Připrav si:
- 4 kotlety
- Kořenící směs od Maggi na krkovičku ( nebo si připrav svoji)
- Ledový salát, paprika, rajčata, okurka, mrkev.....fantazii se meze nekladou
- Zakysaná smetana, česnek, kremžská hořčice, sůl, pepř- na dresing
- Efko Pronto per pasta se sušenými rajčaty, česnekem a feferony- je tak neskutečně dobrá a tak krásně pasuje ke grilovanému masu ( nebo třeba hermelínu), že si bez ní žádné grilování neužiji :-), více ZDE
Postup:
- Kořenící směs připrav dle pokynů na sáčku, tady musím podotknout, že tato marináda je opravdu výborná, trochu více informací o ní tady
- Na kotlety naplácej marinádu a šup do lednice. Já je dala do pečícího sáčku, ale to jen proto, že jsem ho měla nevyužitý :-) Zde by mohly odpočívat celou noc, mně musely stačit dvě hodinky
- A pak už jen šup na gril
Na kotletku jsem dala porci rajčatovo-feferonkovo-česnekové dobroty od Efka a tím bylo dílo dovršeno.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.