neděle 7. května 2017

Co dát maminkám ke svátku?

Zcela upřímně přiznávám, že mamince většinou pošlu smskou přání a hotovo. Ale letos jsem se zamyslela a říkala si, co by si ona sama vybrala z NOTINA, kdybychom si na tento svátek hrály?

Zavolala jsem ji, sedly ke skypu a ejhle, mamička, vybírala jako divá :-)

Takže tady je mých, vlastně jejích, pár doporučení. Jen upozorňuji, že moje maminka má přes šedesát let a na serepetičky typu mejkap, stíny a jiné blbosti ( její slova) si nepotrpí.



ELIZABETH ARDEN


Lásku k Elizabetce ( jak ji familierně říkám já) máme společnou. Tato vůně je tak neskutečně ženská a luxusní jako žádná jiná. Já ji mám tak moc ráda, že jsem na ni psala samostatný článek ( tady). Takže tohle byla její první volba. Koupit můžete tady, KLIK.

SOAPHORIA


Tento výrobek by brala na moje doporučení. Měla jsem jinou vůni (klik) a byla to jedna z nejlepších věcí, kterou jsem kdy měla. Maminka má suchou pokožku a tohle by ji udělalo obrovskou službu. Takže volba číslo dvě byla jasná. Koupit můžete tady KLIK

RYOR


Když jsme stránky projížděly a ona spatřila značku Ryor, byla vyloženě nadšená. Tu si kupovala kdysi dávno a moc ji vyhovovala. Tak proč ji nezkusit znovu? A hned celou sadu. Koupit můžete tady, KLIK.

YANKEE CANDLE


A tohle je moje osobní doporučení pro maminky. Svíčky YC jsou velmi oblíbené. Moje maminka ji nikdy neměla a nikdy by za ni tolik peněz neutratila. Ale já vím, že by byla moc překvapená jak krásně voní. Vybrala bych konkrétně tuhle vůni, protože je nádherná, nevtíravá, přitom intenzivní a svěží. Koupit můžete tady, KLIK.

To jsou naše tipy pro maminky. Letos nebudu posílat sms, pojedeme za ní s kytičkou a překvapením z NOTINA :-)

Pokud byste se chtěli podívat na další tipy, klikněte SEM.

Přeji všem maminkám hodné děti, partnery, zdraví, štěstí a životní optimismus.


6 komentářů:

  1. Pěkný článek, také mě to oslovilo. Kdy přesně je den matek?? jsem ted z toho zmatená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně za týden, 14.5. Je to vždycky druhá neděle v květnu :-)

      Vymazat
  2. Ta kosmetika od Ryoru vypadá opravdu skvěle. Moji mamince bude muset stačit přání, protože bydlí dost daleko. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná inspirace, se svíčkou YC souhlasím. Moje mamka by si ji taky přála. Miluje jejich vosky :)

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé tipy, i když moje máma má má "svoji" kosmetiku, kterou si kupuje přímo od kosmetičky, tak já s ní jako s dárky dost šetřím. Ale svíčka je zajímavý nápad - máma by si ji taky za ty peníze nekoupila, přitom má svíčky ráda.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Já se musím pochlubit, jaké překvapení si pro mě letos ke dni matek přichystal manžel. Nevím jak, ale objevil dovoz květin , ke kterým ještě vložil vzkaz, abych prý věděla, že je kytice od něj a nemám žádného tajného ctitele :-D .

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.