pátek 12. května 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Duben 2017

Duben byl letos jak má být - chvilinku sluníčko, pak zima, pršení....Teď už dcera ví jak to myslím, když jí řeknu, že je jak aprílové počasí :-)

Článek bude opět rozdělen do sekcí Krása a Jídlo a Domácnost. Čeho mám více? Uvidíme....



KRÁSA

FA


Pánský sprchový gel & šampon od Fa s podtextem Muscle Relax je příjemný na těle i pro čichové buňky :-) Manželovi vyhovoval a mně nevadil.
Cena:  40.-

RADOX


Už jsem několikrát psala, že Radox mám ráda. Ani tento s vůní tymiánu a tea tree olejem není vyjímkou. Voněl hezky svěže. Pumpička je jednoznačně nejlepší verze pro snadnou aplikaci. Nesnáším sprcháče, do kterých se nemůžete dostat a musíte buď použít zuby nebo zavolat manžela :-(
Cena: 30.- v akci

AVON


Antiperspiranty od Avonu jsou průměrné, ale já jednou za čas neodolám ceně a přihodím ho k objednávce. Na tento jsem zapomněla a vyhrabala ho zapadnutý v košíku při velikonočním úklidu. Takže už nevoní a já ho vyhazuji nedopotřebovaný. 
Cena: 29.- v akci

BOURJOIS


Řasenku od této značky jsem si vybrala kvůli tvaru kartáčku. Je klasický a takové mám ráda. Řekla bych, že je průměrná. Má být Volume glamour, což znamená pro objem, což moc nesplňuje. Pro ty, které upřednostňují přirozený vzhled bude dobrá. Já s ní nakonec byla docela spokojená, ale jen docela :-)
Cena: 159.-




ESSENCE


Tato toaletka patří dceři a vždycky, když se s ní nastříkala jsem musela jít a stříknout se taky :-) Je vyloženě dívčí - sladká, hravá, cukříková, ale přitom má šmrnc :-) 
Cena: 90.-

VZORKY


Lolita Lempicka - tuhle vůni jsem nikdy nezkoušela, přecházela ji. I tento vzorek mám doma snad půl roku a až teď jsem si řekla, že ho vyzkouším. Bože, to je taková krása. Je to ženská, jemná, svůdná, delikátní vůně do které jsem se zamilovala. A víte co? Já z toho vzorku měla jen třetinu, protože se mi zbytek vypařil nebo co!!!! Ach jo...
Cena: právě teď je na NOTINU v akci za 519.- (tady)



Stella McCartney - ani tuto dámu neznám a i ona mě příjemně překvapila.Tato vůně je dynamická, jemně kořeněná, mladistvá.
Cena: od 1400.- 



LESK NA RTY


Avon - Má krásnou barvu, hezky voněl a má shimmer. Jako každý lesk na rty trochu lepil, ale nic dramatického. Aplikátor je klasický.
Cena: 69.- v akci


Oriflame -  barva hezká, lepil víc než od Avonu a má šíleně divný aplikátor. Jakási umělohmotná lopatka, která je malá a fakt blbě se s ní lesk nanášel.
Cena: cca 60.-

LOCCITANE


Už podruhé se ke mě dostal krém na ruce s 20% bambuckého másla, který je ikonou. A já zase konstatuji, že je dobrý, ale smrdí mi. Ano, krásně ruce vyživý, ale abych řekla WOW, musí mi i vonět. Basta. A nikdy bych za něj nedala plnou cenu, což je...
Cena: 620.- / 150 ml

CLINIQUE


Další věc, která je opěvovaná a mě nevyhovuje a nebaví mě. Proto ji vyhazuji nespotřebovanou. Tohle je čistící krémová pěna, která opět smrdí. Kupovala jsem ji na Vinted, nikde nemůžu najít datum spotřeby, takže doufám, že není projitá. Byla bych ráda, kdyby mi některá z vás, která ji má, napsala, jestli ji taky tak divně smrdí.
Cena: já tento 30 ml vzorek koupila za 60.- naštěstí, jinak stojí 459.- / 150 ml

