sobota 14. listopadu 2015

SPOTŘEBOVÁNO: ŘÍJEN 2015

Tento měsíc později než obvykle, ale přece...... taková krabice toho je :-) Já vím, na jiné blogerky nemám, ale aspoň něco.





1. BATISTE suchý šampón- můj první :-) No, můj....spotřebovala ho dcera a zamilovala si ho. Tento maliký miloučký bobek stojí 55.- v Douglasu a rozhodně se nevyplatí. Mnohem lepší je koupit si velký. Vůně třešní je hezká, dobře se vyčesává a krásně vlasy načechrá.

2. AVON krém na ruce - z řady Cocktails the city, voní zvláštně hezky, nedovedu specifikovat čím- ani ovocně, ai květinově....prostě zvláštně. Ale to je vše. Mně prostě vysušoval ruce....a to je pravý opak toho, co od krému na ruce čekáte. Cena: asi 30.- v akci

3.CIEN odličovací tamponky- nejsou 100% bavlněný což je chyba. Nejsem nijak moc háklivá na nic, ale oční víčka mám citlivá a na ně musím jen s bavlnou. Je jich 140 ks a cena: 30.-

4. BALEA sprcháč s vůní kokosu a shimmerem- upřímně, kdo potřebuje ve sprcháči shimmer? Chápete to? Já ne. Nicméně, voněl hezky kokosovosladce, ale trochu uměle. Cena:??? měla jsem ho v DM boxu


VZOREČKY: popisuji zleva 



  • CREA-M- antiaging serum a sensitiv skin krém- já vám nevím,moc mi nevoněly, vzorečky jedny, ale na druhou stranu, na pleti byly fajn.
  • SCHWARZKOPF- šampon BC Bonacure- prostě šampon, naprosto běžný.
  • YVES ROCHER- vegetel sérum- ta vůně....ta vůně je luxusní. Nejradši bych si do toho pidi   sáčku nacpala noc a nevytáhla ho. Na obličeji je příjemný,
  • DULCIA natural- šípkový krém na tvář s provitamínem B5, luxusně našlehané máslíčko, voní velmi jemně a koupit ho můžete na tomto odkaze
  • SCHARZKOPF- keratinová maska pro blond vlasy- no, co k tomu říct, když já i dcera jsme hnědovlásky? :-) Rozhodně nádherně voní a ve vlasech vůně vydrží. My ho používaly jako masku, blond nebloind, a vlasy byly krásně jemné.
  • YODEYMA pánský parfém - First men - tato lahvička, která má asi 1 dcl, je prosím vzorek. Ano, Yodeyma posílala tak velkorysé vzorky, bohužel jen chvilku. Teď už je neposílají. Tato vůně je krásná. Jemně kořeněná, někde vzadu malinko sladká....moc mi manžel voněl, když  se s ní postříkal.
  • AVÉN- antirougerous emulze- je to proti zarudnutí pokožky. Krém má nazelenkavou barvu, a já neviděla naprosto žádný eferkt. Asi by to chtělo celé balení.....no, nevím....nějak se mi zatoulal na fotku k celým balením - nahoře- asi mu vadí, že je jen vzoreček :-) 

  • ROSE OF BULGARIA- mám celou řadu, tzn. denní a noční krém, oční krém, antiageultra i parfémek. Moc jsem se na tyhle vzorečky těšila, moc. Mají krásné obaly a kosmetika z růží ve mně evokuje dětství. Z bulharska se nic jiného než kosmetika z růží nevozila :-) No, bohužel jsem zjistila, že mi vůně nevyhovuje, prostě mi to nevoní :-( Každopádně děkuji panu Janotovi z e-shopu růžová kosmetika za zaslání vzorků. Mám jich ještě celou jednu řadu a tu přidám k chystané velké vánoční GIVEAWAY :-)



A teď přejdeme do FOOD sekce

1. CONTE DE CESARE- bazalkové pesto- koupeno v Tescu (jo, jsem líná  udělat si ho doma) a bylo dost dobré. Jen pozor, otevřít a co nejdřív spotřebovat, kazí se rychle. Složení: 39%  slunečnicový olej, 31% bazalka, sýry Grana Panado a Pecorino romano, kešu ořechy, piniové oříšky....to se docela dá, ne? Cena: kupovala jsem ho v akci za    50 kaček





2. FIRST NICE- sójový suk z LIDLu- můj drahý muž ho miluje. Žádný nákup se bez něj neobejde, proto ho sem dávám.

3. KOFILA latte- moje nejoblíbenější ze všech kofil. Která je ta vaše nej?

4. MARK AND SPENCER- mint truffle- Tohle je můj objev měsíce. Absolutně nejlepší cukrovinka s mentolovou příchutí, jakou jsem kdy jedla. Přivezla mi ji dcera z Anglie, já ale doufám, že ji mají i u nás. Je to luxusní kombinace mléčné čokolády z venku a tmavé čokolády s mentolovou chutí uvnitř. Mentolu je tam přesně akorát a ta tmavá čokoláda je truffle. 3x mňam!

2. SEMIX- musli do ruky, křupavé s oříšky- objeveno v DM a konstatováno jako dobrá svačinka

3. SONDEY - máslové sušenky z LIDLu-  jsou výborné, používám místo Be-be sušenek do dezertů nebo tam,kde se požívají sušenky např. cheescake. Doporučuji.

6. PATIFU- tofu paštika- koupit můžete v DM, já měla všechny druhy v brandnooz boxu. Pokud chcete zdravou alternativu paštik, tak ochutnejte tyhle. Mně chutnaly jen některé, dceři všechny. 

7..ENGLISH TEA SHOP- chocolate, rooibos a vanilla- není ta krabička krásná? A v ní byl jeden pytlík  čaje :-) Moc mi nechutnal :-) Ještě, že jsem nekoupila celé balení. Ale je to jeden z nejkvalitnějších čajů, já mám jen radši ovocné. Cena: 19.-

Konec, zvonec.....líbilo?

3 komentáře:

  1. Já tě obdivuji, že zkouším vzorečky.. já je spíš sbírám.. prostě mě nebaví je zkoušet, jsem na to vážně lenoch.. Ale měla bych, protože pak bych si zbytečně nekupovala něco co mi nevyhovuje.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to baví...a jak říkáš, pak vím co chci a co ne :-)

      Vymazat
  2. Taky jsem měla vzoreček masky na vlasy Blond me a byla jsem velmi spokojená. Ráda bych si koupila plné balení. I já jsem měla možnost vyzkoušet kosmetiku z růží a na můj vkus to vonělo moc silně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.