neděle 8. března 2015

Brandnooz box: Únor 2015

A je tady únor a s ním další box plný dobrot.....Já vím, že je březen, ale tohle je únorový box, který přišel s týdenním zpožděním, tedy v březnu. A já ten únor prostě nechtěla ošidit....už je ošizený o dny, o lásku ( skoro nikdo ho nemá rád, jen já, protože mám narozky).....a vůbec.




Vím, fotka nic moc...ale já to hold jinak neumím :-)
Jdeme na to.....

Lipton Blueberry Muffin



Unikátní směs vynikajícího černého čaje s chutí borůvek a sladkou vůní teplých, čerstvě upečených muffinů. Vyzkoušejte čaj, do kterého se budete chtít zakousnout.
Cena: 49,90.-
Můj názor: dobrý, borůvkový čaj, ale ten z minulého boxu, s příchutí makronek, byl o dost lepší.   

Kotányi- Tomato mix


Harmonická směs sušených rajčat, která tvoří 57% obsahu, vybraných bylinek a česneku je ideální pro přípravu nejen italských specialit. Lze použít jako suchou směs nebo ve formě pasty na bázi olivového oleje.
Cena: 19,90.-
Můj názor: naprostá spokojenost, krásně voní a ve špagetách bylo toto koření dobře cítit, Doporučuji.

Tuty krekry- grahamové


Křupavé a křehké krekry s celozrnnou moukou, které ihned zaujmou tvarem i chutí. Jsou zdrojem vápníku a vlákniny. Baleny do atraktivního obalu se skládaným dnem a zažehlenými hranami. Pečeť kvality garantuje ocenění národní značky Klasa.
Cena: 18.-/ 85g
Můj názor: zase nějaké krekry...jsem si řekla, když jsem je viděla. Ovšem jen do prvního ochutnání. Nejsem žádná úchylka na zdravou stravu, ale tyhle grahamové krekry jsou super! Velmi pozitivně mě překvapily.

Kitl Syrop- mátový


Vynikající hustý sirup vyráběný podle tradičních domácích receptů. Tyto sirupy maji lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i ochucení drinků. Syropy se vyrábí za studena z čerstvých bylin v BIO kvalitě.
Cena: 119.-/0,5l
Můj názor: má moc hezký obal. Víc zatím nemůžu sloužit, ještě jsem ho neochutnala, ale těším se moc. Dostala jsem mátový, sice bych raději zázvorový, ale ( jak by řekla dcera)- co už?

Jumex-mango


Cena: 39.-/0,5l
Můj názor: dost bylo Jumexu mango! Názor na něj mám pořád stejný, ale sakryš, dát ho 3x po sobě do boxu?!

Emco- ovocné tyčinky


Unikátní spojení ovesných vloček a 40% podílu ovocné složky- to je zdravé a osvěžující doplnění energie v podobě nové ovocné tyčinky Emco. Vejde se každé kapsy, kabelky a doplněk energie máte jednoduše vždy po ruce.
Cena. 39,90.-/3ks
Můj názor: v žádném případě si nepředstavujte musli tyčinku za 8 Kč ze supermarketu. Tato dobrůtka je totiž vlhká, šťavnatá, mírně nakyslá a zatraceně dobrá.

Seraf- energy drink


Nový energy drink se skvělou originální příchutí. Účinkem posílený o bylinné extrakty a složením bez zbytečné chemie. Vítěz v kategorii " Překvapení roku" v rámci soutěže Energy Drinky 2014. Doporučujeme podávat ledově nachlazený.
Cena: 34,90.-/0,5l
Můj názor: nesnáším energy drinky! Ovšem tento mi chutnal :-) Fakt skvělá chuť, není přeslazený jako jiné, ale nevím jestli má fakt energy účinek, protože jsem si jen cucla a o zbytek se postarala dcera. A ta je energy i tak :-)
Jo, a nevím proč, ale když jsem ho vytáhla z boxu, nevěda ještě vo co gou, myslela jsem si, že je to vodka s tonicem :-) Nevím proč, ale ta kombinace barev obalu....prostě být designérka obalů na alkoholové drinky, takhle přesně bych udělala obal pro vodku s toníkem :-)

Bertyčky- opravdu sýrové


Nové sýrové tyčinky upečené podle vlastní receptury a vyladěné tak, že se obejdou bez zbytečných konzervantů a ,,éček". Zůstává jen přirozená a plná sýrová chuť, jednoduše to, co odlišuje ,, Bertyčky" od konkurenčních produktů na trhu.
Cena: 12,90.-/100g
Můj názor: Řekla bych dobré, což je za 3 a tak bych to i nechala.


Celkově bych hodnotila docela fajn, ale nechápu, proč se pořád opakují stejné či podobné výrobky. 










1 komentář:

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.