BALEA


Pleťovou masku s vůní bílého čaje a třešní doporučuji všem sušenkám jako jsem já. Nádherně zvláční a hydratuje pleť. A krásně voní. 
Cena: 20.- / 2x8 ml


Pleťový krém s vůní kokosu jsem koupila do kabelky. Úspěšně jsem ho v ní zapomněla a letos našla, takže vám k němu neřeknu nic jiného než že je roztomilý :-)
Cena: myslím 19 .-

JÍDLO

MOSER ROTH


Čokoláda s 85 % kakaa je naprosto dokonalá. Tady opravdu platí, že stačí malý kousek a nepotřebujete víc. Krabička skrývá 5 samostatně balených tabulek. Já ji přidávala i jako dochucovadlo do kaší. Stačila půlka jedné malé tabulky a kaše dostala nádherně čokoládovou chuť. 
Cena: byl to dárek, ale dle internetu asi 70.-

OXALIS


Váženou kávu, stejně i čaje, nakupuji v Oxalis. Ráda si občas dám opravdovou kávu s příchutí. Tato je Vanuatu s aroma pražených mandlí, vanilka a dotekem třešní. Voní nádherně a chutná ještě lépe. 
Cena: opět dárek, ale 50 g se pohybuje kolem 45 .-

LIDL - ITALIAMI


V Italském týdnu jsem koupila jemné pečivo s listového těsta s meruňkou. Je to velmi křehké, drobivé a dobré :-) Jako rychlé pohoštění pro neohlášenou ( :-() návštěvu - super.
Cena: 30.-

GREEN APOTHEKE


Když jsem psala článek o zdravé stravě z eshopu www.zdravavyzivakostelec.cz, mohli jste tam vidět i tyto linguine, což jsou celozrnné těstoviny ( unboxing tady). V článku jsem psala, že jsem zvědavá jaké budou, protože ty, které jsem zkoušela měly divnou pachuť. Tak, moje milé, tyhle můžu doporučit. Po pachuti ani stopa a dokonce chutnaly i manželovi. 
Cena: 26.-



DOMÁCNOST

EBAY


Mám tady kryt na mého Applíka. Kupovala jsem ho loni na Ebay a kdybych si ho sama nezničila, vydrží dál. Sloužil dobře, všechny otvory seděly kde měly a já už mám objednaný další :-) Mimochodem, za pár dnů bude on line článek o blbinkách z Ebay, které jsem si nakoupila.
Cena: 40.-


A to by bylo za duben všechno. Je toho docela dost. Co vy, jak spotřebováváte ? Napište mi co z článku znáte nebo mi doporučte nějakou svoji dobrotu či oblíbenou kosmetiku.

Hezký den.




12 komentářů:

  1. Nalákala jsi mě na ten zdravý krámek, asi se tam podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja mám ten antiperspirant, tiež si ich kupujem kvôli cene. Teraz som ho asi kupovala za 1,30€ a vydrží na mne pod dňa. Doma používam bio deodoranty, ale keď idem do mesta atď. už si musim dať klasický a od avonu sú celkom fajn :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám bio od Weledy, ale když potřebuji něco echt, tak sahám po nebio :-)

      Vymazat
  3. Já těch malých balení od Locitane mám více a taky mi smrdí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nevoní jen tento, měla jsem dva jiné a ty byly fajn.

      Vymazat
  4. Radox a Avon u nás taky frčí.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, že Radox je skvělý :) Malá balení od Locitane mám doma také, ale ještě jsem je nerozdělávala :) Tak schválně je zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moje Co jsem ochutnala" za duben jsi myslím četla a kosmetika bude až zase časem - v jídle jsem větší experemintátor, v kosmetice spíš "konzerva" (nebýt swapů a boxů, tak jedu pořád to samé ;-)).

    OdpovědětVymazat
  7. Hydratační pleťovou masku Balea můžu doporučit i já :) Včera jsem si koupila Balea platýnkovou, tak jsem na ni zvědavá

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.