybu nebo že láska, kterou si zvolil, by mohla umřít. 
Slavní muži berani:
Dalibor Janda - zpěvák
Jiří Bartoška - herec
Petr Nárožný - herec
Zdeněk Svěrák - herec
Jean-Paul Belmondo - herec

CO ČEKÁ BERANY V ROCE 2019?

Berani vstoupí do roku 2019 s úlevou, protože se zbaví mnohých starostí. I když se letos na pracovním poli pořádně zapotí, vyslouží si úspěch. Konečně se jim splní spousta plánů, které dotáhnou do konce. Na poli lásky se budou cítit sebejistě, protože vyzařují pověstnou ohnivost. Na zdravíčko by si měli dávat pozor, hrozí úrazy kvůli zbrklosti. 

Sex a vztahy

Na poli lásky se budou cítit Berani dokonale. Neměli by jít na věc rychle, ale kapánek romanticky. Až polapí svou oběť touhy do sítí, poté se mohou rozohnit na plné obrátky a užívat si, co hrdlo ráčí.

Děti a rodina

Rodinné vztahy budou nanejvýš uspokojivé. Dokonce si Berani mohou přijít na pěkný dárek od blízkého příbuzného. Tento rok vyzařují energii, kterou své okolí příjemně naladí. Nejvíce platí na děti.

Práce a peníze


Možná se nebude zpočátku zdát, že jde v práci vše jako po másle, ale v polovině roku se začne dařit tak, že bude bankovní konto plné. Berani se letos nadřou, nic nebude zadarmo. Musí pilně pracovat

4 komentáře:

  1. :-), kdepak jsi to našla? prozradíš...příští úterý mám narozeniny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si začala myslet, že můj blog žádný Beran nečte :-)

      Vymazat
  2. Na mě bohužel ty charakteristiky berana moc nesedí. Sice jsem tvrdohlavá, ale tím to asi tak končí. A třeba to s těmi muži je u mě úplně mimo :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.