sobota 14. listopadu 2015

GLANC box No.1

Světem milovníků boxů se rozletěla zpráva, že Brandnooz vydává svůj první ( a možná i jediný) kosmetický box. Avizovali, že bude obsahovat kosmetiku do domácnosti a pečující. Žádné dekorativní serepetičky, těch je dost a dost.




Navíc, cena boxu.....299.- a hodnota produktů 900.- No, nekupte to.

Já, milovnice tajemství a tajuplných boxú, jsem neodolala......a dobře jsem udělala.

BOROTALCO originál





Už jsem o něm četla a viděla v obchodech, ale obalem mě nezaujal a nepotřebovala jsem ho. Vůně je velice příjemná, jemná a čistá. Těším se až ho vyzkouším.

CIF power a shine




Čistících prostředků není nikdy dost. Takže.....vodní kamene, těš se! :-)

COCOLINO aviváž




 V boxu je vzoreček s vůní santalového dřeva a vanilky.  Dám vědět jak voní.


DOVE  krém na ruce



Dove krém na ruce vůbec neznám, ani jsem nevěděla, že se vyrábí. Nádherně, nádherně voní....vůbec nevím k čemu tu vůni přirovnat, ale je to krása....aspoň pro můj nos. Součástí je i vzoreček tělového mléka z téže řady a téže vůně....bohužel jen vzoreček....mě postačí na namazání jedné nohy nebo 1,5 ruky :-)

HERBA DENT pasta na zuby




Divná pasta bez mentolu a fluoru. Má skořicovou příchuť. Ještě jsem si s ní zuby nečistila, jen jsem ji ochutnala a jestli nebude pěnit, tak ji ani nebudu používat, protože CO NEPĚNÍ, TO NEFUNGUJE !


MIXA micelární voda




Ha, micelárka, kterou jsem chtěla vyzkoušet. Mimochodem, víte o tom, že po použití micelární vody by se měla pleť opláchnout vodou? Já to nevěděla....už to vím.

GARNIER pleťový noční krém


Nevím proč, ale neměla jsem ho uvedený na kartičce produktů.....asi udělali soudruzi z NDR někde chybu. Nevadí, horší by bylo, kdyby uveden byl a v boxu nebyl. Vím, že stojí něco kolem 250.-Kč a taky vím, že mi ten samý, nový, nerozbalený stojí na poličce v ložnici. Nějak se mi hromadí pleťomastidla.....asi půjde do mojí velké vánoční GIVEAWAY :-)


TAK CO MYSLÍTE, ŠLI BYSTE DO NĚJ, KDYBY HO ZNOVU NABÍZELI?

JÁ ROZHODNĚ.





6 komentářů:

  1. Já jsem Glanc Box zaregistrovala pozdě, takže jsem neměla příležitost jej objednat, ale musím uznat, že se mi obsah líbí. Borotalco bych chtěla zkusit, také krém Garnier je fajn a Cif by mne taky neurazil. Takže super!

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ho strašně chtěla a mrzelo mě, že si ho nemůžu koupit, když jsem na Slovensku. Ale jak teď vidím obsah, tak jsem i ráda. Byla bych z něj asi trošku zklamaná, protože jsem měla jiné očekávání.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Glanc box vypadá super. Vůbec jsem o něm neslyšela. Já jsem si už tak pětkrát objednala Lady box, taky mám ráda překvapení. Mě ta zubní pasta příjde super, je česká a přírodní.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.