pondělí 16. listopadu 2015

Kosmetika JANSSEN poprvé :-)


O kosmetice Janssen jsem se dověděla z jednoho blogu. Přečetla jsem si, že se jedná o relativně mladou firmu ( 1997) z Německa. Více na tomto odkaze.

Do té doby jsem o ní neslyšela, nikde ji neviděla, prostě neznala. A pokud něco neznám, nejsem ochotná investovat do velkého balení. Chci vzorečky :-) A tady je první obrovský chvalozpěv. To, co vidíte na obrázku je asi desetina toho, co poslali. Byly tam i klasické pytlíčky na jedno použití, ale většina je, v podstatě, cestovní balení. Tyto 4 produkty mi vydržely 3 - 4 týdny. 





Je to denní a noční krém, gel na okolí očí a odličovací mléko.

Denní krém- jemná parfemace, heboučká konzistence. Je vhodný pro suchou pleť.

Noční krém - je hutnější než denní krém, nezanechává mastný film a pleť úžasně hydratuje. Taky pro suchou pleť.
Oční gel - už jen to, že je v pumpičce, kdy jedno zmáčknutí je přesně na jedno oko, je super. Má namodralou barvu a absolutně nedráždí.
Jemné odličovací mléko - poradí si i s voděodolnou řasenkou....ano, používala jsem ho i na odlíčení očí. Nepálí, nelepí. Opět chválím.

Podrobnější informace najdete na stránkách www.janssem-beauty.cz, ODKAZ.

Teď testuji další řadu, takže další minirecenzička brzy :-)

4 komentáře:

  1. Tomu hovorím nádielka! Som zvedavá na ďalšie recenzie :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  2. To jemné odličovací mléko vypadá fajn ! Já se furt setkávám s produkty, které v očích pálí. Německá kosmetika je obecně dost kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, přečetla Vámi napsaný zajímavý článek, oslovil mě, od této firmy Janssen Kosmetics jsem si jejich produkty koupila.Před nedávnem jsem byla na zákroku na tyto klinice. Po epilaci je používám, velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.