sobota 18. února 2017

MUSK - slovenská přírodní kosmetika

Už ani nevím kde jsem si přečetla o slovenské značce MUSK a věděla, že musím některý výrobek vyzkoušet.
Napsala jsem majitelce, paní Lucii a ona mi velmi ochotně poskytla dva produkty. Dvě úžasné mýdla, o kterých bude můj článek.

Jen tak mimochodem, víte co MUSK znamená?

Mydláreň U Slečny Kaplanovej 


Je mi tak strašně sympatické, že někdo promění svoji zálibu, svůj koníček, ve svoji profesi. A tohle se podařilo Lucii.

Její mýdla jsou hand made, bio, více než polovina veganských......prostě si to přečtěte sami na jejich stránkách TADY.


Přišla mi dvě mýdla, zabalená krásně, přírodně, radost pohledět.


POMARANČOVÁ SVIEŽOSŤ


Toto mýdlo jsem si vybrala, protože miluji citrusové vůně. V popisu stojí, že obsahuje i mátu, její sušené lístečky. Tím pádem má i peelingový efekt. Zabalené přišlo v papírové krabičce.


Mýdlo úžasně pění, ruce jsou po něm jemné a nevysušené. Parfemace je velmi jemná, opravdu se nemusí obávat ani ti, kdo nemají parfemované mýdla rádi. Vlastně bych mohla říct, že pro mě by mohla být parfemace silnější.


 Zde je oficiální popis:
Prírodné pomarančovo-mätové mydlo s kakaovým maslom a citrusovo-bylinnou vôňou.Mydlo v kombinácii byliniek pomarančový kvet a mäta je obohatené o vodu infuzovanú týmito bylinami. Pre príjemný pílingový efekt taktiež obsahuje sušené byliny mäty piepornej. Pomarančová sviežosť je prírodné, ručne robené mydlo vyrobené kombináciou olivového, kokosového a slnečnicového oleja. Je obohatené o kakaové maslo s vysokým obsahom vitamínu E a antioxidantov. Mydlo zabraňuje praskaniu vlásočníc, odstraňuje jedovaté látky z tela, pomáha odbúravať stres a navyše pôsobí aj ako prírodný repelent.
Jako druhé mýdlo jsem vybrala....
MAKOVIČKA

Nápad dát do mýdla jako peeling kuličky máku je geniální. Další vychytávkou je dírka se šňůrkou na pověšení. Dokonalé. Já ho mám na kohoutku ve vaně, mýdlo nikde nezavazí, má možnost schnou po použití a nikde se nerozblemcává na kraji vany. Při používání provázek vůbec nepřekáží.


Bála jsem se, že používáním bude máku míň a míň, že budou vypadávat a zbude jen mýdlo. To se vůbec nestalo. Nevím jak to Lucia dokázala, ale semínka drží a je jich pořád dostatek. Mýdlo jsem začala používat v půlce prosince, článek píši až teď, právě kvůli tomu, abych mohla zodpovědně napsat, jak to s mákem a vypadáváním je :-)
Řekla bych, že tohle mýdlo nevoní nijak...tedy voní těmi oleji :-)

Tak vypadá Makovička po cca 2 měsíčním požívání 2x týdně.
Použití je na celé tělo, není pro citlivky, protože mák je v mýdle opravdu znát. Nedoporučuji na obličej a když tak velmi jemně. Je výborné na nohy po oholení. Tím, že má antibakteriální účinky zabraňuje tvorbě pupínků.

Oficiální popis:
Prírodné peelingové mydlo s včelím voskom, makom a sviežou citrusovo-bylinnou vôňou.
Prírodné mydlo doplnené o pílingové čiastočky v podobe makových semiačok. Mydlo na špagátiku je výborným pomocníkom priamo do sprchy, po použití ho jednoducho zavesíte a nemusíte si robiť starosti s tým, kam ho odložiť. Makovička je prírodné, ručne robené mydlo vyrobené kombináciou olivového, kokosového a ricínového oleja. Prídavok včelieho vosku ho robí vhodným aj na citlivú pokožku. Pomáha ošetrovať a čistiť pokožku bez známok podráždenia a chráni ju pred vysušením. Mydlo má antibakteriálne účinky, pomáha v boji proti celulitíde a upokojuje podráždenú pokožku. Makové zrniečka obsiahnuté v mydle vám krásne prekrvia pokožku a odstránia jej odumreté časti.


Mýdla můžete zakoupit TADY a TADY.

Děkuji Lucii, že jsem tyhle skvosty mohla vyzkoušet.

10 komentářů:

  1. Mýdla vypadají báječně i z fotek. Už se těším až spotřebujeme mé zásoby a budu opět "vařit" :o). Já mám mýdla s kávovými zrnky a mletou kávou, to je také krásně peelingové...
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Šňůrka je geniální nápad! A konečně vím, co si pod MUSK představit. Víc jsem se o značku zatím nezajímala a čas od času mi problesklo hlavou, kdoví co jméno vůbec znamená. Tak už jsem chytřejší :-D

    Od doby, co jsem objevila přírodní tuhá mýdla, která nevysušují, tak se bez nich neobejdu. Zrovna mám ve sprše rozdělanou měsíčkovou Weledu :-) docela by mě ale lákalo vyzkoušet pomerančové i s mákem. Obě vypadají super!

    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny mýdla od Musk vypadají nádherně. Já mám doma levandulové, ale v kosmetice levanduli nemusím, tak ho daruji asi mamince. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mydielka vyzerajú parádne, hlavne to s makom ma veľmi zaujalo :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
  5. vypadají moc hezky - byl by to pěkný dárek. Doma by mi je bylo skoro líto používat ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obe mydlá vyzerajú skvele a určite niečo od tejto značky rada vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  7. O tejto som ešte vôbec nepočula:) Ale mydielka vyzerjú skvelo!

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  8. jeej,ten názov je super :) čoraz viac mám rada takéto prírodné produkty, takže vďaka za tip :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. U přírodní kosmetiky vždy oceňuji nejen provedení, ale také zabalení produktů. To je prostě nádhera. :) Ai požádám švagrovou, aby se mi po ní na Slovensku podívala :))

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to mýdlo budu asi muset vyzkoušet. Díky za tip. Dívám se na to složení a musí to opravdu nádherně vonět. Já jsem si právě přírodní vůně teď hodně oblíbila. Hlavně pak různé přírodní vůně do bytu. Právě těch se dneska dá sehnat celá řada, až jsem sama docela koukala. Teď naposledy jsem zkoušela objednávat tady odtud https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/parfemy/ a spokojenost. :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.